עבור לתוכן

Seagate 1.5TB DOA

Featured Replies

פורסם

קניתי היום Seagate 1.5TB.

אני כמעט בטוח שהוא DOA ורק רוצה לוודא:

שני מחשבים לא זיהו אותו. נעצרו כמה דקות בשלב של הזיהוי בboot ובסוף לא זיהוי כלום. זיהוי ידני על channel שהוא יושב גם לוקח מלא זמן ובסוף לא מוצא כלום.

גם, הוא משמיע זמזום/ צפצוף (זימצוף) קצר כל 2-3 שניות, בתדירות קבועה.

יש משהו שאני מפספס פה או שהוא פשוט מת?

פורסם

הלוחות אם מודרניים? לא איזה P4 גרוטאה?

יש להם בקר SATA2?

פורסם

ל-1.5TB צריך לוחות מודרניים, אף אחד לא מזלזל בשום דבר אבל לנפח כזה יש דרישות מלוח האם.

כשהעברת את הדיסק לנסות אותו על מספר מחשבים, השתמשת באותו הכבל או שניסית עם כבלי SATA שונים.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי 3 כבלים שונים.

מה, הלוח gigabyte לא מספיק?

פורסם

הלוח הזה מספיק (רק רציתי להבהיר נקודה...).

כנראה שהוא באמת DOA.

פורסם
  • מחבר

ולידע כללי, אין תאימות אחורה מ SATA2 לSATA1?

הארד דיסקים חדשים לא אמורים לעבוד במחשבים ישנים?

פורסם

באופן כללי יש תאימות בנפחים קטנים יחסית של עד 250-320 GB, לוחות ישנים בדר"כ יתקשו לזהות נפחים גדולים יותר.

פורסם

יש תאימות, אבל צריך להזיז איזה גאמפר על ההארד דיסק בשביל זה.

פורסם

תאימות בין SATA1 ל-SATA2 יש (ולמקרים החריגים יש את הג'מפר האמור), אני מדבר על הנפחים (מספר הראשים, הפלאטות והצילינדרים), ואת זה שום גמפר לא ישנה.

פורסם

יש לך חומר על זה שיש חוסר תאימות בין דיסקים גדולים ללוחות ישנים ? (אני מדבר כמובן על סאטא).

פורסם

לא ממש, זה מניסיון אישי על כמה עשרות מחשבים (אנשים לא צריכים מחשב חזק ומודרני מידי אבל צריכים המון מקום ע"מ לאכסן את הפורנו שהם הורדו מהאינטרנט).

פורסם
  • מחבר

ניסיתי גם עם הג'מפר כדי לוודא, עדיין צפצופים וזמזומים ולא מזהה כלום.

כבר שבועות אני מתמרן עם SpaceMonger והיום בבוקר ראיתי שבאמת הולך להיגמר המקום ואין כבר מה למחוק.

ביום ראשון אני אחזיר את הדיסק לKSP, אבל עד אז:

[attachment deleted by admin]

פורסם

אם המערכת שלך נמצאת על כונן C וגם ה PAGE FILE שלך, תפנה מייד גי'גה או שתיים על מנת שהמשחב שלך יעבוד בצורה תקינה, אחרת המחשב יתקשה לעבוד.

פורסם
  • מחבר

אין דברים כאלה!

עכשיו חזרתי מKSP. אחרי בדיקה קצרה, החליפו לי את הדיסק בדיסק חדש.

חזרתי הבייתה ו - נכון - גם לא עובד. אותם צפצופים, אותו זמן ארוך שהמחשב מחכה בבוט ואז לא מזהה.

עדיין לא יצא לי לבדוק על עוד מחשב.

מה נסגר? מישהו בKSP הפיל קופסא מלאה הארד דיסקים על הרצפה?

בלי קשר, כשחיכיתי בחוץ לפני הפתיחה היו שם עוד שני אנשים שגם הם באו עם תקלה בהארד דיסק (דגמים אחרים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים