פורסם 2008 בדצמבר 417 שנים ה-WD אמור להיות טיפה יותר מהיר. זו לא תוספת ששווה 40 ש"ח, כמה שהסכום מינורי, כך גם המהירות. בכל שאר הקריטריונים הייתי אומר שהחברות די שוות.
פורסם 2008 בדצמבר 417 שנים בתאוריה, לא אמורות להיות בכלל בעיות גם עם סיגייט וגם עם WD. בפועל, יש יותר בעיות עם סיגייט. אין לזה ממש סיבה ידועה, אולי מביאים לארץ יותר סחורה דפוקה מלארצות אחרות. בכל אופן, בגלל הסטטיסטיקה, הייתי אומר שהתוספת הסמלית של ה-15 שקלים שווה את זה.
פורסם 2008 בדצמבר 417 שנים מבין שניהם אני הייתי לוקח את הWD.(באופן כללי הייתי לוקח את הטרה של סגייט).הפרשי הביצועים יהיו זניחים ואתה לא תרגיש אותם.
פורסם 2008 בדצמבר 417 שנים אמנם זו לא סטטיסטיקה מדעית, גודל המדגם קטן ולא מייצג, זו אימרה כללית בלבד, אבל אני ניתקלתי ביותר סיגייט 500 בעייתים מאשר WD, אפילו משמעותית.בכל מקרה לא היתי מתרגש מזה יותר מדי, זה עדיין לא אומר שאם תקנה סיגייט הוא ידפק לך, עדיין מדובר באחוזים קטנים מאוד, אפילו מאוד מאוד (ורק כדי לסבר את האוזן - אחוז אחד זה המון, ומדובר בהרבה מאוד פחות מזה).לפי מה שעיני ראו, אני אישית בכל אופן היתי לוקח את הWD.
פורסם 2008 בדצמבר 417 שנים מצטרף להמלצה על WD גם כן, עקב נסיון אישי גרוע למדי עם הסיגייטים (אנשים מהסביבה נוהגים להיעזר בי, לקנות מחשבים בחלקים, ואני מרכיב להם. מבין אלו, נתקלתי בהרבה יותר סיגייטים 500 ג'יגה תקולים מאשר WD....)
פורסם 2008 בדצמבר 417 שנים מחבר תודה על התגובות הענייניות , WD אם כך ...ועוד שאלה קטנה , הדגם של ה 640GB בסדר ?
פורסם 2008 בדצמבר 417 שנים כן, הכל טוב איתו, ואתה ? 8)אין איתו בעיות, הוא קצת יותר מהיר, אבל צריך לבדוק אם המחיר שלו משתלם כרגע.
פורסם 2008 בדצמבר 517 שנים בהחלט יותר משתלם.מחיר ממוצע של ה 500 ג'יגה- נכון לעכשיו כ 315 ש"ח.מחיר ממוצע של ה 640- נכון לעכשיו כ 375 ש"ח.60 שקל ל 140 ג'יגה נוספים, זו בדיחה.
פורסם 2008 בדצמבר 517 שנים אם אתה מסתכל על זה ככה.. אז הטרה שקניתי השבוע הכי משתלם לא? 560 שקל 1TB זה הכי משתלם כרגעלפותח הטרד.. אם אתה יכול חכה קצת ואסוף כסף ל1 T יותר משתלם מבחינת ביצועים ומקום.
פורסם 2008 בדצמבר 517 שנים SCORN - צודק, יחס המחירים של שקל למגה יותר טוב ב 640 גיגה. למעשה אני רגיל שהמחיר של הWD500 היה 287 ש"ח המחירים של HD עלו בניגוד לחלקים אחרים . לסיגייט 1000 יש אפילו יחס טיפונת יותר טוב מבחינת המחיר - אבל המטרה כאן להימנע מסיגייט, אחרת צריך להשוות ליחס המחירים של סיגייט 500, שהוא זהה לכן הטרה לא משתלם יותר למי שלא צריך הרבה מקום איחסון.
פורסם 2008 בדצמבר 517 שנים כשזה נוגע לטרה... ה333AS יותר משתלם.. עולה 580ש"ח בחנות הרבה יותר אמינה מKSP ו-Ivory.והביצועים שלו אמורים להיות מעט טובים יותר מה340AS, שכן יש לו 3 פלטות.. וגם במפרט שלו מוצהר על קצב העברה מתמשך של +10MB/s.
פורסם 2008 בדצמבר 517 שנים מחבר אני מבין שהטרה הוא בעל ביצועים מעולים אך מחירו הרבה מעבר לתקציב , אני "אסתפק" ב 640GB ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.