עבור לתוכן

בעיה - פינג גבוה (מאוד) במשחקי רשת.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אם התשובה הקצרה לא מספיקה לך אז אני אפרט יותר.

הפינג לוואלה היה 54, נשאר 54 אחרי ניתוק וחיבור מחדש של הראוטר, וגם אחרי ניתוק הראוטר מהמודם (כמו שכבר ציינתי המחשב שלי מחובר ישירות למודם גם ככה) וגם אחרי כיבוי שאר המחשבים ברשת.

לגוגל קיבלתי גם משהו באזור, אבל עכשיו אני מקבל משום מה ping של 140, לHWZONE הפינג בסדר גמור והוא 57.

שרתי המשחקים שאני מתחבר אליהם אלה שרתי המשחק בTF2, וכמו שציינתי בשאלה בפתיחת הנושא עומד על אזור ה120-150 יציב, כיום המצב הוא שהפינג:

1) גבוה יותר (160 מינימום).

2) נוסק מדי פעם לאזור ה300 400 או שממשיך עד ל900 (הגיע עד 980 לדעתי).

בשרתים בארץ המצב רגוע יותר (בעבר קיבלתי באזור ה50-80, כיום 100-120).

אם תשים לב נפתח פה עוד תארד בנושא של עוד אחד עם בעיה זהה.

פורסם

TF2 כמו TEAM FORTRESS 2 ??

אם כן אז אני גם אני משחק ואני מאשים את STEAM שרק עושים לי בעיות ...

פורסם

אין מה להאשים את STEAM , תאשים את הספקית שלך

אני גם חושב שאין שום תקלה בציוד שלך אדון ECSM ,

אני בעבר הייתי מחובר ל NETVISION , והייתי מקבל פינגים של 140 ככה , עד שפתאום יום אחד המצב השתנה , והפינגים עלו ל200 במצב טוב ו400 במצב גרוע , לעיתים נדירות הייתי מקבל 140 , ובקיצור לא שחיק , יש לשם לב גם שברגע שאתה עושה פינג זה באותו רגע , כלומר היו לי מצבים שהייתי מקבל פינג של 140 אבל אחרי כמה שניות זה היה הופך להיות 250-300...

ולפתרון , ביקשתי ניסיון אצל 012 , ועשיתי השוואה אחד מול אחד , מתנתק מתחבר , NV הביאה לי 300 נגיד , אבל 012 הייתי מקבל 110

אבל בוא נחסוך לך את המעבר ל012 , ונגיד לך בזק הם הכי טובים

פורסם

אני מאשים את STEAM שבמחשב טוב הדבר הזה אונס לי את המחשב

אני מאשים את STEAM שאחרי שלא נכנסתי לשם חודש ויצאה עדכון חדש אז העדכון יורד במהירות 0.5K

או שאר בעיות תקשורת בין עם זה כשיש שבוע חינם וכולם מתנפלים או סתם יציאות מוזרות

או כל העדכונים המיותרים שאני מקבל ויש לי עוד רשימה מאוד מאוד ארוכה...

זה למה אני מעדיף לקנות דיסק / עותק דיגיטלי בלי השטויות שלהם, להתקין NO CD ולשלוח את ה CD לגימלאות לארון.

פורסם

אתה יכול להמשיך לחיות בסרט שSTEAM אשמים

זה פשוט שקר

הבעייה היא בספקיות

פורסם

אתה יכול להמשיך לחיות בסרט שSTEAM אשמים

זה פשוט שקר

הבעייה היא בספקיות

ועל מה אתה מבסס את עמדתך?

אני אשמח לדעת איך ספק האינטרנט שלי גורם לתוכנה של STEAM להיות כל כך כבדה.

או איך ספק האינטרנט שאולי מספק לי חרה של קו לחול אבל עדין אני יכול להוריד דברים ב100K

חופשי גורם לזה שדווקא מ STEAM ירד לי העדכון של 16M במשך שעות במהירות 0.5K למרות שאני לא צריך שום עדכון.

(כמובן זה לא קשור לכך שהשרתים שלהם עמוסים).

פורסם

מצטרף ומצדיק!

הבעיה היא לא בסטים, קורה לי הרבה שאני מנסה להתחבר לSTEAM אחרי הצהריים ופשוט לא משנה מה אני יעשה ה STEAM לא מתחבר, אבל בשעות הלילה 10 11 פועל מצוין!

פורסם

מצטרף ומצדיק!

הבעיה היא לא בסטים, קורה לי הרבה שאני מנסה להתחבר לSTEAM אחרי הצהריים ופשוט לא משנה מה אני יעשה ה STEAM לא מתחבר, אבל בשעות הלילה 10 11 פועל מצוין!

זה כמ שתגיד אני לא מצליח להתחבר ל GMAIL בצוהרים אבל בערב אני מצליח זה בעיה של הספק ...

בדיוק להפך, מה שקורה זה ששרת התוכן הרלונטי של STEAM פשוט עמוס מידי באותו הזמן כי הצוהרים שלך

זה שעות העומס של מישהשרת ממוקם אצלו (לא בארץ).

(ואם כבר מבחינה הגיונית בשעות הצוהרים ספקי האינטרנט שלנו נותנים לך הרבה יותר ממה שהם נותנים לך ב11 בלילה )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים