עבור לתוכן

אוזניות מחו"ל עד 120$ ובעיה עם E2C.

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה.

היה לי למשך שנתיים E2C של SHURE, אבל אתמול הכבל הימני ליד האוזן התפוצץ כנראה מרוב סיבובים, כי צריך לסובב את האוזניה בתוך האוזן, ולא שומעים מהצד הימני, דבר דומה קרה לי עם ה SENHISER 477 לפני כמה חודשים.

עכשיו אני לא יכול לשמוע לא בנגן ולא לראות סרטים במחשב כמו שצריך!!!!

איזה באסה.

לפי דעתי יש לי עדיין אחריות על השור, יש להם שנתיים אבל אין לי קבלה, קניתי אותם ממש השבוע לפני שנתיים.

לפי דעתכם באג יחליפו את כל האוזניות בגלל שהכבל התפוצץ?, או שיגידו שאני גרמתי לזה ולא יחליפו?

הכבל של השור חזק אבל מרוב סיבובים הוא כבר התחיל להתקמט בעוד אזורים.

רציתי לשאול אותכם איך האוזניות האלה מEBAY?

http://cgi.ebay.com/Ultimate-Ears-Super-fi-3-Studio-In-ear-Earphones-Clear_W0QQitemZ130272614105QQcmdZViewItemQQptZUK_AudioVisualElectronics_HomeAudioHiFi_Headphones?hash=item130272614105&_trksid=p3286.m63.l1177

זה ה super fi 3 במחיר של 105$ כולל משלוח לישראל.

האם זה משווק מורשה שאפשר לסמוך עליו?

אף פעם לא הזמנתי משהו מEBAY לארץ אבל אמרו לי שאין עם זה בעיה ושזה לא עובר במכס.

לפי דעתכם זה לא יעבור במכס וזה יהיה המחיר הסופי או שאני אצטרך לשלם מע"מ או מיסים מסויימים?

למיטב הבנתי אין את הדגם בארץ ומשהו דומה עולה פה 800 שקל.

איך הדגם הזה לעומת ה E2C? למוזיקה כללית, הייתי די מרוצה מהE2C אבל לא התלהבתי יותר מידי מהמחיר לעומת התמורה. (550 ש"ח)

האם הדגם הזה מצדיק את 400 שקל? ואם לא איזה דגם הכי כדאי מאתר כלשהו בחו"ל שמביא לארץ עד 120 דולר כולל משלוח?

האוזניות ישמשו בעיקר לשמיעת מוזיקה וסרטים מה IAUDIO A3. סגנון המוזיקה הוא כללי.

רמת הבאס לא כל כך חשובה אבל שלא יהיה פחות מה E2C.

תודה רבה לכל העוזרים.

פורסם

דבר ראשון, אנא ערוך את הכותרת לענינית יותר.

("אוזניות מחו"ל עד 120$ ובעיה עם E2C", או משהו כזה).

לא הייתי סומך על האחריות של באג. ואם אין לך חשבונית, תשכח מזה לגמרי.

ובכלל, זה מאוד גבולי. לי אלטק-לנסינג(בארה"ב) הביאו אוזניות חדשות לגמרי בגלל בעיה דומה. אבל לא לכול יצרן יש שרות כזה, במיוחד לא בארץ.

הסופר-פי אמורות להיות טובות(לא שמעתי), אם תגיד מה הטעם שלך במוזיקה\אוזניות ומה התקציב(שוב, כדאי בכותרת) נוכל לעזור יותר.

למוכר הספציפי באיביי יש Feedback די טוב(99.8% לאורך 1418 עסקאות).

ובלי קשר, כמה שידוע לי אין לאוזניות האלה חיקויים, אבל לך תדע...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים