עבור לתוכן

רמקולים מדפיים מול רמקולי מחשב 2.1 ATP3

Featured Replies

פורסם

שבוע טוב

כיום אני שומע מוסיקה באמצעות רמקולים ATP3 Altec Lansing .

לכל הדעות מדובר ב - רמקולים משובחים בקטגוריית 2.1 ביחס למחירם .

שאלתי היא : האם בהחלפתם ברמקולים מדפיים פשוטים למשל : וורפדייל וכד' (על מגבר בפעם הבאה) , אקבל איכות גבוהה יותר ?

כלומר , האם יש ממש בטענה : "מדפיים אפילו פשוטים הינם מוצלחים יותר , בהשוואה מול רמקולי מחשב טובים ככל שיהיו !"

ניצוץ

פורסם

כן בהחלט יהיה הבדל!!

לא מעט אנשים פה בפורום עשו את זה, וכן שמעו הבדל.

פורסם

שקלתי לעשות את זה, (למען האמת אפילו כיוונתי על הוורפדייל שבוואלה שופס) הקטע אם אפשר היה לעשות את זה בתקציב של 500 שח (רמקולים+מגבר)?

ואם כן, קצת עצות לקניית מגבר יד שניה יעזרו מאוד לדורות הבאים.

פורסם

יש סטיקי שאנטולי עשה לגבי יד שניה,

ממליץ לך לקרוא בעיון רב.

(נמצא בפורום הנוכחי)

פורסם

אני התכוונתי רק למגבר/רסיבר (רמקולים קונים משהו זול וחדש), יד שניה של ימינו (שנות ה-90 ו2000),

יש בסטיקי על וינטאג'.

חוץ מזה התכוונתי יותר לקטע של תקציב הגיוני שדרוש בשביל זה ,איפה מומלץ לחפש וכאלה...

פורסם

יהיה לך קשה למצוא מגבר נורמלי במחירים שאתה רוצה.

מבחינת איפה לחפש, לא חסר לוחות.

יד שניה

פה בHW

בDTOWN

ועוד.

פורסם

בגלל זה אני רוצה לדעת סדר גודל של תקציב מינימלי לעניין.

תודה רבה...

פורסם

דעתי היא כזאתי.

מגבר NAD (או משהו דומה) יד חדשה לחלוטין!

נניח כמו שמוכרים בFUSE, יעלה לך כ1500 עד 2500 (תתקשר אליהים, המחירים שיגידו לך הרבה יותר נמוכים מן המחירים באתר).

לזה תוסיף רמקולים כמו ווירפול ב1200 ויש לך מערכת נחמדה מאוד ויד ראשונה.

כלומר ב3 גג.

ואולי אף בפחות (נניח מיד שניה וכו', משהו דומה יעלה לך 1800 נניח)

פורסם

500-600 שקל מגבר, 600-700 שקל רמקולים.

ביחד 1200-1300 שקל אפשר לקנות מגבר ומדפיים לא רעים ביד שניה.

וזה ישמע יותר טוב מרמקולים של מחשב, כן.

באמת תקרא את מה שכתב אנטולי.

פורסם

הATP3 הם דיי בסדר .אל תשכח שהם עם סאב. להחליף לזוג מדפים רגילים ללא סאב , לדעתי רק יפגע במשחקים וסרטים .מדפים + מגבר + סאב נורמליים יעלו כמה אלפי שקלים.

לפעמים צריך לצאת מהקופסה ולהבין שהיום גם רמקולים מפלסטיק נשמעים בסדר ;D . לי יש את הsoundsticks של הרמן קרדון , תאמין לי , הרבה יותר טובים מרמקולי מדף זולים .

פורסם

קודם כל עבורי, זה כבר לא רלוונטי עבורי לתקופה הקרובה כי התחדשתי כבר ב-EACAN A600II.

אולי זה טוב לניצוץ.

רק רציתי להגיד שמה שאתם אומרים זה טוב ויפה אבל צריך לקחת בחשבון את התקציב,ומה אתה יכול להוציא ממנו בצורה המיטבית.

לקנות רמקולי מחשב כמו שהצעת ב-900 שח נראה לי חבל לעשות את זה.

הקטע עם הפלסטיק, אמרו באחת החנויות (כשחיפשתי את ה-EACAN) שהחומר משפיע על השרידות של הרמקולים לאורך שנים... אין לי שמץ לגבי זה.

פורסם

הATP3 הם דיי בסדר .אל תשכח שהם עם סאב. להחליף לזוג מדפים רגילים ללא סאב , לדעתי רק יפגע במשחקים וסרטים .מדפים + מגבר + סאב נורמליים יעלו כמה אלפי שקלים.

לפעמים צריך לצאת מהקופסה ולהבין שהיום גם רמקולים מפלסטיק נשמעים בסדר ;D . לי יש את הsoundsticks של הרמן קרדון , תאמין לי , הרבה יותר טובים מרמקולי מדף זולים .

המערכת שלי (למחשב) עלתה 650 שקלים.

AR M-5 350 nis

Marantz 2015 300 nis

הם מפיקים יותר באס מה ATP 3 (שהיו לי) ובנוגע לאיכות אין בכלל מה להשוות.

חוץ מזה "הסאב" של ה ATP3 הוא מקסימום מידוופר, גם זה בקושי.

אני בטוח שגם אם תקנה מוצר מדבקה ישמעו הרבה יותר טוב מה ATP3.

בנוגע לבחור שרוצה מערכת.. תחפש באתר יד שניה, יש מציאות.

ראיתי לפני כמה שבועות marantz 2200 ב 200 שקלים.

צריך לשבת ולחפש שם באתר.. להערכתי למערכת טובה צריך להשקיע 800-1200.

350-500 רסיבר/מגבר, 500-700 רמקולים ויש לך מערכת מצויינת.

פורסם

אגב, אם מישהו רוצה. יש זוג MLP304 של מורל למכירה ב-500 שקלים בלוח יד 2. אני לא מכיר את הדגם הזה ספציפית, אך שמעתי כמה מהסדרה והם לא רעים בכלל (טוויטר נחמד, וופר 8").

לדעתי למי שלא רוצה להוציא הרבה, אין על ווינטאג'. תקראו את הסטיקי ותראו איך כבר מצאתי מערכת מדהימה ב-500 שקלים.

Anatoli.

פורסם

לדעתי הבעיה פחות ברמקולים, יותר בהגברה.

כי רמקולים באמת אפשרי למצוא גם ב1000 שקל משהו מדפי לא רע בכלל!

הבעיה היא הגברה, אבל גם פה כמו שאנטולי אומר ואמר, אם מחפשים טוב טוב, אפשרי למצוא משהו נחמד במחיר לא רע.

פורסם

מה אתה מבלבל בביצים כל הזמן?!

500 שקל אתה מוצא רמקולים טובים מאוד גם לא מדפיים. פשוט צריך לדעת מה לחפש. הנה קיבלת דוגמא ל-MLP304 שכדאי לקפוץ לבדוק אם מישהו מחפש כרגע.

הגברה ב-400 שקלים מוצאים מגברים ישנים של מרנטז ושות' שיישמעו טוב מאוד.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים