עבור לתוכן

שאלה לגבי הארדיסק חיצוני שעושה רעשים מוזרים בעת העתקה ממנו ועוד

Featured Replies

פורסם

היי

מדובר בהארדיסק חיצוני של ווסטרן דיגטל מסדרת מייבוק(הכי ישנה אני חושב) כבן שנה וחצי.

הוא עבר כבר קריסה פעם אחת, לפני כשלושה חודשים. הוא היה עמוס עד מלואו בתוכן, ויום אחד, זה סירב לי כבר להיכנס אליו ב"מחשב שלי". ההייתי חייב את המידע, היה לי די חשוב, אז שלחתי את זה חברת שיחזור מידע מן הסוג הזה(טיק טק), קיבלתי הצעת עבודה בשביל לשחזר את התוכן + מה הבעיה של הארדיסק

כי העניין הוא שניסיתי לפני לחבר אותו למחשבים אחרים, ואין, זה לא עזר. המידע פשוט נדפק כלא היה. לא הצליח בכלל אפילו להיכנס להארדיסק עצמו..

הם אמרו לי ככה: ההארידסק שלך סובל מכשל לוגי חמור ביותר. מה זה אומר ? איך זה קרה ?

עכשיו התסמינים שהיו(שדומים קצת למה שיש עכשיו) הם רעשים מוזרים בעת כתיבה, העתקה, מחיקה, כוו'.. רישרושים כאלה. ואז פתאום יום הוא נזכר -בא ולא רצה להיכנס אליו יותר...

הסבירו לי גם שמבחינת חומרה ההארדיסק עצמו לא חטף מכה(לאו דווקא פיזית) שדפקה משהו אצלו, רק הכשל לוגי חמור הזה.. כמובן שלא שיחזרתי את המידע, כי ההצעה הייתה גבוהה מידי, אז בלית ברירה מה שעשיתי החזרתי את הארדיסק, חיברתי אותו שוב, ופירמטתי אותו ע''י קליק ימני אתחול - באופן רגיל..

הוא נכנס רגיל כלא היה תקלה.

עבדתי איתו קצת. אח''כ פירקתי אותו, למשך חודשיים בערך - והחזרתי שוב. שמתי עליו שוב פעם הרבה מידע, בימים אלה, לצורך גיבוי בלבד ולא קבצים חדשים אם הוא יקרוס ולקחתי הכל בחשבון, אבל עכשיו העניין הוא שאני רוצה לדעת מה הרעשים המוזרים האלה שהוא עושה ועל מה זה מעיד...

אין ביוכלתי לממש את האחריות, כי ההארדיסק נקנה בחו''ל ולא כאן בארץ.

יש רעשים של טק טק טק (.....שקט של שניה..... ) ושוב טק טק טק טק בעת גזירה של תוכן מהארדיסק להארדיסק אחר(שבתוך המחשב למשל)

אני מפחד שהוא יקרוס לי שוב, ואני לא יודע מה לעשות

למישהו יש מושג מה זה בידיוק?

בעיקרון הרמתי אותו, שמתי ליד האוזן , מה שאני שומע זה שהמחט כותבת/מוחקת/מעבירה ממש ממש מהר עד כדי כך שהיא מרעידה את הכונן. זה לא נורמלי, נכון?

תודה לעוזרים

פורסם

אם אין אחריות, אז אין יותר מידי שאפשר לעשות..

כנראה שקיבלת מוצר שאמנם אינו DOA אבל משהו שדומה לזה.. dying ולא dead.

פורסם
  • מחבר

שזה אומר........ (?)

אין מצב שהוא עוד הפעם יקרוס בקרוב ובסוף ימות לגמרי? :nixweiss:

זה שהוא גוסס מאוד יכול להיות

לא ידפק רק לוגית

אבל הוא לא היה ככה מההתחלה שתדע. חוץ מזה שמעתי היו הרבה בעיות עם המייבוקים האלה..

פורסם

שמעת על הרבה בעיות איתם אולי כי לא שמעת על אנשים שקנו כוננים אחרים?

אמרתי לך כבר שיש לי שניים כאלו, הם עוד חיים.. לא שזה אומר משהו, עדיין יתכן שאתה צודק.

DOA= מוצר שהגיע מת

מצטער לומר אבל זה מה שקורה כשקונים מוצר עדין מחו"ל ואין אחריות.

פורסם
  • מחבר

תריץ חיפוש רגע כאן בפורום ותראה לפחות שני-שלוש אנשים שנשרפו להם הארדיסק אחד כזה. (לאחד מהם היה 2-3 כאלה, בשביל עריכת ווידיאו ממה שאני זוכר)

בגלל זה הסקתי שהם לא אמינים בשיט..(זה לפני שהתחלת לנהל כאן את הפורום)

אני יודע שיש לך לך גם שניים כאלה, ואם הם עובדים עד עכשיו אז סבבה.. כנראה הפועלות שאני ואחרים עושים לא ממש מיועדים להארדיסק הזה והוא פשוט קורס ומת :\

(כל כמה שעות בממוצע, מחיקה, העברה, גזירה) נון-סטופ

מה היה יכול להגיע מת מלכתחילה בהארדיסק הזה? אם הוא עבד פיקס בהתחלה, לא עשה רעשים ולא כלום

מה, מחט או מנוע שיצא קצת פגום בייצור? =\

פורסם

אה חשבתי שאמרת שכשהוא הגיע אז העברת מידע אליו ואז היו איתו בעיות לראשונה

אז תתעלם מהDOA..

;)

פורסם
  • מחבר

לא..רק אחרי זה

יש תוכנה שאני אוכל לבדוק דיאגנוזה לגבי ההארדיסק הזה? לראות פחות או יותר מתי הוא יכול למות לי סופית?

כל השגיאות והאפשרויות שיוכלות להיות..שיופיעו בתוכנה ולפי זה אדע להתכונן מראש?

פורסם

WD Diagnostics

HD Tune

נותנות לך אפשרות לגשת למידע של SMART

אבל SpeedFan מאפשרת לך להשוות online את הכונן שלך מול כוננים אחרים/זהים של אנשים אחרים.

פורסם
  • מחבר

איך אני עושה את זה בSPEED FAN ?

כמה שפחות סיבוך יותר טוב :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים