עבור לתוכן

PALIT SONIC 4870 512 mb VS PALIT SONIC 4870 1 GB

Featured Replies

פורסם

שלום ..

אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך את שלי מכרתי.. (9800 GTX)

אני מתלבט בין שני אלה.. יש לי מסך 22 של ASUS לכן אני משתמש ברזולוציה גבוה במשחקים..

השאלה אם ה1 GB נותן הבדלי ביצועים משמעותי..ששווה להשקיע.

ההבדל בכסף היינו 150 ש"ח

תודה רבה מראש

פורסם

בסמך שכזה? לא ממש...

אני לא כל כך מבין למה מכרת את הכרטיס שלך

כי המומלצים למסך כזה יהיו 9800GTX+ או HD4850

ו9800GTX אם אתה דל בתקציב

פורסם

כל עוד יש 9800GTX ב - 730 ש"ח לא הייתי חושב לכיוון +9800GTX או HD4850 (שזה ייגמר ההמלצות עליהם יחזרו).

עריכה: מכרת את ה - 9800GTX שלך ?!! אתה :screwy: ?

פורסם
  • מחבר

זו הייתה טובה לחבר... והיה לו 750 ש"ח בפוקס לא היה במלאי את 9800 GTX וכנראה שגם לא יהיה.. אז הבאתי לו את שלי במחיר 750... ואני הוספתי לכרטיס אחר...מבינים?

קניתי בסוף את ה- 4870 1 GB

כרטיס לפנים ....מערכת קירור מרשימה

פורסם

האם היית מרוצה עם ה 9800GTX על רזולוציה מלאה של 22" ועם פילטרים בסיסים ? האם היתה איטיות מורגשת ?

פורסם

חחחח... טובה אה....? :lol: עם חברים כאלה.....

פורסם

יש HD4850 ב-780 ש"ח בסקיי.. חתיכת טובה xD

בכל אופן, למסך 22" אתה לא אמור להרגיש הבדל של יותר מ-1 FPS עד 3 FPS, מרזולוציה של 1920x1200 ומעלה מתחילים לחוש בהבדל בין 2 הגרסאות.

בכל אופן, תתחדש ותהנה מהכרטיס.

פורסם
  • מחבר

יש לי שאלה לגבי זה...אני מעוניין לשחק במערכת קולנוע שלי בסלון...LCD 42 FULL HD ...ברגע שאני מחבר את ה- LCD לכרטיס מסך בכבל HDMI הרזולוציה נשארת אותו דבר.. כלומר בהגדרות שנבחרו קודם לכן כאשר המחשב היה מחובר... 1680X1050...

לאיזה רזולוציה עליי לשנות...אם בכלל

ול- yousux

ציטוט

האם היית מרוצה עם ה 9800GTX על רזולוציה מלאה של 22" ועם פילטרים בסיסים ? האם היתה איטיות מורגשת ?

...כן הייתי מרוצה מאוד..למרות שהקירור היה סטוק ולכן לעיתים רחוקות היו תקיעות.. דבר שקירור ברמה קצת יותר גבוהה היה פותר לדעתיי את הבעיה.

נ.ב

הכרטיס ממש איכותי מערכת קירור איכותית לא פחות... לכל מי שהתקציב שלו נע עד 1800 +/- או עד לרמה של המתחרה מבית NVIDIA 260 GTX בגירסתו החדשה...שלא יחשוב פעמיים וירכוש את הכרטיס הנ"ל

PALIT 4870 1GB SONIC -

http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=969

והתאום שלו מבית GAINWARD

http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=86

...יש לי שאלה לגבי זה ...יש באמת הבדלים בין האחים אללו...?!?

כי הם בנויים אותו דבר, בבאנצים שבדקתי הם קיבלו אותם תוצאות....והעובדה ש- PALIT היא חברת בת של GAINWARD

פורסם
  • מחבר

???

פורסם

אותו הכרטיס בדיוק.

ולהבא לא להקפיץ לפני שעברו לפחות 24 שעות.

פורסם
  • מחבר

בבקשה מישהו יכול לעזור לי לשאלתי...

יש לי שאלה לגבי זה...אני מעוניין לשחק במערכת קולנוע שלי בסלון...LCD 42 FULL HD ...ברגע שאני מחבר את ה- LCD לכרטיס מסך בכבל HDMI הרזולוציה נשארת אותו דבר.. כלומר בהגדרות שנבחרו קודם לכן כאשר המחשב היה מחובר... 1680X1050...

לאיזה רזולוציה עליי לשנות...אם בכלל

פורסם

תבדוק אם הטלויזיה שלך היא 768p או 1080p

בכל אופן ישנם כמה דורות של HDTV כך שהרזולציות שהן יכולות להציג בהתאם

יש לך טבלאות בקישור הבא:

http://www.cnet.com/hdtv-resolution/

ואגב, Gainward נקנתה על ידי PALIT לפני כשנתיים וחצי (מה שהופך את Gainward לחברת בת של PALIT ולא להפך).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים