פורסם 2008 בדצמבר 517 שנים אני זקוק ללוח אם למחשב שלי חשוב לי שיהיה לו כרטיס קול טוב ++ למשחקים ולשירים זה חשוב לישיהיה באזור 1200-1600 מקסימום כמה שיותר טוב יותר טוב
פורסם 2008 בדצמבר 517 שנים לא רשמת איזה מעבד יש לך או האם אתה מתכנן OC בכל מקרה בתקציב הזה ממליץ לקנות לוח אם וכרטיס קול בנפרדאיזה רמקולים יש לך? וכמה? (2.1, 5.1)
פורסם 2008 בדצמבר 517 שנים מחבר לא רשמת איזה מעבד יש לך או האם אתה מתכנן OC בכל מקרה בתקציב הזה ממליץ לקנות לוח אם וכרטיס קול בנפרדאיזה רמקולים יש לך? וכמה? (2.1, 5.1)אז ככה אני בדרך לקניית מחשב ואני רוצה לקנות מעבדמה יותר חזק Intel Core i7 920 אוIntel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB אני מתכנן OC כן...ולשאלה השלישית איזה כרטיס קול אתה ממליץ? אין לי בעייה לקנות את אחד המעבדים למעלה + כרטיס קול פצצהאם באמת הביצועים יתנו הבדל גדול
פורסם 2008 בדצמבר 517 שנים Shayke007, לא מובן בכלל מה אתה רוצה והאם אתה מבין בעצמך מה אתה רוצה.אתה מתכננן לקנות מערכת מחשב חדשה או לשדרג קיימת?שני המעבדים שכתבת בכלל שייכים למשפחות שונות וגם המחירים שלהם בהתאם.
פורסם 2008 בדצמבר 517 שנים מחבר אני קונה מחשב חדש אבל אני בא להתייעץ איתכם על הלוח אם והמעבד שאני יקנההשאלה שלי איזה מעבד יותר טוב Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOXאוIntel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOXואחריי שלקחנו מעבד שהוא יותר חזק אני צריך לוח אם והציפיות שלי ממנו שיהיה לו כרטיס קול ברמה גבוהה ואם אין, אני צריך כרטיס קול בנפרד שיהיה פצצהאין תקציב תתפרעונ.ב אם זה משנה יש לי רמקולים 2.1
פורסם 2008 בדצמבר 517 שנים מז זה בדיוק בשבילך "כרטיס קול פצצה"?להגיד שאין לך תקציב זה סתם יהיה דיון ספאם בלי שום תכלית.זה וחשוב שתבין בכלל שמדובר בשני מעבדים ממשפחות שונות עם דרישות שונות ומחירים שונים ביחס לביצועים שהם נותנים.לדעתי יהיה לך יותר קל לקרוא את הסטיקי המצויין בפורום מפרטי מחשב כדי להבין מה אתה רוצה מהחיים שלך ולפתוח דיון מסודר של הדרישות והתקציב שאתה מעוניין להציב למטרת הרכישה.
פורסם 2008 בדצמבר 517 שנים אני קונה מחשב חדש אבל אני בא להתייעץ איתכם על הלוח אם והמעבד שאני יקנההשאלה שלי איזה מעבד יותר טוב Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOXאוIntel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOXואחריי שלקחנו מעבד שהוא יותר חזק אני צריך לוח אם והציפיות שלי ממנו שיהיה לו כרטיס קול ברמה גבוהה ואם אין, אני צריך כרטיס קול בנפרד שיהיה פצצהאין תקציב תתפרעונ.ב אם זה משנה יש לי רמקולים 2.1920 חזק יותר, אבל יש לקחת בחשבון את התוספת על לוח האם והזיכרון, מה שהופך את העניין ללא משתלם
פורסם 2008 בדצמבר 517 שנים ערוך בבקשה את הכותרת לפי חוקי הפורום:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=366877.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.