עבור לתוכן

בעייה בהתקנה של GF9600 512MB

Featured Replies

פורסם

שלום

עד היום בבוקר השתמשתי בכרטיס RX1300PRO והיום הוא החליט לשבוק חיים. קניתי את ה GF9600 ולאחר שהרכבתי אותו (פיזית) ואני מחבר אליו את המסך (חיבור DVI אין אחר על הכרטיס), המסך נשאר שחור מראה לי נודעה שהוא עובר למצב שמירת אנרגיה וכבה (המסך הוא LG 19").

ניסיתי לחבר את ה HD למחשב אחר ולהסיר את כל הדרייברים של הכרטיס הקודם וזה לא עזר.

יש למישהוא רעיונות?

בתודה מראש שלומי

פורסם

המחשב עושה POST כמו שצריך (זה עדיין לא מגיעה למהע"פ או דרייברים)?

לכרטיס מסך יש צורך בחיבור PEG מהספק כח?

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה,

1. לא הוא לא מציג כלום.

2.מה זה החיבור הזה? (עם הכרטים קיבלתי כבלים שמתחברים ליציעת הוידאו שלו. אבל על הכרטים עמצו (בחלק הנגדי לזה שמתחבר ללוח האם יש קטע קטן דומה לחלק שמתחבר ללוח האם, אני מאד מקווה שאני ברור)

תודה מראש

נ.ב זה הכרטיס: http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf9/9600gt_ac_l1.htm

פורסם

אתה צריך לחבר כנראה 6 פינים מהספק כוח לכרטיס

פורסם
  • מחבר

לאיפה אני מחבר אותם?

לא קיבלתי שום כבל עם הכרטיס

פורסם

אמור להיות לך ממיר 2 מולקס ל6 פינים, אתה מחבר מהספק כוח לחלק האחורי של הכרטיס, יש שם מקום

פורסם
  • מחבר

:yelclap: מצאתי את המקום של ה6 פינים!!

אבל כאשר אני מרכיב את הכרטיס ללא החיבור הנ"ל כמו שעשיתי עד עכשיו (באף כרטיס עוד לא היתה לי הזנה מהספק) המאוורר שעל הכרטיס עובד, כלומר מגיע אליו מתח. למה החיבור הנוסף? יכול להיות שאים אני אחבר אותו ייגרם נזק לכרטיס?

תודה שוב

פורסם

הכניסה של ה-6 פינים אינה ליופי, הכרטיס צריך חשמל הרבה יותר מאשר החשמל שהוא מקבל מה-PCIE לכן זה קיים. לא יגרם שום נזק,העיקר שלא יהיה לך ספק ג'נרי.

פורסם

להפך, אתה מסתכן בנזק לכרטיס כל עוד הוא מחובר ללוח האם ולא לספק.

הסיבה לחיבור מתח נוסף = הוא פשוטו כמשמעו, הכרטיס צורך יותר זרם ממה שהלוח יכול לספק לו, ברוך הבא לעולם הכרטיסים החזקים. :)

תתחדש!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים