פורסם 2008 בדצמבר 517 שנים הלוח אם שלי זה:Gigabyte GA-965P-DS3אני כרגע עם מאבד:DualCore Intel Core 2 Duo E6600ועם זכרונות:Kingston 2*1GB DDR2-667אני מחפש לשפר את הביצועים, חשבתי להחליף את הזכרונות ל 4GB 800Mhz אני עושה צעד נכון או עדיף להחליף למעבד קצת יותר חזק?תודה רבה.
פורסם 2008 בדצמבר 517 שנים אין לך ממש טעם להחליף אחד מהם. את המעבד אתה לא יכול להחליף בלי להחליף את הלוח. להחליף את הזיכרון לא ממש יביא לך שיפור גדול.אם מדובר על ביצועים במשחקים, כנראה שעדיף לך לשדרג את הכרטיס מסך.
פורסם 2008 בדצמבר 517 שנים מחבר אין לך ממש טעם להחליף אחד מהם. את המעבד אתה לא יכול להחליף בלי להחליף את הלוח. להחליף את הזיכרון לא ממש יביא לך שיפור גדול. אם מדובר על ביצועים במשחקים, כנראה שעדיף לך לשדרג את הכרטיס מסך. למה הלוח אם לא מאפשר מאבד איכותי יותר? תודה
פורסם 2008 בדצמבר 517 שנים מעבד, לא מאבד. מאבד זה מלשון "מאבדים תקווה" או "איבדתי את המפתחות".ודווקא הלוח שלך כן מאפשר מעבדים טובים יותר, כמו Q6600 למשל..אבל אם המטרה שלך היא שיפור במשחקים.. אז אולי זהו כרטיס המסך שחלש. איזה כרטיס מסך יש לך?
פורסם 2008 בדצמבר 617 שנים מחבר מעבד, לא מאבד. מאבד זה מלשון "מאבדים תקווה" או "איבדתי את המפתחות".ודווקא הלוח שלך כן מאפשר מעבדים טובים יותר, כמו Q6600 למשל..אבל אם המטרה שלך היא שיפור במשחקים.. אז אולי זהו כרטיס המסך שחלש. איזה כרטיס מסך יש לך?דווקא יש לי כרטיס נחמד:EVGA e-GeForce 8800 GTS 640MB
פורסם 2008 בדצמבר 617 שנים אז מה הבעיה בביצועים?כמעט כל משחק אמור לעבוד אצלך מצויין.נכון שמעבד קצת מגביל, אבל אין שידרוג שיהיה משתלם.להחליף ל Q6600 יהיה טוב רק עבור משחקים שתומכים במרובעי ליבה, וכמעט שאין כאלה.ברוב כפולי הליבה החזקים (E8400, לדוגמה) הלוח אינו תומך.אתה מוזמן לראות פה באיזה מעבדים הלוח תומך:http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2314אני הייתי חוסך כסף ומחכה עוד חצי שנה- שנה. בנתיים המחשב שלך דיי טוב.
פורסם 2008 בדצמבר 617 שנים מחבר אז מה הבעיה בביצועים?כמעט כל משחק אמור לעבוד אצלך מצויין.נכון שמעבד קצת מגביל, אבל אין שידרוג שיהיה משתלם.להחליף ל Q6600 יהיה טוב רק עבור משחקים שתומכים במרובעי ליבה, וכמעט שאין כאלה.ברוב כפולי הליבה החזקים (E8400, לדוגמה) הלוח אינו תומך.אתה מוזמן לראות פה באיזה מעבדים הלוח תומך:http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2314אני הייתי חוסך כסף ומחכה עוד חצי שנה- שנה. בנתיים המחשב שלך דיי טוב.וכמה יעלה לי לוח אם חדש שיתמוך במעבדים חדשים יותר?תודה רבה
פורסם 2008 בדצמבר 617 שנים באילו מעבדים אתה רוצה שתהיה לך תמיכה?כי Q6600 הוא דיי והותר למשחקים ולשימושים רגילים מן השורה.לא שווה להחליף לוח (בין 350 ל-500ש"ח) כדי להתקין E8400 שרק במקצת טוב ממנו בחלק מהישומים ומעט זול ממנו.שוב.. נראה שהמערכת שלך לא כ"כ חלשה, אז תפרט איפה בידיוק חסרים לך ביצועים.. כדי שנדע מה הבעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.