עבור לתוכן

לפני קניית 22" (תקציב 1K~) הכיוון פיליפס 220CW9FB - זקוק לעצתכם.

Featured Replies

פורסם

עקרונית אני דווקא מחפש מסך גדול עם פנל איכותי אבל כרגע אין לי תקציב והבנתי גם שבקרוב ישוחררו דגמי 120Hz שיכולים לשנות את כל התמונה.

לכן אני מחפש מסך זול ומתפשר על TN, חשוב לי שהמסך יהיה מכויל טוב יחסית מהקופסה ומרחב sRGB.

הציעו לי את הפיליפס באלף שקל.

הדגם הקודם שלהם 220cw הגיע מכויל טוב מהקופסה, אם כי אין ערובה שכך הדבר גם הפעם.

לא הצלחתי למצוא ביקורת כלשהי על המסך אך הוא די נראה לי, המחיר טוב, וההבדלים לא גדולים בין מסכי ה-TN, רק עניין הכיול מציק לי (וגם הלד הכחול מקדימה, שאני מקווה שלא יפריע מדי).

התלבטתי בין:

CMV 228D - למעשה המחיר מפתה מאד (885ש') ואנשים פה לא מאוכזבים ממנו, אך מהבדיקה מסתבר שצריכת החשמל שלו יחסית גבוהה, לא ברור מה מכלול הצבעים של המסך ובטח שלא רמת הכיול.

2253BW - הכיול שלו די גרוע

VW222U - למעשה הזמנתי אותו והוא לא הגיע אז נאלצתי לבטל ובינתיים המחיר שלו עלה.

CMV 222H - בעיקר בגלל הארגונומיה והביקורות אך הוא יקר יותר ואין לי צורך ברמקולים וחיבורים (קטן מדי למטרה זו).

T220/P , VX2262WM - יקרים ללא שום תועלת (אולי פרט לדגם ה-P אך לא הצלחתי לראות אותו וברזולוציה הטבעית שלו).

אז זהו בעצם, הphilips עושה רושם טוב ואני צריך פידבקים ממכם וגם ממי שיש לו ניסיון עם החברה הזאת.

ריפר.

פורסם

הייתי הולך על ה - 222H.

וה - 120HZ שדיברת עליו נראה לי כמו עוד גימיק זול.

פורסם
  • מחבר

יכול מאד להיות, הבנתי שVS אמורה לשחרר דגם כזה בקרוב.

לגבי ה222H אם נתעלם רגע מזה

כדי לחבר את המסך בDVI צריך כבל HDMI to DVI או מתאם, מה מומלץ יותר ומה העלות?

פורסם

מתאם HDMI-DVI, לא יודע על איזה כבל אתה מדבר בדיוק.

פורסם
  • מחבר

אותו רעיון רק בכבל - קצה אחד תקע HDMI קצה שני של הכבל תקע DVI.

בכל אופן כמה עולה המתאם?

פורסם

45 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

תודה דניס,

מאיפה אני משיג את המחיר הזה

ראיתי עכשיו איפה אני יכול להשיג אבל כולם ממירים מDVI לHDMI - יש מתאם הפוך? - אחרת זה לקנות גם כבל... או שמקבלים כבל HDMI עם המסך?

פורסם

המתאם לא עובד אותו הדבר לשני הכיוונים ?

עריכה: אני רואה שהמסך לא מגיע אפילו עם כבל DVI אז צריך לקנות כבל DVI ל - HDMI במקום מתאם, הוא עולה 60 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

לא כי צד אחד זכר (תקע) וצד שני נקבה (שקע)

יש לי כבל DVI אבל בכל מקרה אין מתאם מתאים - תוכל לשלוח לי בפרטי איפה ראית את הכבל hdmi to dvi ב-60?

אני האמת עדיין בדילמה בין 222H (מחיר כולל כבל 1260 בטח משלוח זה עוד 50 אז 1310ש') לבין 220CW9FB במחיר 1050ש' כולל משלוח וב-5תש'

האם הchimei באמת שווה תוספת של 200-250ש' לעומת הפיליפס???

[בנוסף צריכת החשמל של 222U היא מקס' 60W מול 45W בפיליפס שבו גם economy mode של 34W (ב-Off/Saving Mode זה כבר פחות משמעותי - 2W מול 0.8W בפיליפס)]

פורסם
  • מחבר

מה הבעיה ללחוץ על כפתור ולכבות את המסך?

נכון שזה לא משהו שרגילים אליו אבל מצד שני אם תחבר קונסולה לHDMI, או כל דבר אחר, תרצה שהמסך יעבוד לא?

עריכה:

בכל מקרה הבאתי את הלינק כדי שיזכרו בבעיה הזאת אבל כל אחד עם המסקנה שלו.

אגב גם לvw222u יש בעיה בסגנון.

פורסם

לא כי צד אחד זכר (תקע) וצד שני נקבה (שקע)

יש לי כבל DVI אבל בכל מקרה אין מתאם מתאים - תוכל לשלוח לי בפרטי איפה ראית את הכבל hdmi to dvi ב-60?

אני האמת עדיין בדילמה בין 222H (מחיר כולל כבל 1260 בטח משלוח זה עוד 50 אז 1310ש') לבין 220CW9FB במחיר 1050ש' כולל משלוח וב-5תש'

האם הchimei באמת שווה תוספת של 200-250ש' לעומת הפיליפס???

[בנוסף צריכת החשמל של 222U היא מקס' 60W מול 45W בפיליפס שבו גם economy mode של 34W (ב-Off/Saving Mode זה כבר פחות משמעותי - 2W מול 0.8W בפיליפס)]

אין על הפיליפס ביקורות בכלל אז זה די הימור לקחת אותו, ה - 222H לעומת זאת הבריק בביקורת שבאתר וגם יש לו ארגונומיה טובה יותר.

הנה הכבל - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1101_1252_2285&products_id=15106, עולה 80 ש"ח.

התבלבלתי, ב - 60 ש"ח היה DVI ל - HDMI אבל הוא היה 2M לעומת זה שהוא 3M.

פורסם
  • מחבר

כן אתה צודק גם בPRAD אהבו את המסך רק ששם אם אני זוכר נכון הוא היה מכויל פחות טוב.

אני פשוט מחפש את המינימום השקעה עד שאקנה מסך נורמלי...

יצא לך לראות אולי ביקורת או משהו בסגנון לגבי רמת הכיול של ה-228D?

ותודה רבה על הכבל, ב-3m אני לא אקבל הנחתה?

פורסם

לגבי הפיליפס זה ירי בחשכה,אין עליו שום ביקורת כולשהי למרות שלא ראיתי מוצרים רעים של החברה הזאת אני מאמין שהוא לא יכול

להזיק,יש לו ארגונומיה טובה (SWIVEL) בסה"כ.

פורסם

למה הכוונה בהנחתה ?

לא ראיתי אף ביקורת על ה - 228D.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים