עבור לתוכן

התרשמות אישית מהמסך CHIMEI 222H

Featured Replies

פורסם

התרשמות אישית מהמסך Chimei cmv 222H

בדרך כלל אני לא כותב התרשמויות אלה מסתמך על אחרים אך במקרה הזה לא יכולתי לוותר על התענוג.

קיבלתי את המסך לפני יומיים. המסך מגיע עם:

כבל חשמל ארפואי תקני

כבל חשמל לארץ

כבל VGA

כבל אודיו 3.5

דיסק עם חוברת הוראות

מדריך התקנה מהירה.

כאשר פתחתי את המסך הוא נראה באמת מרשים וגדול יותר ממה שהיה לי ולי היה מסך 20" רחב.

המסך מגיע מורכב ואין תורך בכל מיני חיסורים לרגלית או משהו כזה, פשוט מוציאים מהקופסא ושמים על השולחן. ההתרשמות הראשונה שהמסך ממש יפה. אני התלבטתי הרבה בין המסך הזה לבין SAMSUNG 2243BW, בסוף הבנתי ששני המסכים טובים והלכתי עם זה שנראה יותר טוב חיצונית.

למסך ארגונומיה נוחה מאוד ניתן לשנות את הגובה, הטיה, וסיבוב במקום (לעומת הSAMSUNG אין רק את הPIVOT)

חיברתי את המסך עם קבל הVGA שקיבלתי איתו והדלקתי את המחשב בשמחה יתרה (כפי שאמרו לי יתר דיירי הבית).

האכזבה הייתה גדולה. הצבעים נראו ממש לא טבעיים וחדות התמונה הייתה ראה וראיתי הבהובים בטקסט קטן יחסית, זליגת אור מהצדדים. ההשוואה שלי היא למסך באותו סדר גודל של איכות (LG 204WT).

ניסיתי להריץ בדיקות וכיולים מהאתר http://www.lagom.nl/lcd-test/ וראיתי שאין מה לעשות עם זה וחשבתי להחזיר את המסך, אך חשבתי שיכול להיות שזה בגלל שהמסך מחובר עם כבל VGA ולא DVI. כיביתי את מחשב באכזבה והלכתי לישון.

לא הרמתי ידיים ויום למחרת הלכתי לקנות כבל DVI to HDMI (1.8 מטר ב 85 ¤). חזרתי הביתה וחיברתי את המסך עם הקבל החדש. השינוי היה מדהים.

כל החסרונות שרשמתי נעלמו(חוץ מזליגת אור בקצוות אך היה פחות, וזה מקובל במסך TN כך שלא ציפיתי למשהו אחר). כל הבדיקות מהאתר עברו הרבה יותר טוב והייתי יותר מרוצה.

התחלתי לעבוד איתו והכול היה בסדר גמור עד שהחלטתי לכבות את מחשב. כאשר המסך מחובר עם חיבור HDMI ומכבים את המחשב המסך לא נכבה לבד, כלומר לאחר ביצוע הכיבוי צריך לכבות את המסך ידנית, ולהדליק אותו לפני שמדליקים את המחשב.

עוד בעיה שגיליתי אבל אני חושד בכרטיס מסך (ואני מקווה שמישהו יעזור לי עם זה), כאשר המסך עובד הוא לפעמים נכבה לשנייה כאשר אני עובד באקסל עמוס או פשוט מפעיל שומר מסך. אבל אני גיליתי את זה רק אתמול בלילה ולא הספקתי לבדוק את זה עם מחשב אחר בבית , אז אני לא יודע לבודד את הבעיה.

בגדול זה כל המידע שאני יכול לחשוב עליו.

אני לא אגיד מה אני ממליץ כי כל אחד צריך להחליט בשבילו ואני לא יודע מה התגובה שלי יכולה להיות אם הייתי קונה את ה2243 כי לא קניתי אותו. מי שחושב לקנות את אחד המסכים הללו שיבחר בעצמו.

אני רק אגיד שאם הייתי קורא משהו כזה יכול להיות שהייתי משנה את ההחלטה שלי לגבי המסך.

אם תהיה התקדמות לגבי הבעיה אני אעדכן.

פורסם

מה זה הכבל DVI TO HDMI ולמה הוא גרם לשיפור התמונה?

אני גם חיברתי כבל אחר למסך שלי שמחובר ל DVI אבל אין לי מושג אם זה שיפר משהו בתמונה..

בכל מקרה ההסבר נחמד מאוד ויפה שלקחת על עצמך לספר לנו התרשמות אישית על המסך.

:)

פורסם
  • מחבר

כבל שמקצה אחד שלו הוא DVI ומהשני HDMI השיפור הוא שהחיבור הוא דיגיטלי ולא אנלוגי כמו VGA

אין לי יציאת HDMI מהכ.מסך ובמסך

פורסם

כבל שמקצה אחד שלו הוא DVI ומהשני HDMI השיפור הוא שהחיבור הוא דיגיטלי ולא אנלוגי כמו VGA

אין לי יציאת HDMI מהכ.מסך ובמסך

משפיע בכל מסך כבל כזה?

יש לי כבל המחובר ל D-SUB שזה DVI ממה שאני מבין..

ולכרטיס מסך יש אותו החיבור.

בכל מקרה המסך הנ"ל, אז אתה אומר שהיית חושב פעמיים אם לקנות אותו אחרי שראית איך הוא...

חשבתי לקנות מסך דומה כזה כי אני מעוניין במסך חדש ..

פורסם
  • מחבר

שלום לכם!

רציתי לעדכן אותכם בבעיות שהיו לי עם המסך.

הבעיה של ההבהוב נבדקה ויצא שפשוט הבעיה הייתה בכרטיס מסך שלי. (ATI 9200)

הבעיה שהמסך אינו נכבה לא נפתרה כי אין לה פתרון. המסך פשוט לא נכבה אוטומטית אם הוא מחובר דרך HDMI.

אני מבקש מהאחראי פורום לצרך את השרשור הזה לשרשור של המסכים המומלצים, כי אם אני למשל הייתי קורא את המידע הזה לא הייתי קונה את המסך הזה.

זהו מידע חשוב שלא מצאתי בשום ביקורת.

פורסם

אני במקומך הייתי הולכת לחנות ממנה קנית ומחליפה ל2243

פורסם

שלום לכם!

רציתי לעדכן אותכם בבעיות שהיו לי עם המסך.

הבעיה של ההבהוב נבדקה ויצא שפשוט הבעיה הייתה בכרטיס מסך שלי. (ATI 9200)

הבעיה שהמסך אינו נכבה לא נפתרה כי אין לה פתרון. המסך פשוט לא נכבה אוטומטית אם הוא מחובר דרך HDMI.

אני מבקש מהאחראי פורום לצרך את השרשור הזה לשרשור של המסכים המומלצים, כי אם אני למשל הייתי קורא את המידע הזה לא הייתי קונה את המסך הזה.

זהו מידע חשוב שלא מצאתי בשום ביקורת.

מעצבן אותי שחברות מחורבנות של יצרנים מוציאות חומרה באיכות זבל ומוכרת אותה כאילו כלום!

במחשב ש "אז המסך לא נכבה עם כבל HDMI לא נורא הקונה יסתדר.."

פשוט מעצבן אותי איך הם יורים לעצמם ברגליים ומפילים אותנו בפח..

לדוד שלי יש גם מסך מתוצרת CHIMEI האלו, האמת הוא על הפנים, אמנם ישן אבל ראיתי מסכים LCD יותר ישנים שנראים טוב יותר..

אני לא אכניס לבית שלי מוצר כזה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים