פורסם 2008 בדצמבר 216 שנים מחבר יש מחצית אחת בדיסק לגבי "הוא ישנו בביוס נכון וזהוי שמה על אוטומטי ?" למי אתה מתכוון להוא ?
פורסם 2008 בדצמבר 216 שנים מחבר כן נכון וזה מופיע בתור IDE MASTER והמצבים על AUTO המצבים שישנם הם TYPE , PIO MODE , DMA MODE שלושת המצבים על AUTO
פורסם 2008 בדצמבר 316 שנים מחבר אם אחד החריצים של הזיכרון שרוף זה אמור להשפיע על התקנת הוינדוס ? ואם כן למה 98 ניתן להתקין זה דבר שאני באמת לא מבין.
פורסם 2008 בדצמבר 316 שנים תעבודרק עם חריץ אחד טוב של זכרון ותנסה להתקין שוב.98 לא יודע ולא ניגש לזכרון של יותר מ 2 גיג.
פורסם 2008 בדצמבר 316 שנים מחבר זה מאשי עשיתי אני בחרתי בחריץ התקין התקנתי עליו את הזיכרון וכמובן נסיתי להתחיל אבל שוב זה לא מצליח , חוות דעת של טכנאי אומר " להחליף לוח אם " אבל אני לא חושב שזה פתרון ?
פורסם 2008 בדצמבר 416 שנים חריץ שרוף אחד יחול לקלקל גם את האחרים ואז זה לוח.תריץ MEMTEST על זכרון שלך עם סטיק 1 כל פעם בחריץ אחר.
פורסם 2008 בדצמבר 416 שנים אם יש לך usb אז תוריד את הדריבר של sata צור תקיה של sata בusb ותכניס לשם את הקבצים בהתחלת ההתקנה כשיש לך מסך כחול תלחץ f6 הרבה (שלא תפקשש) ואז המחשב יזהה את הstat
פורסם 2008 בדצמבר 516 שנים מחבר אוקי אני אנסה את האפשרות להוריד דרייבר עבור הSATA ואני אעדכן פהרק אם אפשר לעזור לי באתר להורדת DRIVER SATA שאתם ממליצים עליו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.