עבור לתוכן

לרזולוציה 1920X1200: ה9800GTX או ה4850?

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

אני די מצומצם בתקציב, משהו בסביבות ה850 ש"ח פחות או יותר.

אני מתלבט בין הכרטיסים הנ''ל, אם יש הצעות עדיפות, בבקשה.

תודה.

פורסם

עדיף לרדת לרזולוציה נמוכה יותר אחרת הביצועים ממש אבל ממש לא יהיו מרשימים במיוחד.

לדעתי כדאי או להזמין מחו"ל כרטיס טוב יותר או לקנות משומש.

פורסם

הייתי הולך על HD4850.

מה המפרט ?

פורסם

4850 חזק יותר מ9800GTX

ומסכים עם עומרי אם אתה מוצא 4870 יד שניה במצב טוב אז כדאי

פורסם
  • מחבר

הייתי הולך על HD4850.

מה המפרט ?

המפרט שמופיע בפרופיל מעודכן.

פורסם

אולי אם תמכור את הפסק שלך ותקנה זול יותר אז יהיה לך כסף ל - HD4870 או GTX 260.

פורסם
  • מחבר

אני כבר כמה פעמים ניסיתי למכור, אבל אנשים מציעים מחירים מגוחכים (750 ש"ח), ואומרים שיש היום יותר זולים וכו'.

בנוסף, יש לי את הגירסא הראשונה של הספק, ללא חיבורים של 8 פינים, כך שהוא פחות אטרקציה לאנשים.

אתה חושב ש4850 יסחוב בקושי?

פורסם

יסחוב אבל במשחקים ההכי כבדים הוא יתקשה מאד.

פורסם
  • מחבר

בסדר, מקסימום נוריד קצת הגדרות, העיקר שיראה יפה וקרוב להגדרות מקסימליות.

פורסם

איך קרה בכלל שקנית 1000W לכזה מפרט ?

פורסם
  • מחבר

קניתי אותו לפני שנתיים.

אז חשבתי שאני אקנה שני כרטיסים כפולים.

פורסם

אני מאמין שגם 700W איכותי (אפילו מאוד) ויציב עם מסילת 12V חזקה היה יכול לסחוב כזה מערך של כרטיסים, אבל זה לא רלוונטי.

אני חוזר על הצעתי לרכוש כרטיס יד-שניה, לרכוש מ-newegg או לארגן קניה קבוצתית כלשהי. בשביל לנצל את הרזולוציה הזו כמו שצריך אתה צריך HD4870 בגרסאת ה-1GB. הוא עולה 1,400 ש"ח. אפשר להסתפק גם ב-HD4870 רגיל, יהיה הבדל די מדכא של פריימים (לא קריטי אם לא התנסת ב-1GB) אבל אתה תסתדר.

באמת שסתם חבל להוציא מכזה יופי של מחשב (שעל הדרך גם עלה יופי של סכום כסף) 25FPS. אחרי הכול, האחריות נשמרת, גם אם הכרטיס נרכש כיד שניה :xyxthumbs:

פורסם

כרטיסים כמו HD4850 ו 9800GTX לא ייסתדרו עם רזולוצייה גבוהה כזו בהגדרות נורמאליות.

ה 4850 שלי בקושי מריץ ב 1280X1024 בהגדרות מירביות בכל המשחקים.. (הוא מריץ טוב אבל לא אוכל את זה בלי מלח..)

אם אתה בכל זאת קונה אחד מאלו בגלל תקציב, אז אל תצפה ליותר מידי..

פורסם

אתה ממש מגזים...1280X1024 ? נו באמת...

אתה שם AAX8 בכל משחק ?

פורסם

לא, X4 האמת.

ולא אמרתי שהוא לא מריץ משחקים על VERY HIGH, אמרתי שהוא מריץ סבבה. אבל זה לא שאני מקבל עכשיו איזה 80FPS או משהו מטורף. אני מקבל FPS סביר ושחיק - כמו 35-40 ברוב המשחקים. מה שאומר שאין לו יותר מידי מרווח בטחון להגדרות/רזולוצייה גבוהה יותר - כמו מה שפותח הדיון דורש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים