עבור לתוכן

שוקל לקנות מגבר אוזניות מנורתי של חברת Woo Audio, דעתכם? וצריך עזרה לגבי בחירה

Featured Replies

פורסם

http://www.wooaudio.com/products/

מבוססי מנורות.

הכונה היא גם עבור HD650 שיהיה לי ממש בקרוב (ההזמנה יצאה לדרך)

וגם עבור GRADO GS1000

אני חושב מאוד לכיוון המגבר הזה:

http://www.wooaudio.com/products/wa6se.html

בתוספת כל השדרוגים שיש שם.

מה דעתכם?

(חבל רק שיקר למדי :( )

פורסם

2000$ בערך אחרי השדרוגים ומשלוח. עוד 35% מע"מ ומכס, סך הכל כ-10000 שקל בשביל מגבר אוזניות עבור אוזניות שעולות 300$, ואוזניות שלא דורשות כמעט מגבר? נשמע לי כמו בזבוז כסף.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אוקיי נשאל זאת אחרת אנטולי (ברצינות!)

יש לך הצעות טובות יותר למגבר מנורות?

משהו "סופר איכותי" שיחזיק לי שנים רבות ויספק לי כל אוזניות שהן ואני אהיה מרוצה ממנו עד השמיים?

ברצינות?

http://cgi.ebay.com/2008-New-Version-Darkvoice-337-Headphone-Tube-Amplifier_W0QQitemZ160298494738QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?_trksid=p3286.m20.l1116

ראיתי את זה.

של DARKVOICE

ה337.

זה בעצם מגבר "כפול" לכל דבר.

מבוסס ה336 או 332, ובעצם לקחו שני 336 וחיברו ביחד.

הכל פה כפול, כולל שתי כניסות חשמל ושני כפתורי ווליום וכו'.

ויחסית לא נורא יקר.

אבל מפחד מכך שזה גם חברה סינית מצד אחד, וגם מכך שאני אצטרך קרוב לוודאי להחליף מנורות למשהו טוב יותר מSTOCK

לא?

מה דעתך?

הבעיה היחידיה איתו שגם הוא שוקל טון! (קרוב ל15 קילו לפי מה שרשום עליו)

וגם ענק בגודל.

סה"כ אני רוצה משהו טוב, לא משהו שאקנה ויהיה רק "בסדר".

אלא משהו באמת מדהים.

פורסם

אתה מסתלבט עליי? 15 קילו? האחד שאתה הבאת שוקל 10קילו. ה-5 קילו האלה זה מה שמשנה לך?!

ה-DV הוא לא מגבר high-end. מה לעשות שהוא פשוט לא. הוא כן מגבר טוב מאוד שבנוי מצויןץ לי היה את ה-336, וכשפתחתי אותו כדי לעשות הלחמות, הייתי בשוק מאיכות הבנייה שלו. הכל מבודד, הכל מקודד צבעים, הכל הולך בקווים ישרים עם מוליכים קשיחים. פשוט לתלפיות. הרבה יצרנים "אודיופילים" יכולים ללמוד משם הרבה.

מעבר לזה שהחלפת מנורות זה הכרח בכל מגבר. אם אתה לא מתכוון להתעסק עם מנורות, אל תיכנס למגברי מנורות.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אנטולי אתה יודע שאני מעריך מאוד מה שאומר.

אז בוא נגיד ככה

מה אתה כן מציע לי לקנות?

ראיתי שיש גם את הDV 332 ו336 שיותר קטנים וזולים.

בכל מקרה, בתור מגברי מנורות, מה האפשרויות שהיית מציע לי לשקול?

משהו שכן HIGH END ועדיין לא עושה "חור בכיס" ועם מספיק עוצמה וכוח לתת באסים טובים גם באוזניות קשות יותר ?

פורסם

Woo Audio זו חברה "מניפולטיבית" שעושה כסף טוב מאופציית השדרוגים, חבל שתיפול בפח כשהמוצר בסיס עולה כמו השדרוגים שלו.

בתקציב כזה למנורות אין הרבה אופציות, הייתי מעדיף ללכת על SS כמו רודיסטור או B22 משומש.

פורסם

אני אומר שתשכח מ-DV. הם לא יתאימו לאוזניות עם עכבה נמוכה (הם OTL, בעייתי מבחינתם).

אני גם אומר שתעזוב את העניין של מגבר מנורות, תלך על העניין של מגבר. אם מגבר מנורות יהיה טוב יותר אז אחלה, אם לא, אז לא. אם יש לך בדרך סנהייזר, אחד הדברים שאני ממליץ לך לבדוק זה את המגבר של מייר. אני שמעתי שני דגמים, ואהבתי.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

הייתי רוצה לנסות מנורות בכל זאת.

ולא SS (לשם שינוי!)

נו אני יודע שיש פה לא מעט אנשים שמבינים יותר ממני בתחום (שלא יודע אז לא יודע, מודה מראש באשמה).

מה תוכלו לייעץ לי שיעזור לי?

ראיתי גם את זה:

http://raysamuelsaudio.com/products/raptor

זה של ריי סמואל.

האיכות בניה שלו ידועה ביותר.

והמגבר עולה כ1100 דולר.

ואנטולי,

מה שמעת?

תוכל להביא קצת קישורים ודגמים וכו'?

ועוד הצעות כמובן יתקבלו בחיוב!

ממש מתייעץ איתכם לפני הקניה, כדי לדעת ב100 אחוז שעושה את המקסימום לפני שמוציא את הכסף :)

פורסם

תקשיב,

אף אחד פה לא שמע את המגברים האלה אז אנחנו יודעים בדיוק כמוך מה שאפשר לדעת מהתרשמויות במקומות כאלה ואחרים, אז תפסיק להילחץ כמו טמפון ואם בא לך לבזבז כל כך הרבה כסף אדרבא תעשה את זה.

כולם מגברים טובים ומחירם בהתאם, אבל לנו אין את היכולת להבדיל איזה יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

אני לא לחוץ!

פשוט לא רוצה לקנות משהו שאולי אתחרט עליו אח"כ.

לכן מנסה להתייעץ קודם, ולא לקנות על עיוור :(

סה"כ קיבלתי ביקורות טובות מאוד על המגברים האלו מהרבה אנשים בחול, אבל מעדיף גם לקבל מאנשים בארץ (אם אצליח).

כפי שאמרתי, אני פתוח להצעות, נניח שמעת מגבר שמאוד אהבת אז אין בעיה שתביא ואשקול גם כן.

:)

פורסם

ראיתי גם את זה:

http://raysamuelsaudio.com/products/raptor

זה של ריי סמואל.

האיכות בניה שלו ידועה ביותר.

והמגבר עולה כ1100 דולר.

הוא גם OTL. ונאמר כאן כבר קודם ש-OTL ואוזניות עם עכבה נמוכה זה לא רעיון טוב.

(באופן כללי, יש יוצאי דופן)

כמו יוסי, לא שמעתי אף אחת מהאופציות, אז קצת קשה להגיב.

ה-Woo יכול להיות אופציה נחמדה, אבל בלי שדרוגים בכלל(מכיוון שזה להתנסות, אולי עדיף לך לקנות את ה-6 הרגיל, ומקסימום לשדרג בעתיד). ולהשקיע את הכסף במשחקים עם מנורות.

שוק ה-Transformer Coupled די מוגבל, בכול מקרה.

בתקציב כזה למנורות אין הרבה אופציות, הייתי מעדיף ללכת על SS כמו רודיסטור או B22 משומש.

מבחינתי, רודיסטור זה אחד היצרנים שנכנס תחת הקטגוריה לא-הייתי-נוגע-גם-עם-מקל(יחד עם SP, אם מדברים על מנורות).

פורסם
  • מחבר

למה האנטי נגד RUDI ??

אם אפשר לדעת?

פורסם

ככה נראה מגבר נייד ב-500$.

יש עוד כול מני דברים סביבם(CORIOLAN 2, מגבר אלקטרוסטאטי ב5K יורו שעושה רעשים ולא מצליחים לתקן, אמיילים שמעליבים שנשלחו ללקוחות...).

פורסם

אבל המגבר שיש לך כבר אמור להיות די מותאם לHD650 לא? אני מציע שתחכה קצת עם הרעיון עד שתשמע אותו עם הסנהייזר, אלא אם אתה גם ככה לא מרוצה מהתוצאה עם הGS1000 שלך.

פורסם
  • מחבר

לא אמרתי שלא מרוצה

רוצה לנסות עוד דברים ואפשרויות וכו'.

:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים