עבור לתוכן

Linksys WRT54GL או TP LINK WR541G

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.. מה שלומכם?

אני צריך להתייעץ לגבי קנייה של ראוטר מכיוון שאני מתכוון לעבור לאינטרנט של הוט במהירות של 5 מגה בגלל שהמהירות הגבוהה ביותר שבזק יכולים לספק לי היא 1.5 מגה בטענה שהתשתית בבניין שלי ישנה ושאני רחוק מדי מהמרכזיה (סליחה באמת, פעם הבאה שאני אעבור דירה, אני אתקשר לבזק ואני אשאל אותם לאיפה לעבור).

בכל מקרה, יש לי 4 מחשבים בבית שאחד מהם מחובר בכבל ושלושה באופן אלחוטי.

ולכן, אני צריך לקנות ראוטר !!!

אחרי חיפושים רבים בפורומים השונים הגעתי להתלבטות בין 2 הדגמים הבאים:

1. Linksys WRT54GL - יקר יותר עם אפשרות לעדכון FIRMWARE מותאמים.

2. TP LINK WR541G - זול יותר עם טווח קליטה ארוך במיוחד.

השימוש העיקרי של המשפחה באינטרנט זה הורדות של סדרות באופן יומיומי, ומשחקי רשת למיניהם,

ולכן אני צריך ראוטר עוצמתי שיוכל להחזיק את הפעילויות המסיביות באינטרנט.

אם תוכלו להגיד לי מה כדאי לקנות כדי להנות מגלישה שקטה בלי ניתוקים ובלי בעיות.

תודה מראש לכל העוזרים.

פורסם

*אצטרף לשאלה*

כמו כן יש גם את הנתב LinkSys WRT54G2.

האם הוא יותר חדיש/יותר טוב מאשר LinkSys WRT54GL?

פורסם

אני לא הייתי לוקח TP-LINK בכל מקרה, אני לא סומך על המוצרים שלהם מנסיון של אנשים סביבי.

בין הG2 לGL זאת כבר שאלה אחרת.

לG2 יש מעבד יותר מהיר, מה שתורם לביצועים שלו, אבל יש לו פחות זיכרון והאנטנות שלו פנימיות. בגלל אלו הכיסוי האלחוטי שלו פחות טוב ויש לו פחות אפשרויות מבחינת קושחות חילופיות.

לGL לעומתו יש מעבד ישן ואיטי יותר, אבל יש לו יותר זיכרון ולכן גם ניתן לשים עליו מגוון של קושחות חילופיות עם הרבה אוצפיות ויש לו אנטנות חיצוניות טובות, כלומר יתן כיסוי אלחוטי טוב.

אם אתה מחפש נתב טוב, שיעבוד בעיקר מול קליינטים קווים (מחשבים מחוברים עם כבל) אז הWRT45G2 הוא בחירה טובה. אם אתה מחפש נתב טוב, אולי טיפה מיושן יחסית, אבל עם כיסוי אלחוטי טוב וקושחות חילופיות עם הרבה פונקציונליות אז הWRT54GL הוא הבחירה שאני הייתי עושה.

בכל מקרה הGL יותר טוב מכל הנתבי הG שעולים פחות מ300 ש"ח בארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים