עבור לתוכן

התנתקות אינטרנט בלתי מוסברת

Featured Replies

פורסם

יש לי תופעה מוזרה שהאינטרנט פשוט מתנתק בשלב מסוים בלי שום קשר לכלום. מתי זה קורה? עד היום השתמשתי במודם ואליו חיברתי סוויטצ', שאליו חיברתי שני מחשבים. אחד מהם, שזה שלי, פשוט תמיד מתנתק בלי הסבר ובלי שום קשר לשום פעולה. פשוט האינטרנט מפסיק לפעול עד שצריך לנתק ולחבר את הסוויטצ' מהחשמל. (אם זה מחובר ישירות למודם זה לא קורה! [בלי מחשב אחר שמחובר גם]).

ניסיתי המון סוויטיצ'ים וראוטרים, עכשיו אני בכלל עם ראוטר RTA 1025 שיש לו כמה חיבורים בלי סוויטצ'ים - וזה גם קורה! זה קורה כשגם המחשב השני מחובר, ונראה לי שיש מצב ששמתי לב שזה קורה כשמכבים את המחשב השני ואז האינטרנט אצלי משום מה מתנתק.

פורסם

כשלא יודעים מה הבעיה צריך לעשות ציק ליסט.

קודם כל בלי שום קשר אם זה קשור או לא הייתי מתקשר לספק תשתית לוודא שהקו תקין ואין הפרעות.

אחרכך מה זאת אומרת שזה מתנתק? יש איז חיווי בכרטיס רשת רשום שהכבל מנותק על המודם / מה שיש לך יש חווי לא תקין

או שפשוט אתה אתה לא מצליח לגלוש, האם כשזה קורה אתה לא יכול לגלוש גם במחשב השני?

מה עד עכשיו פתר את הבעיה? המתנה? הפעלה מחדש של המחשב? של המודם? של סוויץ? (תנסה בכדי לבודד את הבעיה)

אם רק המחשב השני עובד ושלח מכובה גם יש בעיות? אתה משתמש בתוכניות שיתוף קבצים?

תוסיף עוד פרטים ...

פורסם
  • מחבר

כשלא יודעים מה הבעיה צריך לעשות ציק ליסט.

קודם כל בלי שום קשר אם זה קשור או לא הייתי מתקשר לספק תשתית לוודא שהקו תקין ואין הפרעות.

אחרכך מה זאת אומרת שזה מתנתק? יש איז חיווי בכרטיס רשת רשום שהכבל מנותק על המודם / מה שיש לך יש חווי לא תקין

או שפשוט אתה אתה לא מצליח לגלוש, האם כשזה קורה אתה לא יכול לגלוש גם במחשב השני?

מה עד עכשיו פתר את הבעיה? המתנה? הפעלה מחדש של המחשב? של המודם? של סוויץ? (תנסה בכדי לבודד את הבעיה)

אם רק המחשב השני עובד ושלח מכובה גם יש בעיות? אתה משתמש בתוכניות שיתוף קבצים?

תוסיף עוד פרטים ...

לגבי הקו תשתית אין סיבה שיהיו הפרעות או משהו, כשאין שני מחברים שמחוברים לאינטרנט זה לעולם לא מתנתק. זה קורה רק כשמחברים שני מחשבים (או דרך מפצל או ראוטר) ואז פשוט יש מצבים שדווקא המחשב שלי מתנתק (לא יצא לי לראות את המחשב השני מתנתק, אולי בגלל שלא קורה שמכבים את המחשב שלי בזמן שהמחשב השני דולק וגולש). אין שום חיווי על המודם או הסוויטצ' או מה שזה לא יהיה, הכול ממשיך לפעול כרגיל, זה מה שמפתיע - רק האינטרנט במחשב פשוט לא עובד יותר, ואם מחכים כמה דקות גם יש חיווי של הרשת בווינדוס שאין תקשורת.

עד עכשיו פתר את הבעיה לנתק ולחבר את הראוטר או המודם מהמחשב, לפעמים ריסטרט למחשב גם היה עוזר. לדעתי זה איכשהו קשור לחלוקת IP או משהו כזה, שמשהו בהגדרות או של המחשב השני או של המחשב הזה לא מתאים אחד לשני וזה דופק אחד את השני כשעושים פה משהו (כמו לכבות את המחשב). זו רק השערה שלי, אני לא מבין בזה יותר מדי.

אם המחשב השני מכובה כל הזמן אין בעיות. (לפי מה שאני זוכר עד כה, אני כמעט בטוח שזה ככה). לא משתמש בתוכנה לשיתוף קבצים.

פורסם

איזה מערכת הפעלה יש לך במחשב?

הנתב שקיבלת הוא אלחוטי, אם אתה לא משתמש באופציה האלחוטית כדאי לכבות אותה.

פעם הבעה שזה קורה תנסה לעשות DISABLE ואחרי זה ENABLE לכרטיס הרשת שלך תראה עם זה מסדר את הבעיה

(אפשר להגיע לכ.רשת עלידי כניסה למאפינים של מיקומי הרשת שלי ).

אם אתה רוצה אפשר להגדיר לכ.רשת כתובת IP ידנית, תכנס למאפינים שלו

לאפשרות של TCP IP תבחר את העיגול השני בכל מקום ותמלא שם את השורות הבאות לפי הסדר:

10.0.0.5

255.0.0.0

10.0.0.138

10.0.0.138

לא צריך.

(במידה ותקבל שגיאה על התנגשות IP תחליף בשורה הראשונה את הספרה 5 במספר אחר)

ניסת אולי להתקין דריבר חדש לכ.רשת שלך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים