פורסם 2008 בדצמבר 517 שנים אני מזמין עכשיו תשתית של הוט ואני מתכוון לעשות בבית רשת אלחוטית.האם זה נכון שיש ראוטרים שלא מתאימים לתשתית של הוט?ואם אפשר למרות שזה בטח נחרש פה המלצה לראוטר טוב.תקציב עד 300 ש"ח.
פורסם 2008 בדצמבר 517 שנים אהלןלא אמורה להיות שום בעיה עם ראוטרים למינהם -רק אל תשכל את מודם הכבלים לחבר לראוטר. ולא ישירות....
פורסם 2008 בדצמבר 517 שנים רשימה:http://www.netcheif.com/Articles/L2TPRouters/L2TPRouters.htmאם תתן קצת פרטים על איפון חיבור המחשבים שאתה מתכנן נוכל לתת לך המלצה ספציפית. בכל מקרה תשעה חיפוש בנושא ותשאל רק לגבי מה שלא מובן או לא ברור. הנושא הזה באמת נטחן
פורסם 2008 בדצמבר 517 שנים מחבר לגבי החיבור זה מחשב אחד נייח שיחובר עם כבל ואחד נייד אלחוטי.ייתכן שהנתב יהיה בממ"ד, הדירה היא קומה אחת.
פורסם 2008 בדצמבר 517 שנים מחבר שאלה נוספת.האם יש מודם מסויים שהוט נותנים שאותו מומלץ לבקש.או לפחות לאיזה מהמודמיןם שלהם להתנגד בתוקף.(הבנתי פה בפורום שאם חלקם יש בעיות).
פורסם 2008 בדצמבר 617 שנים *מצטרף לדיון*במידה ויש לי מודם טריון שמחובר לראוטר, כדאי לבקש מהוט להחליף את הראוטר?כי באמת יש לי המון ניתוקים ודברים כאלה
פורסם 2008 בדצמבר 617 שנים אכן יש ראוטרים שתומכים רק ב ADSL, אבל אין יותר מדי כאלה, ובכל מקרה אתה יכול לשאול על ראוטר מסויים אם הוא תומך גם בכלבים...כלומר, כבלים!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.