פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים יש לי דיסק און קי של קרוזר 16 גיגה.הדיסק ריק.אני לא מצליח להעיבר אליו קבצים גדולים מעל 4 גיגה.רק כשאני מפצל את הקבצים הגדולים זה מאפשר לי להעביר.כשאני מנסה להעביר את הקובץ כשהוא לא מפוצל מתקבלת שגיאה שהכונן מלא.מה עושים?
פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים אם הכונן מפורמט לFAT32, גם לא תצליח, כי ההגבלה נובעת ממבנה מערכת הקבצים, שלא "מעכלת" קבצים מעל 4GB.תפרמט לNTFS.
פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים שים לב שהתקנים למיניהים כמו רדיו דיסק ברכב שקורא Mp3 מ Dok ו מערכות DVD למיניהם שגם קוראים קבצים מ DOKלא יזהו אותו עם מערכת NTFS אלא רק FATתעשה את השיקולים שלך, לי אישית לא מפריע שהקבצים יהיו גג 4 גיגה
פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים יש לי בידיוק שאלה בנושא יש לי DVD אם USB אני חושבתי לחבר אתהDOK ולשים עליו סרטים בHD ששוקלים מעל 4 גיגה אבל אם אני יהפוך אותו לNTFS לDVD לא תהיי בעיה לזהות אותו ?
פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים כמו שCASIOMAN אמר, ובצדק, רוב המכשירים מזהים רק FAT32. יש לי כונן קשיח נייד מפורמט NTFS ועדיין לא מצאתי אף DVD שיצליח לזהות אותו ולגשת לקבצים.
פורסם 2008 בדצמבר 1316 שנים מחבר אוקיי...עכשיו אני בבעיה...אם כבר פירמטתי אותו לNTFS אני יכול להפוך אותו חזרה ל FAT32?
פורסם 2008 בדצמבר 1316 שנים בדרך כלל המערכת הפעלה לא מאפשרת לפרמט את הדיסק און קי האלה ל NTFSתעשה את זה מ CMDconvert x: /fs:ntfs
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.