פורסם 2008 בדצמבר 217 שנים קניתי כרטיס מסך gigabyte 9800Gt 1GB מעבד quad 2400GHzולוח אם של gigabyte דגם ep45ds3l (דגם חדש דגם ה-hybrid וה- energy saver ) כל פעם שאני מפעיל משחק .. ולא חשוב איזה ... גדול קטן כבד קל חמוץ מתוק חריף מר על המסך מופיעות מלא נקודות ירוקות (באמצע המשחק באופן אקראי) נותן לי 2 3 שניות להמשיך לשחק (עם הנקודות האלה) ואז בום !!!!!!!!!!!!!! המחשב ניתקע לחלוטין (כולל העכבר) המשחק קורס המסך ניכבה והופה איזה כיף לי...מישהו ניתקל בבעיה כזאת ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????(עוד קצת ???????????)
פורסם 2008 בדצמבר 317 שנים נשמע כמו ארטיפקטים בכרטיס מסך תנסה לבדוק עם כרטיס מסך אחרבמידה ועם הכרטיס השני זה תקין אז הכרטיס שלך גמר את הקריירה שלווברוך הבא
פורסם 2008 בדצמבר 317 שנים כן זה הרושם שעולה אבל עדיף לבדוקבמידה והוא יגיע לחנות שהוא קנה ממנה אין הבטחה לזה שיבדקו את הכרטיס במידיואז זה בזבוז זמן של נסיעות והמתנה לבדיקה
פורסם 2008 בדצמבר 317 שנים נק על המסך ,זה בעיה בכרטיס מסך,תלך לחנות שיבדקו לך ,יש חניות שעושות בדיקה על המקום (זה לא הרוב )
פורסם 2008 בדצמבר 516 שנים מחבר ספק 500 של טרמלטק ... עונה על הדרישות של הכרטיס מסך אני חושב שאתם צודקים כניראה זה פאק בייצור או דגם דפוק ...לגבי האחריות ... אני שקט עם זה החליף לי כבר פעמיים (את הראשון שרפתי ) תודה רבה לכולם ... תמשיכו להגיב עם אחד מכם במקרה ניתקל בבעיה כזאת תוכל בבקשה לשלוח לי לינק שממנו אני יוכל להריץ בדיקה של ה- 3dmark ??
פורסם 2008 בדצמבר 516 שנים ביקשתי לשנות את כותרת הדיון ואתה מתעלם.הדיון ינעל כעת, אם וכאשר תרצה בפתיחתו, יהיה עליך לשלוח לי בהודעה פרטית כותרת חדשה שלדעתך עומדת בסטנדרטים שמוצבים בבקשה המקורית שלי.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.