פורסם 2008 בדצמבר 217 שנים הכונן שלי הוא גם צורב שקורא הכל גם DUAL LAYER גם די וי די קיצור הכלאבל שהכנסתי דיסק 8 גיגה שאצל חבר כן עלה אצלי לא עולהחשוב להזכיר שלא ניסיתי אף פעם לעלות דיסק כזה על הכונןיש משהו שאני צריך לשנות בהגדרות אולי??
פורסם 2008 בדצמבר 217 שנים אם אתה מדבר על כונן במחשב, ולא על נגן DVD, אז..האם ניסית מדיות אחרות? יתכן שהוא בעייתי עם המדיה הספציפית שניסית.
פורסם 2008 בדצמבר 217 שנים מחבר לא ניסיתי מדיות אחרות אבל אני סבור שזה לא המדיה המדיה חדשה עובדת גם אצל חבר וגם במחשב של אחיאז אני מניח שהמדיה טובה...
פורסם 2008 בדצמבר 217 שנים לפעמים כונן ספציפי הוא בעייתי עם מדיה ספציפיתזה לא אומר שהמדיה לא טובה, וזה גם לא בהכרח אומר שהכונן לא טוברק הצעתי שתבדוק את העניין אם זה אפשרי
פורסם 2008 בדצמבר 217 שנים מחבר אוקיי יש משהו בדבריךמה לגבי הגדרות של הכונן? יש דבר כזה? אולי החסרתי משהו במאפיינים?
פורסם 2008 בדצמבר 317 שנים אין הגדרות שאתה יכול לשנות במחשב כדי שהכונן יקרא את הדיסק. עם זאת, יכול להיות שעדכון קושחה יפתור את הבעיה (רצוי לגבות את הקושחה המקורית לפני כן) אך קודם כל תנסה לראות האם דיסק דומה מיצרן אחר עובד בצורה תקינה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.