עבור לתוכן

צריך לשדרג ולהחליף זכרון במחשב ל2GB

Featured Replies

פורסם

כרגע יש לי (DDR 512MB (256X2 DC ואני מעוניין גם להחליף לDDR2 וגם להוסיף.

לוח האם הוא MS-7058 וזה מה שמצאתי באתר היצרן:

Main Memory

• Supports two DDR1 SDRAM & two DDR2 SDRAM memory modules.

• Supports up to 2GB memory size.

• Supports Dual channel DDR1 & DDR2 memory architecture.

• Supports DDR2 533/400MHz and up.

אם אני מבין נכון יש לי אפשרות לשים עד 2GB זיכרון.

אם הבנתי נכון מהFAQ א"א להשתמש בDDR ובDDR2 ביחד ככה שהזכרון שיש לי עכשיו הוא חסר תועלת.

א. מה המהירות המקסימלית שנתמכת בלוח האם 533?

ב. על איזה זיכרון אתם ממליצים סטיק אחד או DC?

ג. אשמח לקבל המלצות ספציפיות (אם אפשר מחנות מהמרכז כי אני הולך לקנות בעצמי ולא מחכה למשלוח).

תודה

פורסם

הלוח הוא לוח קומבו,ויש לו תמיכה רשמית בDDR2 533MHZ.

א.בהחלט.

ב.אין ספק שDC,יש שיפור פנטסתי בביצועים במעבר מSC לDC.

ג.אני אישית לא מכיר המון חנויות שעדיין מחזיקות אצליהם זכרונות כאלו במלאי,בפעם האחרונה שבדקתי היו בNOACOMP אבל כמו שאתה בטח יודע-הם רחוקים מהמרכז.

אני הייתי ממליץ לגלוש בZAP ו/או לבדוק בחנויות הקרובות.

יום טוב,

דניאל.

פורסם

הבדל הביצועים בין ערוץ בודד לערוץ כפול הוא זניח וכלל לא מורגש. אם ההתלבטות היא מודול של 2GB לעומת שני מודולים של 1GB, אז קח מה שיותר זול (שזה מודול בודד של 2GB), בתנאי שהלוח אם שלך מאפשר שבסלוט אחד תהיה הכמות המקסימלית.

אני מציע שתקרא קצת בFAQ זכרונות

פורסם

DC לעומת SC יכול לתת יתרון של כמה אחוזים בודדים,לא הייתי פוסל את האפשרות ללכת על DC אם ההבדל כספית הוא לא משמעותי.

בGaming הDC ייתן ביצועים עדיפים,לפעמים יתרון של שני אחוזים ולפעמים יתרון של 5-7 אחוזים,כמה שזה נשמע מעט ולא מורגש זה גם משהו.

פורסם

עדיף להשקיע את הכסף הזה ברכיבים אחרים.

באופן טבעי כל זיכרון מציג ביצועים שונים, ונמדדים הפרשים מזעריים מכל מיני כיוונים.. כשגם קיימים הפרשים של כמה אחוזים בגלל כלום. כן, כלום. אז להשקיע עוד קצת כסף בDC זה מיותר לחלוטין. אם זה 10שקל אז ניחא, אבל מעבר לזה.. זה לא שווה את זה.

אם היית קורא בסטיקי זכרונות אז היית מבין את עמדתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים