פורסם 2008 בדצמבר 217 שנים יש לי בעית התנתקויות ממש מעצבנת, האינטרנט מתנתק לי כל כמה שניות. אני לא יכול ליהיות מחובר ליותר מ-5 דקות (!)מה אני יכול לעשות במצב כזה? אני משתמש במודם-נתב Siemens ADSL SL2-141 שקיבלתי מבזק.
פורסם 2008 בדצמבר 217 שנים מה המרחק בין הנתב למחשב?ומה רמת הקליטה שאתה מקבל על מרחק כזה..האם הנתב יושב בחדר מצופה בטון כמו ממד או משהו כזה?
פורסם 2008 בדצמבר 217 שנים מחבר הנתב די רחוק, הוא נמצא בקצה השני של הבית. ולא בממד או חדר מצופה בטון.לא יודע מה קשור הקליטה בכלל, אני מחובר בכבל, וההתנתקות זה לא המחשב מהנתב, אלא הנתב/מודם בכלל מתנתק מהאינטרנט.
פורסם 2008 בדצמבר 217 שנים אהה עכשיו הבנתי הייתי בטוח אתה מדבר על האלחוטי.ההתנתקויות שלך זה נפילות מסנכרון? או התנתקויות מהספק אינטרנט?
פורסם 2008 בדצמבר 217 שנים מחבר אין לי מושג, מה ההבדל?הוא מתנתק לי ונותן לי שדות לכתוב שם משתמש וססמא. כנראה שזה התנתקות מהספק...
פורסם 2008 בדצמבר 217 שנים תראהעל הראוטר יש לך מנורה שכתוב עליה PPPאם היא כבויה סימן שאין לל חיבור לספק.ויש מנורה אחרת שכתוב עליה ADSL לדעתי ליד המנורה של ה POWERאם היא מהבהבת זה סימן שהמודם לא מסונכרן ומנסה להסתנכרןאם הבעיה היא נפילות מהספק אתה צריך לדבר איתםואם הבעיה היא בסנכרון עצמו אז זה בעיה מכיוון בזק או מהכיוון של הבית שלךאם זה פילטרים מקולקלים, מכשיר יס מחובר לקו ללא פילטר(מה שקורה המון) , מכשיר טלפון מקצר. - כל אלה מהבית שלך.אם תוכל להיכנס לראוטר ולכתוב לי פה את הנתוני סנכרון שלך אני אוכל לעזור לך אפילו יותר.אם תיכנס לממשק של הראוטר ותילך ל STATUS שיש למעלה ואז שם יהיה לך אופציה ל MODEM INFOאו משהו כזה שמה אמורים להיות הנתוני סנכרון שלך.
פורסם 2008 בדצמבר 217 שנים מחבר אז נראה שזה נפילה מסנכרון... כשהאינטרנט מתנק לי המנורה של הDSL מהבהבת...אני אבדוק את מה שכתבת פה ואני אעדכן...נכנסתי לstatus, יש לי רשימה בתפריט בצד של:Device Information DSL Line Internet Connection Traffic Statistics DHCP Table Wireless Clients Routing Table ARP Table מה בדיוק אתה צריך?
פורסם 2008 בדצמבר 217 שנים מחבר Current DSL line status is displayed as the below.Line Mode G.DMT Line State Show Time Latency Type Fast Line Up Time 00:00:00:57 Line Coding Trellis On Line Up Count 23 Statistics Downstream UpstreamLine Rate 6208 Kbps 640 KbpsAttainable Line Rate 6976 Kbps 840 KbpsNoise Margin 8.8 dB 12.0 dBLine Attenuation 32.0 dB 17.5 dBOutput Power 19.8 dBm 12.6 dBmK (number of bytes in DMT frame) 195 21 R (number of check bytes in RS code word) 0 0 S (RS code word size in DMT frame) 1 1 D (interleave depth) 1 1 Super Frames 3362 3360 Super Frame Errors 0 0 RS Words 0 0 RS Correctable Errors 0 0 RS Uncorrectable Errors 0 0 HEC Errors 0 0 OCD Errors 0 0 LCD Errors 0 0 Total Cells 837319 0 Data Cells 4031 0 Bit Errors 0 0 Total ES 749 0 Total SES 366 0 Total UAS 240 0 ואני חושב שמצאתי את האשם, הכבל שמתחבר למודם מהקו טלפון היה לחוץ מאחורי השולחן, נראה לי שהוא אפילו נקרע קצת מבפנים...יישרתי אותו קצת ובינתיים לא התנתק. אני אנסה להחליף כבל אם אני אמצא אחד אחר...[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בדצמבר 217 שנים הנתוני קו שלך דיי על הפניםתחליף את החוט אם אתה אומר שהוא נקרע קצת.Noise Margin 8.8 dB 12.0 dBזה מה שמדאיג אותי וזה מה שגורם לך לנפילות.אם אתה רוצה אנחנו יכולים לבדוק את זה עכשיו יותר לעומק....
פורסם 2008 בדצמבר 217 שנים טוב תשמע מה הייתי רוצה שתעשה אם אתה יכולתנתק את כללללל המכשירים בבית שמחוברים לקו (טלפונים, פקסים, תבדוק שאין ממיר של יס שמחובר לקו טלפון)ותנתק את כלללל הפילטרים שיש בבית גם.ואז תיקח חוט של טלפון רגיל שהוא חיבור רחב שמתאים לשקע שלך ותחבר את המודם לחוט הזהבמצב העכשווי אמור להיות לך מצב שבו אין שום מכשיר או פילטר מחוברים לקוורק המודם מחובר ישירות לקו ללא פילטר עם חוט של טלפון רגיל (כי החוט המקורי של המודם הוא מרובע והוא חייב להתחבר לפילטר)ואז תראה לי את הנתונים שלך ונראה אם יש שינוי לטובה.ועל הדרך תעשה כיבוי והדלקה של הראוטר לפני הבדיקה.
פורסם 2008 בדצמבר 217 שנים מחבר ניתקתי הכל (סה"כ היה מחובר רק הטלפון, לא יס ולא כלום)חיברתי עם החוט של הטלפון בלי הפילטר והפעלתי מחדש את הראוטר.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בדצמבר 217 שנים טוב יש בעיה בתשתית של הבית או שהמודם הלך או שהבעיה היא מחוץ לבית. זה לא מכשיר זר אצלך שעושה את הבעיות ולא פילטר לא תקין.תתקשר לבזק לתמיכה הטכנית ותגיד שיש לך נפילות מסנכרון הם יראו את הנתונים שלך-יעשו איתך פחות או יותר מה שאני עשיתי איתךוישלחו לך טכנאי לנפילות מסנכרון.הוא יעשה בדיקה חיצונית עם מודם עצמאי שלו על התיבה שלך בקומה או מחוץ לביתאם יהיו להם נתונים טובים שם-הם יכנסו לבדוק בתוך הביתאם גם שם הנתונים של הקו לא יהיו תקינים הם כברו יחליפו כרטיס אלקטרוני במרכזיה או יבדקו אם החוטי נחושת של הקו שלך תקינים.סך הכול להיות מחובר על 5 מגה במרחק 2 קילומטר מהמרכזיה זה לא סוף העולם ובהחלט אפשרי לעבודה.ואם יהיה לך מזל אז הם ישנו לך ניתוב חיצוני ויעבירו אותך דרך מרכזיה קטנה שאולי עוברת ליד הבית שלך ואז תוכל גם לקבל 8 מגה לדעתי ואפילו יותר.ואתה יכול לחבר הכול חזרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.