עבור לתוכן

Seagate 1.5TB DOA

Featured Replies

פורסם

כנראה זאת תקופת המוות, השבוע רק אצלנו במשפחה והקרובים מתו 3 הארד דיסקים...

פורסם
  • מחבר

הרגע חזרתי מKSP. החלפתי את הדיסק בחדש (מספר 3) אבל הפעם לא התכוונתי לחזור הבייתה כדי לבדוק אותו - נתתי למעבדה שלהם. וכן, גם הוא תקול. חזרתי למחסן, החלפתי את מספר 3 במספר 4 ובדקתי במעבדה שלהם - סוף סוף הוא היה בסדר.

4 דיסקים זה 6 טרה. מתוכם 3 תקולים (4.5 טרה) ו-1 לא (1.5 טרה).

פורסם

יש לי גם אחד כזה מKSP עובד יופי, חוץ מבעיית הFREEZE שקשורה לFIRMWARE SD17 שאינה פוגעת בנתונים.

אני עדיין מחכה לSEAGATE שישלחו לי את העדכון, כנראה שזה לעולם לא יקרה אם אני לא יתקשר אליהם.

אני לא ממש ממהר לעדכן כי ה FREEZE כמעט אף פעם לא קורה למרות שאני מריץ המון סרטים ומוזיקה ממנו.

אולי קורה לי פעם בכמה ימים ל5-10 שניות.

חוץ מהFREEZE המדובר אני סך הכול אני מרוצה מההרדיסק הזה מבחינת המחיר, גודל, וביצועים.

שים לב לטמפרטורה שלו כי יש לו 4 פלטות (אם זה אותו דגם כמו שלי ST31500341AS) ולכן הוא מתחמם קצת יותר.

אם אפשר אל תשים אותו קרוב להרדיסקים אחרים ושים עליו מאוורר.

כדאי לעקוב אחרי הטמפרטורה שלו ולדאוג שהיא לא מוגזמת.

אצלי 41 מעלות זה המקסימום שהוא מגיע כשיש תנור בחדר וחם כמו בסאונה.

ללא תנור ההרדיסק על 34 מעלות (כרגע).

המאוורר ששמתי לו הוא 120mm שקט 1000RPM של Arctic Cooling שעלה לי 40 שקל אצל KSP, הוא משמש כINTAKE למארז ונמצא ממש צמוד לתא ההרדיסקים העליון, שם נמצא ה1.5TB.

פורסם

הרגע חזרתי מKSP. החלפתי את הדיסק בחדש (מספר 3) אבל הפעם לא התכוונתי לחזור הבייתה כדי לבדוק אותו - נתתי למעבדה שלהם. וכן, גם הוא תקול. חזרתי למחסן, החלפתי את מספר 3 במספר 4 ובדקתי במעבדה שלהם - סוף סוף הוא היה בסדר.

4 דיסקים זה 6 טרה. מתוכם 3 תקולים (4.5 טרה) ו-1 לא (1.5 טרה).

כנראה מישהו ב-KSP הפיל ארגז...

מכיוון שכל הדיסקים הגיעו במשלוח אחד דפוק, יש מצב שגם הדיסק שקיבלת (התקין כביכול) סובל מנזק כזה או אחר, תבצע עליו פורמט מלא ותבדוק שאין סקטורים פגומים.

פורסם

כנראה מישהו ב-KSP הפיל ארגז...

מכיוון שכל הדיסקים הגיעו במשלוח אחד דפוק, יש מצב שגם הדיסק שקיבלת (התקין כביכול) סובל מנזק כזה או אחר, תבצע עליו פורמט מלא ותבדוק שאין סקטורים פגומים.

הכול יכול להיות.

היה לי חנות מחשבים לפני 10 שנים, ויום אחד השליח/נהג של המשאית משלוחים הפיל ארגז של חלקי מחשב מול העיניים שלי ואמר: יהיה בסדר.

ביום עמוס הכול יכול לקרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים