פורסם 2008 בדצמבר 716 שנים שלום לכםאז כמו הנושא.. זה בדיוק התופעה שאני נתקל בה במחשב החדש שלי בן יומיים כולה...הרכבתי בעצמי...המארז עצמו הגיע ללא רמקום או זמזם אז פרקתי זמזם ממחשב ישן וחברתי אותו בלוח איפה שרשום...עכשיו מרגע שהמחשב עולה הזמזם לא מפסיק להשמיע זימזום אחד ארוך ואין סופיייי בתדר שונה מהתדר של הציפצופים של חוסר בזיכרון או תקלה אחרת...ואני תוהה האם הזמזם דפוק (חיברתי במחשב אחר והוא לא זימזם)קשה לי להבין אם יש בעיה או שאני סתם מפחד שיש איזה תקלה.הלוח הוא לוח חדיש יחסית gigabyte ga-ep45-ud3p ...בדקתי טמפרטורות(מעבד קריר 41 מעלות במצב מנוחה), בדקתי חיבורים הכל נראה יושב פיקס...הוא מזהה את הזיכרונות...הWINDOWS רץ חלק ולא עושה שום בעיות למינהן...ועדיין כשאני מחבר את הזמזם הוא לא מפסיק לזמזם... ניסיתי בין השאר להוציא את הזיכרונות לגמריי והפעלתי את המחשב בלי זיכרון כלל ואז הוא לא ציפצף רצוף אלא צפצף מקוטע בתדר שונה ואז נכבה..מה יכולה להיות הסיבה שלו לצפצוף כל כך מעצבן?
פורסם 2008 בדצמבר 716 שנים כל צפצוף מעיד על בעיה כלשהי יכול להיות שלא הרכבת את המחשב באופן תקין בכל מצב תסתכל בספרשל להלוח אם יש הסבר לכל צפצוף.
פורסם 2008 בדצמבר 716 שנים מחבר זה הדבר הראשון שעשיתי... רשום שםcontinuous long beeps : graphics card not inserted properlyבהנחה שזה זה כי הם רושמים BEEPS ברבים... זה מוזר כי אני רואה תקין וגם שחקתי במשחקים והכל רץ סבבהומצד שני יש גם את one long , one short : memory or motherboard errorושוב אם יש תקלה איך הכל עובד תקין לכאורה... חוץ מהזמזום
פורסם 2008 בדצמבר 716 שנים מחבר ציפצוף יכול לנבוע מהגדרות ביוס ?כי למעט כרטיס מסך ...אין לי שום דבר שבא בכרטיס...ואותו הוצאתי והכנסתי שוב והוא תפוס והכל סבבה איתו ומחובר לו החשמלזיכרונות הוצאתי הכנסתי פעמיים...גם החלפתי סוקטים...עדיין אותו זימזוםניסיתי כל אחד בנפרד...עדיין אותו זימזום
פורסם 2008 בדצמבר 816 שנים מחבר טוב בסוף פניתי לפורום TWEAKTOWN יש להם שם אזור רק לבעלי לוחות של GIGABYTE וכמו שחשבתי הרכבתי הכל כמו שצריך והזימזום הארוך היה בגלל לא יותר מהגדרת ביוס לא נכונהשכן אפשר להגדיר בביוס שיתריע על מאווררים כושלים ובהגדרה מהקופסה כולם באים על Enable אבל בתחלס 2 מאווררים לא קיימים או שלא קיים בהם ניטור למהירות סיבוב... ככה שהזימזום האחד והאין סופי שהיה לי נבע מזהברגע ששיניתי את ההגדרה של המאווררים שמהירות הסיבוב שלהם הייתה 0RPM ואתחלתי את המחשב ... הכל תקיןעם ציפצוף אחד קצר ובודד ..שמבסר שהמערכת המערכת מצליחה לעשות BOOT בהצלחה .תודה לך אחי על שניסית לעזור .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.