פורסם 2008 בדצמבר 916 שנים שלום,יש לי שני מחשבים שמחוברים בכבל רשת. ברגע שחיברתי את המחשב המשני, האינטרנט בו עבד מיד.במחשב הראשי יש לי מספר ספריות שהגדרתי אותן כSHARED.שאלתי היא כיצד אני מציג את הספריות במחשב המשני?נ.ב. הספריות מוגנות ע"י סיסמאתודה רבה
פורסם 2008 בדצמבר 916 שנים אתה אמור ליצור רשת ביתי שעוברת דרך שער ביתי קודם ואז תוכל לצפות בתיקיות שאתה משתף: הנה מדריך קטן... כנס לרשתות ואינטרנט חיבורי רשת הגדר רשת ביתית NEXT NEXT עכשיו אופצייה אמצעית ו- NEXT בחר שם למחשב. NEXT תשאיר על MSHOME (מומלץ) ,NEXT הפעל שיתוף קבצים ומדפסות NEXT שוב NEXT תמתין מספר שניות ואז תבחר באופציה האחרונה של הסיום...NEXT FINISH תפעיל מחדש... כמה דגשים.. את הפעולה הזאת אתה מבצע על שני המחשבים ,קודם על הראשי ואז על המישני.. בכדי לראות קבצים או כוננים משותפים כנס למחשב שלי - מיקומי הרשת שלי זה הכל.. בהצלחה!
פורסם 2008 בדצמבר 916 שנים מחבר תאמת, גם בלי לעשות את כל זה, כאשר אני נכנס ל my network connections, כל הספריות מופיעות.הבעיה היא, שכנראה בגלל הסיסמא, אני לא יכול להיכנס לספריות.דבר נוסף הוא שאני רוצה שהספריות יופיעו המחשב שלי גם.
פורסם 2008 בדצמבר 916 שנים קודם כל סליחה על הטעות שלי, חשבתי שיש לך ראוטר ,לא שמתי לב...ואם אתה רואה את כל הסיפריות המשותפות פשוט תיצור קיצורי דרך..
פורסם 2008 בדצמבר 916 שנים מחבר קודם כל סליחה על הטעות שלי, חשבתי שיש לך ראוטר ,לא שמתי לב...ואם אתה רואה את כל הסיפריות המשותפות פשוט תיצור קיצורי דרך..אני רואה את הספריות במחשב במישני, אבל אין לי גישה אליהן.כאשר אני מנסה להיכנס, אני נתקל בהודעה שאומרת שאין לי גישה.
פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים תנסה את זה.לך למחשב שלי -> תצוגה -> אפשרויות תיקיהתלך ללשונית VIEWלמטה תוריד את הסימון מ USE SIMPLE FILE SHARINGתנסה עכשיו להיכנס לתיקיה ברשת.לא עזר?האם בשני המחשבים מוגדרת ססמא למשתמש של ווינדווס?אם לא לך ללוח בקרה -> ADMINISTRATIVE TOOL -> LOCAL SECURITY POLICYתלך בצד שמאל ל SECURITY OPTIONS -< LOCAL POLICIESבצד ימין:Accounts: limit local account user if blank....שים את זה על DISABLEתפעיל את המחשבים מחדש ותבדוק אם זה עובד.נ.באיך בדיוק הספריות מוגנות ע"י ססמא?אתה מתכוון להרשאות למשתמשים? כי עד כמה שאני יודע לא ממש אפשר להגדיר ססמא לספריה.
פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים מחבר יש סיסמא כשנכנסים לחלונות במחשב הראשי וזאת הסיסמא שצריך איכשהו להכניס בשביל לקבל גישה לספריות. הבעיה היא שהמחשב לא מבקש סיסמא ופשוט כתוב לי שאין גישה.
פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים יש סיסמא כשנכנסים לחלונות במחשב הראשי וזאת הסיסמא שצריך איכשהו להכניס בשביל לקבל גישה לספריות. הבעיה היא שהמחשב לא מבקש סיסמא ופשוט כתוב לי שאין גישה.ניסית לבטל את SIMPLE FILE SHARING?תנסה לסגור את הפיירוול אם מותקן לך
פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים מחבר ניסית לבטל את SIMPLE FILE SHARING?תנסה לסגור את הפיירוול אם מותקן לךאין פיירוול והסימפל לא מופעל.XP פרו.
פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים לפרו מאמר הכי טוב שאני מקיר - בקישורhttp://www.practicallynetworked.com/sharing/xp_filesharing/index.htm
פורסם 2008 בדצמבר 1016 שנים מחבר לפרו מאמר הכי טוב שאני מקיר - בקישורhttp://www.practicallynetworked.com/sharing/xp_filesharing/index.htmזה מדריך שמאפשר לשתף ספריות על אותו המחשב עם חשבונות שונים, לא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.