פורסם 2008 בדצמבר 317 שנים שלום,ברשותי כונן חיצוני של WD המחובר לראוטר בLANלכונן מערכת הפעלה פנימית המקבלת כתובת IP סטטית + DGברשותי כתובת סטטית שרשומה בתוך הראוטר 3COMניתן לגשת לכונן בתוך הרשת הפנימית ללא בעיה (העברת קבצים ושיתוף)הבעיה:אין אפשרות גישה מרחוק (מחוץ לרשת הפנימי)אשמח לסיוע בנושאתודה רבה
פורסם 2008 בדצמבר 317 שנים הי לדעתי אתה צריך שה נתב שלך יתמוך בגישה למשאבים פנימים מבחוץ (זה קיים למשל אצלי בנתב שתומך בחיבור USB של DOC ) או מה שנראה לי יותר הגיוהיהתוכנה שעל ה HD אמורה לודעת לעשות את זה ואז מה שיש לך לעשות להפנות פורטים נכונים לכתובת הסטאטית (הפנימית) של ה HD שלך בהצלחה
פורסם 2008 בדצמבר 317 שנים לחבר שלי יש את WD MyBook אם זה מה שיש לך אז תציץ פה:http://mybookworld.wikidot.com/hacks-and-howtoאחרת תרשום איזה דגם יש לך (ו/או עדיף באיזה פרוטוקלים הוא משתמש) כדי שנוכל לכוון אותך יותר טוב
פורסם 2008 בדצמבר 1517 שנים מחבר דבר ראשון - תודה על העזרה.דבר שני -יש לי את הדגם של החיבור עם ה LANניסיתי למצוא במדריך המצורף וגם מאתר היצרן איזה פורטים צריך לפתוח ולא כתוב כלום לגבי זהכמובן שגם דיברתי עם התמיכה שלהם בארץ וגם הם לא ידעו מה לענות לילגבי הראוטר - אין לי בעיה בזה כל עוד אני אדע איזה פורטים צריך לפתוח ומשם להפנות זה כבר פשוטלכונן עצמו קיימת מערכת הפעלה שמבקשת כתובת סטטית ואותה קבעתיהבעיה העיקרית שלי היא איזה פורט לפתוח כי בתוך המערכת הפעלה של הכונן לא מוזכר דברעוד דבר מוזר הוא שבעת חיבור VPN אלי לרשת הפנימית הכל מזוהה מלבד הכונן עצמו שלא ניתן להגיע אליו בשום דרךבבקשה עזרתכם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.