עבור לתוכן

האם בראיה כללית כיום, משחקי FPS/3RD-P נוטים "להעדיף" כרטיסי NVIDIA?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה - אני לא עוסק בגרפיקה אבל פוזל לאחרונה חזק לכיוון של CUDA (לצרכי עבודה) רק שעדיין לא מצאתי זמן להיכנס לזה ברצינות.

יש ל-ATI משהו "בשל" באותה רמה? אבל זה כבר דיון קצת אחר...

• תגובות 32
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מההיסטוריה של שני חברות הכרטיסים בהקשר למשחקים, אני יכול לומר שחברות המשחקים באופן כללי תמיד העדיפו את NVIDIA.

NVIDIA עשתה במשך שנים שיתוף פעולה בקנה מידה ענק עם חברות המשחקים.

8 מתוך עשר משחקים שיצאו ב10 שנים האחרונות הציגו את הלוגו של NVIDIA.

גם מבחינת דריוורים NVIDIA עשתה ולדעתי עדיין עושה עבודה יותר טובה מATI.

ולמרות כל זה ATI בשנים האחרונות שיפרו בהרבה את הקשר שלהם עם חברות המשחקים וגם את מחלקת הדריוורים.

לעצמי קניתי NVIDIA.

לאחותי קניתי ATI.

:lol: :lol: :lol:

פורסם

מההיסטוריה של שני חברות הכרטיסים בהקשר למשחקים, אני יכול לומר שחברות המשחקים באופן כללי תמיד העדיפו את NVIDIA.

NVIDIA עשתה במשך שנים שיתוף פעולה בקנה מידה ענק עם חברות המשחקים.

8 מתוך עשר משחקים שיצאו ב10 שנים האחרונות הציגו את הלוגו של NVIDIA.

גם מבחינת דריוורים NVIDIA עשתה ולדעתי עדיין עושה עבודה יותר טובה מATI.

ולמרות כל זה ATI בשנים האחרונות שיפרו בהרבה את הקשר שלהם עם חברות המשחקים וגם את מחלקת הדריוורים.

לעצמי קניתי NVIDIA.

לאחותי קניתי ATI.

:lol: :lol: :lol:

בדיוק על זה אני מדבר כבר המון זמן, לא משנה מה עוצמת הכרטיס תהיה.

NV יודעים לכתוב דרייברים טובים יותר מאשר ATI, ולראיה הדרייבר המצויין FW180.

היום אם הייתי חושב לקנות כרטיס חדש, אין ספק שזה היה GTX260 216 בגלל הדרייבר בעיקר.

שלא תבינו אותי נכון, ל-ATI יש חומרה מרשימה RV770 אבל... דרייברים ממש חובבניים.

פורסם

כרגע נטייה של משחקים חדשים ל-ATI או NVIDIA, באם היא קיימת, היא קטנה ולא ממש מכריעה. לעומת זאת, קיימת נטייה די ברורה של תוכנות גרפיקה לטובת NVIDIA, כדאי לשים לב לכך אם אתה עוסק בתחום.

אני עובד על תוכנות גרפיות עם ATI והם עובדים בצורה חלקה

פורסם

בדיוק על זה אני מדבר כבר המון זמן, לא משנה מה עוצמת הכרטיס תהיה.

NV יודעים לכתוב דרייברים טובים יותר מאשר ATI, ולראיה הדרייבר המצויין FW180.

היום אם הייתי חושב לקנות כרטיס חדש, אין ספק שזה היה GTX260 216 בגלל הדרייבר בעיקר.

שלא תבינו אותי נכון, ל-ATI יש חומרה מרשימה RV770 אבל... דרייברים ממש חובבניים.

אולי חלאס עם המשפט הזה?!

"דרייברים חובבניים"...

פעם הבאה במקום לזרוק סתם, תפרט...

כי לי יש גם כרטיס של NVIDIA וגם כרטיס של ATI במקביל... ואם יש משהו שאני אוהב אצל ATI זה הדרייבר

פורסם

אולי חלאס עם המשפט הזה?!

"דרייברים חובבניים"...

פעם הבאה במקום לזרוק סתם, תפרט...

כי לי יש גם כרטיס של NVIDIA וגם כרטיס של ATI במקביל... ואם יש משהו שאני אוהב אצל ATI זה הדרייבר

סליחה שפגעתי בנקודה רגישה, אבל... זאת עובדה שדרייבר חדש יותר דפוק מהקודם בממלכת ATI, שכחת את תקופת הקוד עבור המאוורר של הכרטיס?

פורסם

זה לא נושא הדיון אז מספיק בבקשה.

פורסם

משחק אחד שכחתם: HL2 וכל ההמשכים מעדיפים בצורה כרונית ATI.

פורסם

כבר לא.

פורסם

במקור ATI עבדו בשיתוף עם VALVE על HL2 ו SOURCE אבל הקשר בין החברות נגמר והיום ההבדלים בין החברות קטנים ולא חשובים במיוחד (בכל מקרה ה FPS מאוד גבוה).

הנפילה הגדולה של ATI הייתה אחרי ש AMD קנו אותם, לפני זה היה להם יותר כוח בשוק המשחקים ויותר משחקים פותחו בשיתוף איתם. אחרי זה חלק גדול מהשותפות שלהם עברו ל NVIDIA (לדוגמה VALVE ו ESTSOFT שמפתחת את CABAL ONLINE).

פורסם

שאלה: לgta 4 מה עדיף hd4850 או 9800gt??

אני מעוניין לקנות אחד מהכרטיסים

פורסם

GTA 4 כרגע עובד הרבה יותר טוב על כרטיסים של NVIDIA. בשביל להגיע עם כרטיס של ATI לביצועים של 8600GTS אתה צריך כרטיס שמקביל ל 8800.

פורסם

GTA 4 כרגע עובד הרבה יותר טוב על כרטיסים של NVIDIA. בשביל להגיע עם כרטיס של ATI לביצועים של 8600GTS אתה צריך כרטיס שמקביל ל 8800.

שאיזה כרטיס מקביל ל8800 ואיזה כרטיס מקביל ל9800?(בחברת ati כמובן)

פורסם

דיון GTA 4 זה במקום אחר.

פורסם

כע אה ?

עם 1950XT אני מריץ את המשחק בצורה טובה על 1280*1024 , ולא יורד מתחת ל 20 שההגדרות קצת פחות מבינוני, אם נתעלם לרגע מהגליצ'ים

המטורפים שיש לי בגרפיקה שאמורים להיפתר ביום רביעי הקרוב, המשחק רץ בסדר גמור, ואני בטוח שאחרי הפאטצ' המשחק ירוץ מעולה ב 4850.

משחק אחד שכחתם: HL2 וכל ההמשכים מעדיפים בצורה כרונית ATI.

סורס כבר כל כך לא רלוונטי, כל כרטיס בינוני לא משנה של איזה חברה מתמודד איתו בצורה מעולה.

ולמי שאמר פה שהדרייברים של ATI גרועים, אני מבין שאתה מומחה ב C ועברת על כל הקוד של הדרייבירם משני החברות, נכון ?

כי אם לא פשוט שתוק, תאמין לי שיש שם אנשים שמבינים הרבה יותר ממני וממך.

וסתם שתדע, לפי סקירות כלליות, הדרייבירם של ATI עדיפים, אבל אתה לא מסתכל על דרייברים, אתה מסתכל על תוצאה סופית, ביצועים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים