עבור לתוכן

בעיה עם המחשב שלי , מסכים כחולים , בעיות חומרה וכו'.

Featured Replies

פורסם

שלום , לפני כ 5 חודשים קניתי מחשב מאייבורי ( יש לי נסיון איתם , היה לי מחשב ודי נהנתי איתו ) .

קנייתי AMX QUAD 9550 , 9500 GT

עכשיו ככה , מאז שקניתי את המחשב היו לי בעיות , במשחקים הגרפיקה הייתה מיתעבתת, נגיד משחק מכוניות אז המכונית משנה צבע, על המסלול יש סתם תמרורים לא קשורים קיצר עיוות, קיצר לא ידעתי מה הבעיה בכלל , התקנתי מחדש את הדריברים עידכנתי אותם וכלום לא עזר . עכשיו לפני שבועים התחיל לי מסכים כחולים שכתוב בהם nv4_disp.dll , כמובן הבאתי לחברה לתקן את זה , הם החליפו לי כרטיס מסך + לוח אם (K9N SLI V2 AM2 AMD MSI ) , המחשב חזר ןעדיין אותו בעיה עם העיוות גרפיקה, שזה גרם לפעמים לזה שמחשב נתקע . נמאס לי פשוט נמאס .

עכשיו המחשב חזר אחרי ההחלפה ועכשיו יש לי מסך כחול שכתוב בו PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA .

מה אתם מציעים לי לעשות ?

עוד בעיה ששחכתי לציין שאני מדליק את המחשב הוא מגיע למצב שכתוב "ברוכים הבאים" ונכבה , ואז שוב עד שהוא פועל .

עוד לציין שהמעבד מגיע לתמפרטורה של 54 מעלות, ויש שני מאוררים במחשב אחד גדול ואחד רגיל , כי קניתי את המארז הזה של איזי קול ב 350 שקל .

ואיני צריך לציין שהמחשב נתקע לפעמים

פורסם
  • מחבר

סידרתי את הכותרת ..

משהו יכול לעזור לי ?

פורסם

בקשר למסכים כחולים תריץ ממטסט לזיכרונות ותעדכן.

איזה ספק יש לך?

פורסם
  • מחבר

EZCOOL ., ואיך אנימריץ את מה שאמרת ?

פורסם

הבעיה שאתה מתאר, חשודה כבעיית טמפ'.

ציינת שאתה רואה ארטיפקטים במשחקים(אותם עיוותים שהזכרת), לכן יש צורך לבדוק שהכרטיס מסך לא מתחמם יותר מדי.

תן את המפרט המלא שלך.

פורסם

אתה מוריד אותה מהאינטרנט היא חינמית ופשוט מריץ אותה זה לא מסובך

פורסם
  • מחבר

מעבד Phenom 9550 Q.C AM2 AMD

ספק כוח Ezcool 12CMF 450W REAL

מארז LED+25CM FAN BLACK SILVER

דיסק קשיח 500GB 32MV S2 Seagate

לוח אם MSI K9N SLI V2 AM2 AMD

זכרון VALUE 1G DDR2 800 OCZ - יש לי שני יחידות כאלה , זאת אומרת 2G .

כרטיס מסך DVI HDCP/HDMI 9500 GT 512M PCIE Geforce

עכשיו אפשר לעזור לי ?.

פורסם

יש כמה דברים שאתה יכול לעשות:

1.בדיקת Memtest86+ לזיכרונות(יש מדריך ב FAQ)

2. בדיקת את הטמפ' של הכרטיס מסך כמו שציינו פה

3. האם בוצעה התקנה מחדש של מערכת ההפעלה לאחר התקנת לוח אם חדש?

פורסם
  • מחבר

שאני נכנס למשחקים הוא עובר את ה54 מעלות .

אחרי התקנת הלוח אם , לא יתבצע פירמוט . ( אמרו לי שלא צריך , אני בטוח IVORY האלה חובבנים .)

פורסם

תנסה את שאר הדברים שהצעתי, אם הכול נמצא תקין, כדאי אולי שתתקין את מערכת ההפעלה מחדש כולל הדריברים האחרונים של המערכת שלך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים