פורסם 2003 ביוני 2822 שנים מתחברים אליי לאייסיקיו כל מיני אנשים ערבים למיניהם ואני לא רוצה לדבר איתם בפרטים שלי מצויין שאני מישראל, בכל זאת היתי מעוניינת לדעת אם יש איזו דרך שאוכל למנוע מאנשים שלא מישראל לראות אותי\לדבר איתי בלי למחוק מהפרטים שלי את זה שאני מישראל :-\ תודה.
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים אין כזה דבר נראה לי להסתיר מהםאבל יש אפשרות שמי שלא מהרשימה שלך שלא יוכל לשלוח לך הודעותאו שפשוט תעשי להם איגנור...
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים לא יודע אם את יכולה למנוע מאנשים לא מישראל לראות אותךאבל את יכולה לשנות בהגדרות שמי שירצה להוסיף אותך לרשימה יצטרך אישור ממך
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים ישנה גם אפשרות לעשות שלא יוכלו לראות אם את Online, אבל זאת תהיה קצת בעיה לגבי שאר האנשים.
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים מחבר כן אני יודעת את הדברים האלה, טוב כניראה שאין אפשרות כזאת :'(שוב תודה.
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים את יכולה להיות ב INVISIBLE אבל לשים ברישה את האנשים שיוכלו לראות אותך בכל זאת.
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים מחבר מה הקשר אינויסיבל, הם עדין ישלחו בקשה שאוסיף אותם לרשימה, ועדין ישלחו את ההודעה הראשונה וימתינו שאתחבר כדי להתכתב איתם.גם הם יראו שבאותו רגע שהם מחפשים עם מי להתכתב אני אוף-ליין - תחשוב על זה...
פורסם 2003 ביוני 3022 שנים הם לא מחפשים אותך אישית. פעמיים בשבוע אני מקבל בקשות להוספה מבנות 24 מארה"ב. אלו הכל פרסומים והפתרון הטוב ביותר הוא לא להגיב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.