עבור לתוכן

קניית כרטיס מסך לאחי

Featured Replies

פורסם

אח שלי קונה כרטיס מסך למחשב שלו והוא לא יודע איזה לבחור..

יש לו מסך שתומך עד הרזולוציה 1024 * 1280,

אמרתי לו שיקנה: NVIDIA GeForce 9800GT כי הוא לא צריך כרטיס יותר חזק מזה ואני לא יודע אם אני צודק.

אז איך הכרטיס הזה למסך הזה?

באמת לא צריך לקנות משהו יותר חזק כמו 9800GTX / 9800 GTX+ / HD 4850, או שאני טועה?

פורסם

לפי הרזולוציה המסך הוא 19 אינץ ? כן ?

בגדול ה9800GT צריך להספיק..אבל מה התקציב שלו +- והוא גיימר "כבד" ?

פורסם
  • מחבר

המסך הוא Samsung 730B, נראלי שזה 17 אינץ' אם אני לא טועה..

וכן, הוא גיימר די כבד. הוא רוצה לשחק משחקים שעכשיו יוצאים ובטווח של 7-8 חודשים ולהריץ הכל על High על המסך הזה.

האמת שהתקציב נע בין 600-850 שקל אבל העניין הוא שאני לא רוצה שהוא יקנה משהו שהוא סתם לא צריך בגלל זה אני שואל.

פורסם

בתקציב הזה הוא יכול לרכוש גם HD4850..

אבל בכל אופן הרזולוציה די נמוכה..ככה שאין מה לדאוג...רק בעתיד אם הוא ישדרג את המסך לגדול יותר (מה שמגיע בסופו של דבר ;D)..

הכרטיס מסך עשוי להגביל אותו מעט (במסכים בגודל של +22 אינץ)..לא משהו שצריך לדאוג לו..

מה גם שאל תשכח שהוא צריך ספק ומערכת בהתאם..יש לך מושג מה המפרט שלו ?

פורסם
  • מחבר

כן, אני יודע שהוא יכול לקנות HD 4850 אבל השאלה אם הוא באמת צריך אותו, זאת הנקודה שלי.

יש לו מעבד C2D E8400 וספק כח Seasonic 500W. מארז יש לו CM 690.

לא עדיף לחסוך את ההפרש בין ה-4850 לבין ה-9800GT (משהו כמו 250 שקל) בשביל שדרוג הכרטיס בעתיד?

** תתייחס לשאלות רק בנוגע למסך הנוכחי, כי הוא לא מתכוון לקנות מסך חדש בזמן הקרוב..

פורסם

9800GT כרטיס מעולה למסך 17 לא צריך יותר אפשר לקנות אותו גם ב600 שקל משתלם מאוד

פורסם
  • מחבר

והוא יוכל להריץ משחקים כמו Crysis, COD 4, COD 5 וכו' הכל על High?

פורסם

אני חושב שכן

פורסם
  • מחבר

אני אחכה לתגובה מבטיחה.. "חושב שכן" זה בעייתי..

בכל מקרה, כשאני מחפש באינטרנט השוואות בין ה-4850 ל-9800GT, גם למסכים של 17 ו-19 אינץ' עם רזולוציה כמו של המסך של אחי,

כמעט כולם המליצו על ה-4850, אז אני רוצה לדעת בוודאות שה-9800GT יספק את הסחורה כמו שצריך (המשחקים שציינתי וכו' -> הכל על High).

פורסם

תראה יש לי כרגע 8600GTS והמשחקים עובדים סבבה אני מאמין 9800GT חזק בהרבה אז אין סיבה שלא יריץ את כל המשחקים בצורה מעולה

אבל בכיף חכה לעוד תגובות

פורסם

דניאל - לך על זה - כרטיס טוב יעשה את העבודה לטווח הזמנים שציינת...

ותתחדש :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים