פורסם 2008 בדצמבר 317 שנים היימצאתי כונן מענייןSeagate ST31500341AS 1.5TB Barracuda32MB bufferב130 דולריוצא סביבות 580 שח.מישהו שמע על בעיות בכונן הזה?ואיך המחיר?נשמע טוב או יקר מדי?
פורסם 2008 בדצמבר 317 שנים לא כ"כ משתלם כשהST31000340AS וה-WD10EACS בסביבה.מחירם כ 560-580 ש"ח. וכן, אלו כוננים של 1TB.אם אתה מעדיף מהירות אז ה1TB של סיגייט, ואם אתה מעדיף שקט אז את ה1TB של WD.בנוסף יש בעייה קטנה עם ה1.5TBhttp://techreport.com/discussions.x/15863http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=374352.0
פורסם 2008 בדצמבר 317 שנים מחבר ולמה שההארד דיסק הזה לא יהיה מהיר מספיק?רשום שהוא 7200 עם 32מב באפרדבר שני אומרים שאת הבעיה שלהם יהיה אפשר לפתור ע,י עדכון הקושחה של ההתקן לא?אני גם עובד על ווינדוס אקס פי...אם זה קשור בדרך כלשהיאפשוט מחיר של 580 שקל לטרה וחצי זה מאוד מפתה.זה לא לצורכי עבודה מיוחדים בסך הכול מקום לאחסון קבצים.
פורסם 2008 בדצמבר 317 שנים אני לא ראיתי כזה מחיר אטרקטיבי, אשמח לקישור..בכל מקרה אם זה רק לאחסון אז הבעיה שיש בכונן הזה היא לא חמורה ולא תפריע לך.. וכן, אמורה לצאת קושחה חדשה או עדכון קושחה שיפתרו את הבעיה.
פורסם 2008 בדצמבר 317 שנים מחבר כרגע אני בעבודה אז אנילא יכול להוציא לך לינק אבל יש באתרwww.newegg.comתילך להארד דיסקים ושמה זה נמצא..תאמת זה נראה שיש שם כל מיני דברים עם מחירים טובים יותר מהארץ.ככה שאם יש לך מישהו בחול, ואנחנו לא מדברים על מסכי פלאזמהאז משתלם כספית להביא משםאבל הבעיה שנוצרת היא שאין אחריות.וזה הסכיון שצריך לקחת אם קונים משם...
פורסם 2008 בדצמבר 317 שנים נכון.. אז אולי בגלל זה דווקא עדיף לוותראל תשכח שזה רכיב עם חלקים נעים שאחוז התקלות שלו בהשוואה לרכיבים אחרים (מעבדים, כרטיסי-מסך..) הוא גדול..
פורסם 2008 בדצמבר 317 שנים מחבר זה נכון מה שאתה אומראבל מצד שני עברו לי המון מחשבים בבית ואף הארד דיסק לא קרה לו כלום עדייןויש לי עדין הארד דיסקים של 2-5 גיגה בבית מפעם פעם שאפילו בשימוש מדי פעם.אכן דילמה קשה....מישהו פה אולי במקרה קנה את ההארד דיסק הזה ויכול להוסיף? בעיות או מעלות...?
פורסם 2008 בדצמבר 317 שנים מחבר סבבה אחי אם זאת הבעיה היחידה שידוע שיש לו ויש סיכוי שהיא תיפטר על ידי עידכון הקושחה שלואני אנסה להשיג לי אחד כזה...תודה רבה בכל אופן על כל העזרה חבר.אבל בכל זאת אם מישהו אחר פה קנה את הכונן הזה או מכיר מישהו שקנה כזה ויכול להוסיף פה למה שאנחנו יודעים...זה יתקבל בברכה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.