עבור לתוכן

ריסטרטים פתאומיים במחשב חדש!

Featured Replies

פורסם

קניתי אתמול מחשב חדש, מפרט מלא בצד.

עד לפני כשעה הכל היה טוב ויפה עד שפתאום הווינדאוס התחיל לעשות ריסטרט לבד, בלי הודעה מוקדמת, בלי חלון כחול, פשוט בפתאומיות.

ישר אחרי בדקתי את טמפ' המעבד בביוס והיא עמדה על 39, ולוח האם על 33. ריסטרטים קרו כמה פעמים אחרי גם...

אם זה קשור, הפיירפוקס קורס המון בעצמו (מקבל הודעה של פיירפוקס שחלה תקלה וצריך לעשות לתוכנה ריסטרט).

מה זה יכול להיות?

אני די חושד בספק הכוח, אבל קשה לי להבין למה יום שלם הוא עבד בסדר?!

עוד לא התחלתי לשחק במשחקים אגב, סך הכל עבד ברקע פיירפוקס וביטורנט...

פורסם

יכול להיות בעיה בזיכרונות תראה יש הרבה מה לעשות אני מציע ככה אם זה מחשב חדש קח תשתמש באחריות

אם זה לא בא בחשבון תתחיל בבדיקות תריץ ממטסט לזיכרונות בתור התחלה.

פורסם

אל תעשה כלום קח לחנות ממש אחריות וזהו כלום לך לישון בשקט

פורסם
  • מחבר

כרטיס מסך, ספק כוח ודיסקים קשיחים הם חלקים משומשים ממחשב קודם שלי, כך שאחריות על שאר החלקים לא תעזור לי במיוחד כאן.

יש רק סטיק 1 של זיכרון, אני מתחיל בהרצת MEMTEST בנתיים, עד למתי להריץ אותה אגב? ומה השלבים הבאים אם זאת לא הבעיה?

פורסם

תבדוק חיבור חשמל מאחור ואני לא שולל לוח תקול

פורסם

אם הספק לא חדש אז אולי הוא הבעיה ממליץ לך להעביר אותו למחשב אחר כדי לשלול את האפשרות

פורסם
  • מחבר

בדיקת MEMTEST נכשלה מהשנייה הראשונה ועד לסוף שלה אחרי שעה. נמצאו בערך 400K תקלות :-X.

התקלה היא בטוח בזיכרון כרגע או שיכולה לנבועה גם מהלוח אם?

ניסיתי להכניס את הסטיק זיכרון לחריץ השני בלוח אם אבל אותה התקלה. אין לי מחשב אחר לבדוק עליו.

פורסם

תנסה לקחת מחבר זיכרון רק לבדיקה

פורסם
  • מחבר

תכננתי לעשות את זה הערב, אבל לא בטוח שיש צורך.

ליתר ביטחון, החלטתי לחבר מחדש את הזיכרון על לוח האם בפעם השלישית, והפעם בדיקת MEMTEST עברה 75% בהצלחה בלי תקלות! לא המשכתי אותה כי אני צריך את המחשב כרגע...

אני לא מבין איך הכל תקין עכשיו :s05: קצת קשה לי להאמין שחיברתי את הזיכרון לא מספיק טוב בפעמיים הראשונות, אבל לפי התוצאות זאת כנראה הסיבה...

אני אראה אם יהיו ריסטיים פתאומיים מעכשיו...

תודה :)[br]פורסם בתאריך: 9.12.2008 בשעה 13:46:17

משהו מסריח פה ומתחיל לעלות לי על העצבים :-X.

הכל עבד טוב ויפה כמו שאמרתי, עד שחזרתי מהעבודה וראיתי שהמחשב ביצע לבד ריסטרט. התחלתי להשתמש בווינדאוס ופתאום שוב חזרו הריסטים! הפעלתי בפעם הרביעית MEMTEST והתקלות חזרו כבר מהשנייה הראשונה, למרות שבצהריים הבדיקה הראתה שהכל תקין :kopfpatsch:.

אני ארים טלפון מחר לחנות שממנה קניתי, לראות אם אפשר להחליף.

יש אפשרות אגב שהבעיה נובעת דווקא מהספק הנמוך או מלוח האם?

פורסם

קשה לי להאמין שהספק הוא הגורם לבעיות כאן.

אם הופיעו לך שגיאות ב-MEMTEST, אז למה אתה פשוט לא הולך לממש אחריות?

במידה ותחליף את הזיכרון, אך הבעיה עדיין לא תיעלם - יכול להיות שהלוח פגום(אם להיות יותר ספציפי - אז אולי אחת מהתושבות של הזיכרון פגומות)

בכל אופן - איפה שאתה יכול לממש את האחריות: תממש אותה.

ככה גם תוכל לשלול תקלות מגורמים אחרים.

פורסם
  • מחבר

לא יצרתי קשר עם החנות אתמול כי הם לא עובדים בשלישי.

דיברתי איתם היום בבוקר, אני אמור להביא להם את הלוח עם הזיכרון והמעבד עליו, והם כבר יבדקו בעצמם אם התקלה לוח אם או זיכרון.

תודה :).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים