עבור לתוכן

הצעה למחשב נייד עד 2000 ש"ח ללא חריגה לסטודנטית, סרטים, חיי סוללה טובים, 15.4...

Featured Replies

פורסם

התקציב הוא 2000 ש"ח ללא חריגות לצערי. מסך 15.4"

שימושי המחשב : הכי בסיסיים - גלשיה באינטרנט, סרטים, יישומי אופיס.

נק' חשובות:

מסך 15.4"

אני מבין שעם תקציב כ"כ נמוך אי אפשר לבקש עולם ומלואו אבל מה שחשוב בעיקר זה שיהייה דיסק קשיח בסביבות 30gb, חיי סוללה סבירים וכמה שאפשר שלא יהייה כבד.

חשבתי לקחת יד שנייה ב - 2000 את זה :

"

DELL INSPIRON 1300

מעבד INTEL CELERON M 1.5ghz

זכרון פנימי 504mb , 1.13ghz של ram

דיסק קשיח - 40gb

צורב dvd

צג 15.4 wide

כרטיס רשת אלחוטי wireless 802.11 g/b + modem/fax

המחשב יד שנייה במצב מעולה, עם תיק נשיאה יוקרתי. על המחשב יש widows xp ."

אבל החבר'ה פה אמרו שזה לא שווה ת'מחיר בכלל ושאפשר להביא משהו יותר טוב בסכום הזה...

התלהבתי שזה DELL.

תודה רבה !

פורסם

כמו שכבר אמרו, המחשב לא שווה 2000 ש"ח.

ב-2000 ש"ח אתה מוצא היום את ה-Fujitsu V5535, שגם הוא עם Celeron, אבל לפחות Celeron יותר מהיר, ואתה גם מקבל מחשב חדש עם אחריות לשנה.

הבקשה "שלא יהיה כבד" די סותרת את הבקשה "מסך 15.4". הוא יהיה כבד, ולא משנה מה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה , עזרת לי מאוד. אז אין לי מה לחשוש אם אני לוקח מחשב של חברה כמו "פיוטג'יטסו"?

פורסם

Fujitsu היא חברת ענק בעולם הניידים, שמוכרת ניידים פשוטים וכן ניידים יקרים ומתקדמים מאוד. בממוצע, מבחינת אמינות הם לא נופלים מ-DELL/HP/Lenovo.

כשאתה קונה מחשב ב-2000 שקלים, אל תצפה ללהיט. מצד שני, גם DELL Inspiron הוא לא מאריות הניידים, כשזה מגיע לאיכות. האחרונים קצת השתפרו, הקודמים בכלל היו זבל. מי שמנסה למכור את ה-Inspiron 1300 המשומש ב-2000 שקלים כנראה חי בסרט.

פורסם

כמו שאתה מתאר את Fujitsu מי שקונה DELL או lenovo למשל משלם יותר רק בגלל השם של החברה?

פורסם

קחי בחשבון גם שסוללה של נייד היא גם דבר בעל אורך חיים מוגבל, מדובר בדבר שמתבלה ובהתאם אורך הסוללה יורד, כך שמחשב בן שנה + זה כבר ממה מורגש.

פורסם

קחי בחשבון גם שסוללה של נייד היא גם דבר בעל אורך חיים מוגבל, מדובר בדבר שמתבלה ובהתאם אורך הסוללה יורד, כך שמחשב בן שנה + זה כבר ממה מורגש.

היא אמרה שהסוללה הוחלפה לא מזמן.

זה נראה לא רע ב-2000 שקל:

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NMPSLB0E

זה לא ב-2000 שקל, זה מכרז שבו ההצעות מתקבלות החל מ-2000 שקל. אף אחד בחיים לא ימכור את זה במחיר המינימלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים