פורסם 2008 בדצמבר 416 שנים שלום לכולםכמו שאפשר לראות את המחשב שלי בצד...כשאני סתם גולש באינטרנט או מדבר עם אנשים המחשב עושה ריסט סתם ככה אין מאמץ ואין כלום....אני יודע שאין בעיה עם מאמץ כי שיחקתי cod5 וזה לא עשה לא שום בעיות שעתיים משחק...אין מסכים כחולים מסך שחור בום ריסט...מישהוא יודע מה יכולה להיות הבעיה?
פורסם 2008 בדצמבר 516 שנים מחבר אוקיי אז ככה בלי באמץ במעבד על 30-35 מעלות עם occt של שעה המעבד לא עובר את ה 50 מעלות כול ליבה 45-50 במאמץעכשיו ראיתי שיש תוכנה לאמץ את הכרטיס מסך furmark שאלתי היא כמה זמן אני צריך להפעיל אותה?והאם אפשר לראות בתוכנה הזאת טמפרטורה...ועוד שאלה האם הריסטים יכולים לנבוע מכבלים שלא מחוברים טוב...?תודה לך
פורסם 2008 בדצמבר 516 שנים תבדוק שכל החומרה במחשב יושבת טוב ושם דבר לא רופף.תבדוק את הספק שלך הוא גם יכול להיות הבעיה תריץ ממטסט לזיכרונות תעלה את המחשב במצב בטוח ותבדוק עם הוא הוא עושה ריסט גם במצב בטוחתריץ אנטי וירוס תעדכן.
פורסם 2008 בדצמבר 516 שנים קודם כל, תבטל את ה-Auto Restart כי יכול להיות שיש BS אבל אתה לא רואה אותו.כפתור ימני על המחשב שלי - > מאפינים - > מתקדם - > הפעלה ושחזור - > תוריד את ה-V מ-"Automaticlly Restart" אם מסומן.
פורסם 2008 בדצמבר 516 שנים יש לי ריסטארטים פתאומיים במחשב/מופיעים לי מסכים כחולים , מה לעשות כדי לפתור את הבעיה?תעבור שם על השלבים, ותחזור לכאן עם כל האינפורמציה הדרושה.
פורסם 2008 בדצמבר 516 שנים אם המחשב מרסט ולא נכבה אז זה לא חום של מעבד !!!!!! אולי כרטיס מסך מתחמם אבל בדרך כלל זה בעיה של זכרונות אם יש לך כמה אז תוציא את כולם ותבדוק אחד אחד ותנה אותם אם מחק פשוט אחרי זה אתה יכול לחזור לפה ולהגיד לנו מה קורה
פורסם 2008 בדצמבר 516 שנים לא בהכרח.המחשב יכול לרסט את עצמו כשהטמפ' של המעבד חריגה(יש לפעמים גם אפשרות כזו בביוס: לאתחל את המחשב כשהטמפ' של המעבד חורגת מטמפ' מוגדרת)אבל זה לא משנה ולא כ"כ קשור לדיון, כי:שיחקתי cod5 וזה לא עשה לא שום בעיות שעתיים משחק
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים מחבר בדקתי את כול מה שאמרתם פה...חיבורים מאמץ הכול...והכול תקין..יכול להיות שהבעיה הזאת נובעת מ windows לא תקין....או מוירוס כול שהוא...?יש לי nod32 ועשיתי סריקה ואין כלום!הריסטים באים לסירוגין לא בזמן קבוע פעם ב לא קשור למאמץ או כלוםיכול להיות שזה ה win?דפוק?
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים מחבר כן חשבתי על זה אבל הם יכולים להגיד לי ה win שלך דפוק או ניכנס וירוס למחשב עכשיו השאלה שלי האם דבר כזה יכול לנבוע מ win לא תקין או וירוס
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים מחבר טוב אני יתקין win חדש אבל עכשיו אני מנסה למצוא פיתרון ללא התקנת winיש למישהוא דעה אחרת?על הבעיה
פורסם 2008 בדצמבר 616 שנים תבדוק את הספק שלך על מחשב אחר זה כדי לשלול בעית ספק כי זה יכולה להיות הבעיה
פורסם 2008 בדצמבר 816 שנים מחבר מצטער אחים שלי הייתי דפוק וסתם הטרדתי אותכם סליחה על ההפרעהבטעות משכתי את הדלת של המארז יותר מדי ומורכב על הדלת מאורר אז החיבור של המאורר נמך מן החיבור אך עדיין נשאר רופףשמתי לב לזה חיברתי שוב והמחשב עובד רצוף 3 ימים תודה לכולם מצטער על ההפרעה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.