עבור לתוכן

תצוגה מטושטשת במסך 2408WFP בחיבור HDMI

Featured Replies

פורסם

קיבלתי לפני 4 ימים את המסך ועבדתי איתו בחיבור VGA והכל היה מעולה. (מסך מדהים!)

מה שכן, קניתי עכשיו כבל HDMI והאיכות על הפנים.

הפעלתי את הclear type אבל עדיין התמונה מטושטשת ולא נעימה לעין.

הדרך הכי טובה לתאר היא שנראה כאילו המסך עובד ברזולוציה נמוכה ממה שמוגדר לו.

יש למישהו רעיון?

אני עובד על XPS 1530M ויציאות היחידות שיש לו הן VGA וHDMI.

דבר נוסף - מה ההבדל במהירויות של HDMI?

פורסם

קיבלתי לפני 4 ימים את המסך ועבדתי איתו בחיבור VGA והכל היה מעולה. (מסך מדהים!)

מה שכן, קניתי עכשיו כבל HDMI והאיכות על הפנים.

הפעלתי את הclear type אבל עדיין התמונה מטושטשת ולא נעימה לעין.

הדרך הכי טובה לתאר היא שנראה כאילו המסך עובד ברזולוציה נמוכה ממה שמוגדר לו.

יש למישהו רעיון?

אני עובד על XPS 1530M ויציאות היחידות שיש לו הן VGA וHDMI.

דבר נוסף - מה ההבדל במהירויות של HDMI?

שים לב עם הרזולוציה שכוונת בכרטיס מסך היא: 1920X1200 שהיא הטבעית של המסך.

פורסם
  • מחבר

ברור שזה מוגדר כך, פשוט לפי איכות התצוגה נראה שלא..

פורסם

קראתי באיזה מקום שאיכות התצוגה במסך הזה פחות טובה דרך HDMI מאשר דרך DVI (אאל"ט יש לו את שניהם). נסה לחבר את המסך דרך כניסת ה DVI שלו עם מתאם DVI ל HDMI ב XPS .

פורסם
  • מחבר

אני לא ממש מעוניין להוציא עוד כסף על מתאם.. חושב שתוכל למצוא לי את המקור למה שציינת?

פורסם

לא זוכר איפה קראתי את זה אז עשיתי עבורך חיפוש בפורום ומצאתי את זה.קרא את הציטוט של galweb ואת הקישור שהוא מפנה אליו.

אגב,אתה בטוח שלא קיבלת מתאם עם המסך?

פורסם

לא מקבלים מתאם עם המסך. מקבלים כבל VGA + HDMI ללא מתאמים.

פורסם
  • מחבר

אני קיבלתי כבל DVI, VGA וDISPLAY PORT

לא זוכר איפה קראתי את זה אז עשיתי עבורך חיפוש בפורום ומצאתי את זה.קרא את הציטוט של galweb ואת הקישור שהוא מפנה אליו.

זה מה שכתוב שם

At the same time HDMI works excellent as a DVI alternative for regular PC connection.

So HDMI can serve your PC with a high quality digital connection and leave you with two extra DVIs! His is REAL variety of inputs.

אז זו לא הבעיה

פורסם

חבר שלי גם ניסה לחבר את המחשב דרך HDMI לטלויזיית 37" שלו ורואים דיי על הפנים, לעומת זאת שרואים דרך DVI (בעזרת מתאם) אז רואים מדהים.

פורסם
  • מחבר

חשבתי שמתאמים אמורים להוריד מהאיכות..

פורסם

זה מה שכתוב שם אז זו לא הבעיה

כתובים גם דברים אחרים:

HDMI input failed to support 1080p from a Blu-ray player. A scene from Blu-ray 1080p movie 300 (2.4:1) is overscanned and cropped.

ולעומת זאת:

Unlike HDMI + Video mode, DVI + Graphics mode provide realistic colors, correct format and dot for dot purity for 1080p.

ויש עוד:

HDMI input failed to support 1080p from a Blu-ray player. A scene from Blu-ray 1080p movie 300 (2.4:1) is overscanned and cropped
Connected with Blu-ray player via DVI, the Dell 2408 displays correct Full HD (1080p)!
פורסם
  • מחבר

מה שהוא אומר שם זה שיש בעיות בחיבור HDMI עם מקור וידאו שאינו מחשב

פורסם

חשבתי שמתאמים אמורים להוריד מהאיכות..

זה אותו הסיגנל - אין המרה. אני הייתי מנסה לבדוק עם DVI ואולי גם עם מחשב אחר.

פורסם
  • מחבר

אוקי, גיליתי את מקור הבעיה. (לפחות אני חושב כך)

הדרייבר מציג את הרזולוציה כ1920X1200, בזמן שהמסך (בעזרת התפריט) אומר שהוא מקבל אות של 1920X1080

מעבר לכך יש לי שתי בעיות אחרות:

הראשונה היא שהתצוגה פתאום זזה למטה, ואין לי אפשרות לכוון (להזיז) את התצוגה כמו במסך CRT.

השניה היא שבכל ריסט, יציאה ממצב שינה, או יציאה מכיבוי מסך (סטנד בי לאחר שומר מסך ממושך) הצג של הנייד הופך להיות הדיפולטי ואני צריך להחזיר ידנית את המסך החיצוני להיות המסך היחידי..

אשמח לשמוע עצות איך לסדר את הבעיות הללו. :)

פורסם

כל זה נשמע ממש מוכר... יש לי טלויזיה LCD של פיליפס, בהתחלה היה לי כבל Component והכל היה מעולה (הטקסט היה קצת עם בעיות של הילה, אבל לא רציני), חשבתי אשתדרג וקניתי כבל HDMI יקר של לקסוס + מתאם DVI למחשב של Monster cable (ציוד לא זול כלל, הכל עלה לי איזה 400~), האיכות בכלל לא משהו אלא אם כן אני שם לו רזולוציה נטיבית של מסך מחשב רגיל, יש משהו דפוק בתקשורת כנראה והרזולוציה גרמה לתמונה לחרוג מגבולות המסך שזה אומר משהו לא מתאים.

הפתרון שלי היה כמובן לשים רזולוציה 720p בפורמט קצת אחר (יש כמה גדלים אליה) ולהוריד Sharpness וזה שיפר מאוד את איכות התמונה, למרות שההרגשה שעם Component היה יותר טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים