עבור לתוכן

עזרה|יש לי בעיה בגרפיקה בכל המשחקים במיוחד במשחקים בעלי מנוע cryengine 2

Featured Replies

פורסם

אז ככה קניתי את המשחק crysis warhed ו far cry 2 ו call of duty 5 ויש לי בכולם בעיה הינה סירטון של התקלה שלי

הכרטיס שלי zotac 9800gtx+ ובסירטון יש לאותו ילד 9800gt מה שמוזר שגם לילד שהעלה את הסירטון יש את אותה בעיה תיסתכלו טוב בסירטון בצדדים ואתם תבחינו בעצים שניבנים וסלעים שפיתאום יוצאים או שנגיד הוא מיתקרב לגיפ פיתאום רואים יותר דברים קטנים שלו ראו מירחוקק למה זה קורה? יש לי דרייבר 180.48
  • תגובות 30
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ניסית לבדוק אולי אם הכרטיס מתחמם יותר מדי?

ניסית להתקין דרייברים אחרים(אומגה למשל)?

פורסם

טו קודם כל זה לא שאלה לדיון משחקים... זה יותר בעיניין של תמיכה טכנית או כרטיסי מסך

ועכשיו מעיון חוזר בשאלה אני יכול לומר לך- זה לא בעייה. זה צריך להיות ככה. CRY ENGEN 2 ו DUNIA הם מנועים יחסית כבדים לכן בשביל לא לפגוע בקצב רענון המסך המנוע אוטומתית מוריד באיכותם של אובייקטים הרחוקים ממך, אם זה מפריע לך אז אתה יכול ידנית בהגדרות המשחק לשנות את מרחק הראייה אז זה ישפר את איכות האובייקטים הרחוקים אבל עדיין דברים כאלה יקרו. לי למשל (עם HD4870 ) זה גם קורה ב CRYSIS WARHED (על ההגדרות הכי גבוהות)

ופה ושם בFC2... מה שעוזר לי לשפר את איכות התמונה זה לעשות FORCE דרך הדרייברים לMINI MAP שיהיה על הגדרות הכי גבוהות (תבדוק אצלך אני לא התנסתי עוד עם 180 של NVIDIA...)

מקווה שעזרתי

פורסם

רק CRYSIS משתמש במנוע הזה, ל - COD:WAW ו - FC2 יש מנועים אחרים (ושונים זה מזה).

אולי הבעיה שלך נובעת מזה שהורדת גרסה פיראטית של המשחק (ללא תיקונים למיניהם).

פורסם
  • מחבר

הדיסק של המשחק מקורי טמפרטורה במנוחה 40 מאמץ 52 ואיך אמרתה משנים בהגדרות עם הדרייבר? שראו טוב מירחוק איך משנים?

פורסם

זה צריך להיות ככה. CRY ENGEN 2 ו DUNIA הם מנועים יחסית כבדים לכן בשביל לא לפגוע בקצב רענון המסך המנוע אוטומתית מוריד באיכותם של אובייקטים הרחוקים ממך

אכן..

פורסם
  • מחבר

זה לא רק זה גם ב nfsu יש גם א תהבעיה ליפעמים יוצא איזה ביניין ולחבר שלי יש 8500 הלכתי אליו שיחקנו FC2 אומנם על גריפקה ואיכות הכי נמוכה ואצלו אין את הבעיה וגם אני ניסיתי הכי ננמוך ולי עדיין יש את התקלה מישהוא פה אמר שיש אפשרות דרך הדריייברר לעלות את האובייקטים איך עושים את זה? אהה וזה קורה גם ב call of duty 5

פורסם

זה כי אצלו לא משנה איפה האובייקט נימצא הוא ניראה חרא....

פורסם
  • מחבר

לא יודע גם תיראה תמיד ניראה לי כאילו אצלי האיכות לא טובה בקרייסיס אני משחק על רזולוציה הכי גבוהה הגדרות gamer בלי AA ותיראה תמונה שצילמתי מהמשחק http://img522.imageshack.us/my.php?i...7496928qm7.png האיכות בסדר??? או שזה לא אמור להיות ככה גם לא יודע ראיתי סירטון ביוטיוב ולא יודע למה כאילו לאותו ילד יש יותר צבעעע בעציםם משהוא לא ניראה לי בסדרר איך לדעתכם האיכות?

פורסם
  • מחבר

תיראו יש לי עידכון קצר בקשר לבעיה תיראו אצלי הבעיה קוראת ממש ממש קרובב אני ממש ליד העץ והוא נעלםםם ממש קרוב למה זה קורה? איזה 3 מטר מימנו הוא נעלם יש שיטה בדרייבר של nvidia להפעיל איזה אפשרות שזה לא יקרה?

פורסם

אינעלבוק אתה זונת תמונה ממש!(לא קללה או משו... במובן הטוב של המילה) אם אתה רוצה ליראות את העץ הזה תמיד תוציא 4000 על 280GTX SLI! זה רק המנוע! וזה קריסיס! אדמינים אפשר ללסגור ענינו לו כבר

נ.ב.

א. דאבל פוסט, יש כזה כפתור עריכה בצד.

ב. לא רואים את התמונה שלך

פורסם
  • מחבר

אזז איך הרגע הייתי אצל בן דוד שלי ויש לו כרטיס 9500 שיחקתי אצלו קרייסיס על הגדאות מדיום ולא אין את הבעיהההה ולי יש כרטיס הרבה יותר טוב ולי יש את הבעיההה אז לא ניראה לי הגיוני מה שאמרתה בבקשה תעזורר ליייי

פורסם

maximskv - תשמור בבקשה על תרבות דיון רצינית.

ותשאיר את הניהול לאנשים המתאימים - אתה לא תקבע אם אפשר או אי אפשר לנעול.

בנוסף - זה לא דאבל פוסטינג ולא כלום. אל תטעה את המשתמש סתם.

פותח הת'רד - תעצור לרגע, קח נשימה עמוקה ותענה על שאלות שנשאלו מקודם:

ניסית לבדוק אולי אם הכרטיס מתחמם יותר מדי?

ניסית להתקין דרייברים אחרים(אומגה למשל)?

שאלה נוספת: יש לך אחריות על הכרטיס?

פורסם
  • מחבר

כן יש לי והחלפתי אותו וזה לא עזר אכן אין בעייה בחומרההה אני לא יודע מה הבעיה בבקשה עזרההה לדוד שלי יש 9500 ואין לו את זהה תיראו בסירטון גם לילד שהעלה את הסירטון יש את זה מעניין למה! מה לדעתכם הבעיה? ומה זה דרייבר אומגה? ועוד משהוא הטמפרטורה במאמץ 53 ויש לי את הדרייבר הכי חדש וניסיתי גם את אלה שמגיעים עם הדיסק ולא עזר עזרהה!!

פורסם

תביא סקרין...

ותבדוק אם המשחקים שלך אכן מקוריים (NFSUC לא מקורי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים