עבור לתוכן

מאוורר חליפי ל4670 של GIGABYTE

Featured Replies

פורסם

שלום רב ,

מאחר ורכשתי כרטיס חדש GIGABYTE 4670 עם כף אחת שבורה במאוורר (בKSP ולא מוכנים להחליף למרות שלא אני שברתי אותה ....) מוזר אבל זה המצב...

איזה מאוורר (או גוף קירור) יתאים ויהיה שקט ? (את כל התקציב כבר בזבזתי על הכרטיס הזה אז בעיקרון אני מחפש משהו זול.

תודה לעוזרים.

אמציה.

פורסם

אם המוצר הגיע פגום תדרוש מוצר חדש, הם חייבים לספק לפי החוק. אם הם לא מוכנים דבר עם היבאון, אם KSP מיבאים ביבוא אפור תתבע את החנות (90% שהתביעה תיהיה לטובתך כי המוצר חדש).

פורסם

אמת, מוצר שהגיע תקול, בחובת החנות להחליף אם לא הם עוברים עברה על החוק.

פורסם
  • מחבר

המוצר הגיע מורכב בתוך המחשב , פתחתי את המארז כדי להכניס את הדיסק הישן שלי וכדי לראות האם יש חוט שעושה את הרעש , הם לא מוכנים להחליף , תביעה תיקח מן בקיצור...

פורסם

בולשיט, זכותך לפתוח את המארז. אם אסור לך לפתוח את המארז הם יכולים להחליף לך חצי מהחלקים בלי שתדע (מאווררים, ספק, כרטיס מסך מאותו דגם אבל של חברה שונה/כרטיס רגיל במקום כרטיס עם עיצוב מיוחד). חוץ מזה שאתה יכול לנקות אבק ולהוסיף כונן או כל דבר אחר.

הסיכוי לשבור את המאוורר של הכרטיס מסך בזמן שמחברים דיסק קשיח הוא 0. בשביל לשבור מאוורר כזה צריך להפעיל עליו הרבה כוח ובצורה ישירה עליו (אני לא בטוח שזה אפשרי בלי כלים מיוחדים) חוץ מזה שלפי בניית הקירור צריך לפרק אותו בשביל לשבור את המאוורר כמו שצריך.

בקיצור חובה על החנות לספק מוצר חדש, במיוחד אם עוד לא עברו 14 יום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים