עבור לתוכן

Western Digital 500Gb 16MB AAKS VS Seagate 500GB Sata II 32MB תקציב 330 ש"ח

Featured Replies

פורסם

מה עדיף ?

מבחינת אמינות , אחריות , מהירות ושקט ...

פורסם

ה-WD אמור להיות טיפה יותר מהיר. זו לא תוספת ששווה 40 ש"ח, כמה שהסכום מינורי, כך גם המהירות. בכל שאר הקריטריונים הייתי אומר שהחברות די שוות.

פורסם
  • מחבר

ההפרש הוא זניח (15 ש"ח) , אז זה לא באמת משנה אם כך ?

פורסם

בתאוריה, לא אמורות להיות בכלל בעיות גם עם סיגייט וגם עם WD. בפועל, יש יותר בעיות עם סיגייט. אין לזה ממש סיבה ידועה, אולי מביאים לארץ יותר סחורה דפוקה מלארצות אחרות. בכל אופן, בגלל הסטטיסטיקה, הייתי אומר שהתוספת הסמלית של ה-15 שקלים שווה את זה.

פורסם

מבין שניהם אני הייתי לוקח את הWD.(באופן כללי הייתי לוקח את הטרה של סגייט).הפרשי הביצועים יהיו זניחים ואתה לא תרגיש אותם.

פורסם

אמנם זו לא סטטיסטיקה מדעית, גודל המדגם קטן ולא מייצג, זו אימרה כללית בלבד, אבל אני ניתקלתי ביותר סיגייט 500 בעייתים מאשר WD, אפילו משמעותית.

בכל מקרה לא היתי מתרגש מזה יותר מדי, זה עדיין לא אומר שאם תקנה סיגייט הוא ידפק לך, עדיין מדובר באחוזים קטנים מאוד, אפילו מאוד מאוד (ורק כדי לסבר את האוזן - אחוז אחד זה המון, ומדובר בהרבה מאוד פחות מזה).

לפי מה שעיני ראו, אני אישית בכל אופן היתי לוקח את הWD.

פורסם

מצטרף להמלצה על WD גם כן, עקב נסיון אישי גרוע למדי עם הסיגייטים (אנשים מהסביבה נוהגים להיעזר בי, לקנות מחשבים בחלקים, ואני מרכיב להם. מבין אלו, נתקלתי בהרבה יותר סיגייטים 500 ג'יגה תקולים מאשר WD....)

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות הענייניות , WD אם כך ...

ועוד שאלה קטנה , הדגם של ה 640GB בסדר ?

פורסם

כן, הכל טוב איתו, ואתה ? 8)

אין איתו בעיות, הוא קצת יותר מהיר, אבל צריך לבדוק אם המחיר שלו משתלם כרגע.

פורסם

בהחלט יותר משתלם.

מחיר ממוצע של ה 500 ג'יגה- נכון לעכשיו כ 315 ש"ח.

מחיר ממוצע של ה 640- נכון לעכשיו כ 375 ש"ח.

60 שקל ל 140 ג'יגה נוספים, זו בדיחה.

פורסם

אם אתה מסתכל על זה ככה.. אז הטרה שקניתי השבוע הכי משתלם לא? 560 שקל 1TB זה הכי משתלם כרגע

לפותח הטרד.. אם אתה יכול חכה קצת ואסוף כסף ל1 T יותר משתלם מבחינת ביצועים ומקום.

פורסם

SCORN - צודק, יחס המחירים של שקל למגה יותר טוב ב 640 גיגה. למעשה אני רגיל שהמחיר של הWD500 היה 287 ש"ח :) המחירים של HD עלו בניגוד לחלקים אחרים :(.

לסיגייט 1000 יש אפילו יחס טיפונת יותר טוב מבחינת המחיר - אבל המטרה כאן להימנע מסיגייט, אחרת צריך להשוות ליחס המחירים של סיגייט 500, שהוא זהה לכן הטרה לא משתלם יותר למי שלא צריך הרבה מקום איחסון.

פורסם

כשזה נוגע לטרה... ה333AS יותר משתלם.. עולה 580ש"ח בחנות הרבה יותר אמינה מKSP ו-Ivory.

והביצועים שלו אמורים להיות מעט טובים יותר מה340AS, שכן יש לו 3 פלטות.. וגם במפרט שלו מוצהר על קצב העברה מתמשך של +10MB/s.

פורסם
  • מחבר

אני מבין שהטרה הוא בעל ביצועים מעולים אך מחירו הרבה מעבר לתקציב , אני "אסתפק" ב 640GB ...

פורסם

בחירה מעולה, תתחדש..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים