עבור לתוכן

עזרה|יש לי בעיה בגרפיקה בכל המשחקים במיוחד במשחקים בעלי מנוע cryengine 2

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

האיכות אצלי לא ניראית תמונה גם נגיד בספיידרמן אני הולך פיתאום הריצפה מהבהבת ומישתנה או שיש בית שאני מירחוק הוא בצבע אחר שאני מתקרב הצבע משתנה לצבע הרגיל שלו למה זה ככה ואני לא יכול ליראות מירחוק?

• תגובות 30
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן יש לי והחלפתי אותו וזה לא עזר אכן אין בעייה בחומרההה אני לא יודע מה הבעיה בבקשה עזרההה לדוד שלי יש 9500 ואין לו את זהה תיראו בסירטון גם לילד שהעלה את הסירטון יש את זה מעניין למה! מה לדעתכם הבעיה? ומה זה דרייבר אומגה? ועוד משהוא הטמפרטורה במאמץ 53 ויש לי את הדרייבר הכי חדש וניסיתי גם את אלה שמגיעים עם הדיסק ולא עזר עזרהה!!

TAMIRRR013, תפסיק בבקשה לכתוב ככההההה. זה מעצבן ומוריד מרמת הפורום.

אם בדקת דרייברים, טמפרטורות, החלפת כרטיס מסך ואתה עובד עם הגרסאות האחרונות של המשחקים נראה שמיצינו את כל האפשרויות מלבד לקחת את המחשב למעבדה.

תיאור הבעיה שלך נשמע די מוזר, ונראה שהיא די רנדומלית.

פורסם

אם אה כזה טחון שקניתה את FC2 COD WAW CRYSIS WARHED NFSU SPIDERMAN ועוד נישאר לך כסף ל9800GTX+ אז למה פשוט לא תתקשר למקום שקניתה את כל זה ותשאל שם?(זה עוזר תאמין לי)

ואם כבר אז תבקש מההחבר עם ה9500GT שיביא לך את הכרטיס שלו לכמה זמן ותשחק קצת עם הכרטיס שלו על המחשב שלך ותראה מה קורה... אם הוא מתקמצן אז קח את הכרטיס שלך ותבוא אליו...

ואם הורדתה את כל המשחקים שאמרתה אז הבעייה נובעת מכך שבמהלך החילוץ או ההורדה כמה קבצים נידפקו...(אני מקווה שלא הורדתה)

זהו אני את ארגז העצות שלי מיציתי.

פורסם

אם זה באג אקראי אפשר לנסות להתקין את המשחק מחדש.

פורסם
  • מחבר

אני כל יום עצוב כי זה מבאס אותי רצח תיקראו זה קורה בכל משחק וגם ראיתם בסירטון זה אומר שזה לא רק קורה לי גם לילד הזה שהביא את הסירטון יש את הבעיה מעניין למה בעיית חומרה אין לי בטוח אז החנות לא תעזורר אולי משהוא בהגדרות של הדרייבר בבקשה שמישהואא יצליח לסדר לי את הבעיה תודה בע'מ הראשון יש את הסירטון של הבעיה אתם תיראו שהילד כזה נוסע בגיפ ופיתאום מיצד ימין ושמאל פיתאום יוצא פה עץ ושם ממש קרוב אליוו וגם לי זה ככה דוגמא שיחקתי ב spider man החדש היה פחיות כאלה על הריצפה שהלכתי ממש טיפה אחורה הם נעלמו היתקדמתי טיפה הם חזרוו עזרה בבקשה תודה

פורסם

אין שום דבר מוזר בווידיאו שנתתה

עכשיו

תנסה להתקין את המשחקים מחדש ותגיד מה קורה אז.

וזה קורה בכל המשחקים שיש לך?

פורסם
  • מחבר

כן בכל משחקק ובסירטון שננתי אני יודע קשה לשים לה אבל יש קטע שממש רואים בבירור כימעט בסוף של הסירטון אתה תיראה אותו נוסע בכמו שביל כזה ותיסתכל לכיוון הים אתה פיתאום תיראה סלעע יוצאא ועץ פיתאום וביגלל שלא רואים טוב מירחוק נגיד מירחוק העץ קצת מטושטש ושאתה מיתקרב הוא מיסתדר וזה פוגע באיכות ניסיתי מה שאמרתה עם ה force map שמתי על הכי גבוהה ונישאר אותו דבר תודה מקווה שתמשיך לעזור וגם אחרים פה

אני מאוד מעריך את זה שאתה מגיב כאן ומנסה לעזור לי

פורסם

תראה

אני עם רדאון 4870 שחזק מהכרטיס שלך וגם לי יש את זה. את הסיבה לכך בקריסיס הסברתי. המשחק כבד, והחברה בNVIDIA עוד לא המציאו דרך להסתדר עם המנוע הזה טוב.

עם CRY ENGENE 2 גמרנו (אגב FORCE MAP לא עזר אז זה בסדר. ככה זה צריך ליהיות)

DUNIA (FAR CRY 2 ( בגלל שהמנוע מציג עולם רחב ואתה משתמש בפילטרים אז כשאתה רואה למשל עץ ממרחק של 20 מטר אתה רואה אותו על איכות מדיום, ככל שתתקרב האיכות תעלה ואם אתה יודע איכות מסתמכת על כמות הפוליגונים של המודל ורזולוציית הטקסטורות שלו (יענו עד כמה מרובע ומטושטש הוא) ובמשחק ישנן 4-5 סוגי איכויות- LOW; MEDIUM;HIGH;UTRA HIGH; והקפיצה בינהן דיי מורגשת(+ לוקח לכרטי זמן לעשות פילטרצייה ולהציג הכל...)

COD WAW

פה כשאתה מסתכל על עץ מרחוק אתה לא רואה את כולו, חלק מהעלים והפרטים שלו לא מוצגים לכן כשתתקרב אליו תיהיה קפיצה חדה בה יופיעו כל הפרטים של המודל המפורט. הקפיצה כמו שניתן להבין היא בלתי נימנעת.

NFSU הורדתה כמו שהבנתי, פה אני יכול להציע רק לקנות.

כנ"ל עם ספיידרמן.

אגב תוריד תוכנה שניקראת FRAPS ותשים בהגדרות שתצלם תמונה כל 15 שניות ואז יש מצב ותצליח לתפוס תמונה ברורה (התמונה שננתה בלתי ניראת)

ועוד דבר-

כשמעדכנים את הדרייברים של NV, צריך להדליק את המחשב בSM אחרי שהסרתה את הנוחכיים ולהריץ DRIVERCLEANER/DRIVER SWEEPER או לנקות את השאריות של הדרייברים ידנית. אם לא עשיתה את זה אז תתין את הדריברים שלך מחדש כמו שאמרתי.

פורסם
  • מחבר

הרגע שיחקתי ספיידדרמן וליפעמים הופיעו תקיעותת וגם עוד משהוא תיראה גם בספיידרמן הבעיה קוראת וזה לא מנוע כבד גם לך זה קורה? איך זה שלכרטיסים ישנים יותר זה לא קורה וכן אתה צודק זזה באמת ככה חסרים לי כמה עלים אני מיתקרב ופיתאום יש קפיצה ואתה רואה את הפרטים הקטנים איך זה שלכרטיסים יותר ישנים הבעיה לא קוראת? ולחדשים כן? זה קורה לי בכל משחק והספיידרמן קניתי וגם nfsu למרות שזה היה ביזבוז כסף כי הוא משחק מעפן משחק אבל לא משנה למה זה קורה גם בספיידרמן אהה ועוד משהוא גם שאני משחק ללא פילטרים זה קורה אתה גם אמרתה שזה רק במשחקים כבדים כמ וקרייסיס עם מנועי dunia ו cryengine 2 אז איך בספיידרמן זה עושה וגם ב cod waw בבקשה עזרהה וכמו שאמרתי גם בלי פילטרים הבעיה עדיין קיימת עזרה בבקשה

ומקווה שתמשיך לעזור לי תודה

פורסם

טוב אז עם ספיידרמן אני לא יודע למה...

אבל למה על כרטיסים יותר חלשים ניראה לך שאין קפיצות כאלה מסיבה פשוטה- אתה רואה מרחוק עץ על MEDIUM ומקרוב ישר יש קפיצה לHIGH. החבר שלך רואה את העץ מרחוק על LOW ומקרוב על LOW אז אין סיבה לקפיצה...

תבקש את החבר שלך להריץ את המשחקים על ההגדרות שאתה מריץ... תראה סלייד שואו אבל עם אותן בעיות שאתה מתאר...

תנסה להפעיל VERTYCAL SYNK... אולי יעזור...

פורסם
  • מחבר

גם שהרצתי על low זה קרה ותיראה איזה מוזרר תגיד לי עם יש איזה בעיה ניכנסתי לcan u run it לחצתי על crysis והוא אומר שהוא לא יכול להפעיל הכל על הכי גבוהה זה אמור להגיע עד הסוף הקוו אבל הוא מגיע עד לחצי ואומר שהכרטיס לא מספיק חזקק מה זה זה עוד בעיהה??

פורסם

תוריד 3DMARK תריץ אותו בכמה לופים ותגיד כמה נקודות קיבלתה

פורסם
  • מחבר

אהה היסתדרתי עם הבעיה באתר הזה אבל הוא נחזור לבעיה הקודמתת תיראה הרצתי את המשחק על LOW וזה קורההה וגם בכל המשחקים הבעיההה קייממת התקנתי סתם משחק מעפן שיעבוד במחשב הישן שלי need for speed undergroun 2 במשחק הישן זה לא קרה ובחדש כן קררהה נסעתי קדימה הצבעים שהיו על הרמזור הופיעו חזרתי אחורה הם נעלמוו בבקשה תעזורר וסתם שאלה ליראות עם הכרטיס תקין הרצתי fraps ושיחקתי במשחק cod waw וה fps היה בין 70-90 fps זה טוב? והמעבד e8400 תענה לי בבקשה על שתי השאלותת תודה על עזרתך

פורסם

אני את שלי אמרתי. מה שנתתה בוידיאו זה נורמאלי. אין דרך לעקוף את זה ככה המשחק בנוי. אם הרצתה בדיקות טמפרותורה ואתה בטוח במא אחוז שהכרטיס תקין אז אתה סתם מושך זמן....

פורסם
  • מחבר

אחשיו שאלתי איזה אחד שיש לו כרטיס 9800GX2 ואין לו את הבעיה שאלתי אותו בפרטי כי ראיתי שיש לו את הכרטיס והוא אמר שאין לו את הבעיהה והוא ביכלל לא יודע על מה אני מדבר עם זה לא בעיית חומרה ניסיתי הכל רק לי זה קורה למה מה הבעיהה ניסיתי דרייברים הכלל גם תיראה היום שיחקתי ב fallout 3 ופיתאום באמצע ניתקע לי המחשב ועשיתי לו ריסטארט זה אומר על בעיה? או שקורה ליפעמים שהמחשב ניתקע?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים