עבור לתוכן

לא מצליח לעקוף בעיית פורטים חסומים לביטורנט!

Featured Replies

פורסם

יש לי רשת אלחוטית של בזק, ראוטר RTA 1025W. המחשב היחידי בבית כרגע הוא מחשב נייד שמחובר בצורה אלחוטית.

כמובן שעשיתי את הדברים הבסיסיים לפתיחת הפורטים: רשמתי את הפורטים המתאימים בתוכנת BITTORNADO, עשיתי לפורטים האלה PORT FOREWORD בלוח הבקרה של הראוטר, הגדרתי IP ידני בנייד, מחקתי את זון אלארם ליתר ביטחון והפעלתי את הפיירוול של XP (לא מסומנת האפשרות "אל תאפשר חריגים" ויש אישור בפיירוול לתוכנת הטורנט).

למרות הכל, בביטורנט אני לא מצליח להוריד אפילו ומופיע לי סימן צהוב בתוכנה (לרוב אומר שהפורטים חסומים). גם באתר שאני מנוי בו כבר ארבעה שנים (FILELIST) כתוב שאני לא "מחובר" מבחינת פורטים.

או שעשיתי משהו לא נכון, או שקווי זהב (שהתחברתי אליהם לראשונה אתמול) חוסמים פורטים של ביטורנט...

ליתר ביטחון, צירפתי תמונה של כל ההגדרות שעשיתי במחשב, אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע :).

[attachment deleted by admin]

פורסם

יש לי רשת אלחוטית של בזק, ראוטר RTA 1025W. המחשב היחידי בבית כרגע הוא מחשב נייד שמחובר בצורה אלחוטית.

כמובן שעשיתי את הדברים הבסיסיים לפתיחת הפורטים: רשמתי את הפורטים המתאימים בתוכנת BITTORNADO, עשיתי לפורטים האלה PORT FOREWORD בלוח הבקרה של הראוטר, הגדרתי IP ידני בנייד, מחקתי את זון אלארם ליתר ביטחון והפעלתי את הפיירוול של XP (לא מסומנת האפשרות "אל תאפשר חריגים" ויש אישור בפיירוול לתוכנת הטורנט).

למרות הכל, בביטורנט אני לא מצליח להוריד אפילו ומופיע לי סימן צהוב בתוכנה (לרוב אומר שהפורטים חסומים). גם באתר שאני מנוי בו כבר ארבעה שנים (FILELIST) כתוב שאני לא "מחובר" מבחינת פורטים.

או שעשיתי משהו לא נכון, או שקווי זהב (שהתחברתי אליהם לראשונה אתמול) חוסמים פורטים של ביטורנט...

ליתר ביטחון, צירפתי תמונה של כל ההגדרות שעשיתי במחשב, אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע :).

לפי הPRINTSCREEN נראה שעשית הכול כמו שצריך, אני הייתי מוודא שוב את הגדרותה ה FW ב XP

מנסה להחליף את הטווח הפורטים, מפעיל מחדש נתב/מחשב.

דרך אגב מי ספק האינטרנט שלך?

עריכה: לא משנה שמתי לב לשורה האחרונה.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להגדיר הכל מחדש, לשנות פורטים וכו', להוציא רואטר מחשמל להחזיר, אבל כלום לא עוזר...

אני באמת מתחיל לחשוד שקווי זהב חוסמים פורטים, אבל לא יודע מה לעשות בעניין כי הם אף פעם לא יודו בזה (התחייבתי לחצי שנה).

פורסם

ניסיתי להגדיר הכל מחדש, לשנות פורטים וכו', להוציא רואטר מחשמל להחזיר, אבל כלום לא עוזר...

אני באמת מתחיל לחשוד שקווי זהב חוסמים פורטים, אבל לא יודע מה לעשות בעניין כי הם אף פעם לא יודו בזה (התחייבתי לחצי שנה).

אני לא מכיר את הקלינט שלך, אבל האפשרות ה breakup bitfield נשמעת כמו protocol obsification כך שזה אמור לעזור לך כנגד אמצעי סינון בסיסיים

אין לי עוד רעיונות, חוץ מאולי תנסה להתקין UTORNET, תכנס באפשרויות BITRONET ותסמן הצפנה תראה עם זה יעבוד

פורסם

אני מזכיר לכם:

Warez, Hacking, Cracks, ותוכן לא חוקי הם לא נושא לדיון בפורום ואין לפרסם דיונים או הודעות בעלי תוכן זה. הכוונה היא אפילו לא לציין שמות של קבצים מסוג זה, ובטח שלא הורדות ישירות או דרך כל תוכנה אחרת.

התמונה והלינק הורדו.

פורסם
  • מחבר

החזרתי את התמונה ערוכה :)

פורסם

מערכת ביטורנט היא Tit-for-Tat, כמה שאתה מעלה יותר מהר,

ככה תוכל להוריד יותר מהר, תשנה את ההגדרות שלך שתעלה

יותר מהר ואולי תוכל לצפות להוריד ביותר מהירות.

פורסם
  • מחבר

אחרי ארבע וחצי שנים של מנוי לאתר filelist, והורדת תכנים בכמות של 820GB (+אלה מאתרים אחרים), כשאני תמיד מוריד במהירות המקסימום ובקושי נותן מהירות של 1KB להעלאה, אני יכול להגיד לך שזה לא קשור :P (לפחות לא באתר שאני מדבר עליו).

פורסם

מערכת ביטורנט היא Tit-for-Tat, כמה שאתה מעלה יותר מהר,

ככה תוכל להוריד יותר מהר, תשנה את ההגדרות שלך שתעלה

יותר מהר ואולי תוכל לצפות להוריד ביותר מהירות.

זה ממש לא נכון, אולי בטראקרים מאוד מסויימים מוכלים חוקים שכאלה, אבל ברוב הטראקרים, ציבוריים ופרטיים כאחד-

זה פשוט לא קשור אחד לשני.

ומבחינת כמות חיבורים זה אפילו להפך - כמה שאתה משתף יותר טורנטים, כמות ה connections שה- upstream שלך לוקח

גדולה יותר, וזה מעמיס על: המחשב, המודם ו\או הנתב שלך.

הרבה פעמים תשים לב שכשאתה משתף המון טורנטים ומנסה להוריד משהו - הוא יורד לאט-

אם תנטרל את כל ההעלאות שלך באותו רגע - תשים לב שמהירות ההורדה שלך תגדל פלאים.

פותח הדיון - קווי זהב? לא עשית סקר ספקיות לפני שהתחברת אליהם? עד כמה שקראתי (וקראתי הרבה)

הם ממש מוגדרים כ"על הפנים" כשמדובר בקישוריות לחו"ל, עומסים, traffic shaping ו..מה לא?

הייתי מהמר שהבעיה שלך נובעת בדיוק מכאן.

נסה להתנתק ולהתחבר עד שתקבל IP חדש, ולבדוק האם המהירות משתפרת.

כמו כן בשביל לברר אם הספקית היא באמת מקור הבעיה:

קח יוזר של חבר מספקית אחרת ותתחבר איתו זמנית ותבדוק את העניין הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים