עבור לתוכן

עזרה בבקשה ,ציפצוף אחד ארוך ואין סופי בהפעלת מחדש, ומצד שני הכל עובד תקין .

Featured Replies

פורסם

שלום לכם

אז כמו הנושא.. זה בדיוק התופעה שאני נתקל בה במחשב החדש שלי בן יומיים כולה...הרכבתי בעצמי...

המארז עצמו הגיע ללא רמקום או זמזם אז פרקתי זמזם ממחשב ישן וחברתי אותו בלוח איפה שרשום...עכשיו מרגע שהמחשב עולה הזמזם לא מפסיק להשמיע זימזום אחד ארוך ואין סופיייי בתדר שונה מהתדר של הציפצופים של חוסר בזיכרון או תקלה אחרת...ואני תוהה האם הזמזם דפוק (חיברתי במחשב אחר והוא לא זימזם)

קשה לי להבין אם יש בעיה או שאני סתם מפחד שיש איזה תקלה.

הלוח הוא לוח חדיש יחסית gigabyte ga-ep45-ud3p ...

בדקתי טמפרטורות(מעבד קריר 41 מעלות במצב מנוחה), בדקתי חיבורים הכל נראה יושב פיקס...הוא מזהה את הזיכרונות...הWINDOWS רץ חלק ולא עושה שום בעיות למינהן...ועדיין כשאני מחבר את הזמזם הוא לא מפסיק לזמזם... ניסיתי בין השאר להוציא את הזיכרונות לגמריי והפעלתי את המחשב בלי זיכרון כלל ואז הוא לא ציפצף רצוף אלא צפצף מקוטע בתדר שונה ואז נכבה..

מה יכולה להיות הסיבה שלו לצפצוף כל כך מעצבן?

פורסם

כל צפצוף מעיד על בעיה כלשהי יכול להיות שלא הרכבת את המחשב באופן תקין בכל מצב תסתכל בספר

של להלוח אם יש הסבר לכל צפצוף.

פורסם
  • מחבר

זה הדבר הראשון שעשיתי... רשום שם

continuous long beeps : graphics card not inserted properly

בהנחה שזה זה כי הם רושמים BEEPS ברבים... זה מוזר כי אני רואה תקין וגם שחקתי במשחקים והכל רץ סבבה

ומצד שני יש גם את

one long , one short : memory or motherboard error

ושוב אם יש תקלה איך הכל עובד תקין לכאורה... חוץ מהזמזום

פורסם

אני כמעט בטוח שלא הרכבת את המחשב נכון תסתכל שוב שכל החומרה יושבת במקום

פורסם
  • מחבר

ציפצוף יכול לנבוע מהגדרות ביוס ?

כי למעט כרטיס מסך ...אין לי שום דבר שבא בכרטיס...ואותו הוצאתי והכנסתי שוב והוא תפוס והכל סבבה איתו ומחובר לו החשמל

זיכרונות הוצאתי הכנסתי פעמיים...גם החלפתי סוקטים...עדיין אותו זימזום

ניסיתי כל אחד בנפרד...עדיין אותו זימזום

פורסם

תנסה לאפס ביוס אבל לא נראה לי שזה יעזור

פורסם
  • מחבר

טוב בסוף פניתי לפורום TWEAKTOWN יש להם שם אזור רק לבעלי לוחות של GIGABYTE

וכמו שחשבתי הרכבתי הכל כמו שצריך והזימזום הארוך היה בגלל לא יותר מהגדרת ביוס לא נכונה

שכן אפשר להגדיר בביוס שיתריע על מאווררים כושלים ובהגדרה מהקופסה כולם באים על Enable אבל בתחלס 2 מאווררים לא קיימים או שלא קיים בהם ניטור למהירות סיבוב... ככה שהזימזום האחד והאין סופי שהיה לי נבע מזה

ברגע ששיניתי את ההגדרה של המאווררים שמהירות הסיבוב שלהם הייתה 0RPM ואתחלתי את המחשב ... הכל תקין

עם ציפצוף אחד קצר ובודד ..שמבסר שהמערכת המערכת מצליחה לעשות BOOT בהצלחה .

תודה לך אחי על שניסית לעזור .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים