עבור לתוכן

"ב-60 שנות קיום של מדינת ישראל, זוהי הממשלה ה-61 שנפלה"

Featured Replies

פורסם

ומי שקובע בסופו של דבר זה אולמרט.

• תגובות 74
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שניכם צודקים

אמיר פרץ היה צריך לקחת תיק חברתי ובזה הוא לא היה אידיוט הוא היה חסר ניסיון ונאיבי ואתה יודע מה - בחירה אידיוטית .

אני מדבר על הסתכלות יותר כוללנית ולדעתי קטיושות על ק.שמונה הן הפקרת הגבול ויחד עם זאת אני מודה שאני לא יכול להתימר לפטור ו / או לדעת את כל הבעיות הרבות שיש למדינת ישראל , אפילו לא ממרחק המקלדת .

הבעיות של מדינת ישראל הם בעיות מורכבות אבל דבר אחד אני יודע , הן לא תיפטרנה ע"י שיקול דעת פגום .

פורסם

לך תחליט מה זה שיקול דעת פגום ומה זה נכון. פה בדיוק מתחילה ונגמרת הבעיה.

פורסם

שיקולים פוליטיים סוביקטיבים הינם שיקול דעת פגום

( זוכר - "ראש ממשלה של כוווולללםםם " ? )

פורסם

ראש ממשלה של כולם זו סיסמה יפה מאוד, כמו כל הסיסמאות של כל המועמדים.

פורסם

סרן עם כל הכבוד זה לא מצביע על כלום

מילא היית נותן לי תפקיד בכיר שהוא מילא הדרגה ממש לא משנה

וזה יפה להגיד שארה"ב יכלה לנצח אבל...

הם לא ניצחו וחלק מהסיבות זה שאין שם שר הגנה מבין ויודע מתי לדפוק עם היד על השולחן ומתי לא

ומי שפה הסביר על אמלח"ים וימ"ח-אני לא יכול להגיד כי גם אני לא רוצה להתחייב וגם כי אי אפשר לדבר על זה אבל כן,צה"ל מפוצץ ומעודכן מבחינת האמלחים שלו

על הנייר -אם מחר מישו שם למעלה משתגע אפשר למחוק את איראן סוריה ולבנון במבצע מטורף.

במציאות-ההתייפיפות שלנו מול העולם למרות שאין מדינה אחת שמבינה באיזו סכנה אנחנו עומדים כי אנחנו היחידים בעולם שמותקפים ככה גורמת לכך שאנחנו בובה על חוטים ובמקום להיות מרכז העיניינים אנחנו אומרים "כן כן נעשה ונשמע"

ועוד דבר-מי שכתב שניצחנו בכל מערכות ישראל,ניצחון זה דבר יחסי

מלחמת כיפור אומנם "ניצחנו" אבל באיזה מחיר?

מלחמת של"ג אותו דבר..כמה נעדרים??

פורסם

בסופו של דבר ידינו על העליונה.

פורסם

ראש ממשלה של כולם זו סיסמה יפה מאוד, כמו כל הסיסמאות של כל המועמדים.

אכן

אני רק מתכוון שהוא יודע מה מהות התפקיד שלו ומה העם מצפה ממנו ברשות המבצעת - שירות לכל העם קרי שילטון נקי ( גם משיקולים פוליטיים )

ודרך אגב הוא אמר את זה בנאום לאחר שהוא ניבחר ( בכיכר המדינה )

פורסם

סרן עם כל הכבוד זה לא מצביע על כלום

מילא היית נותן לי תפקיד בכיר שהוא מילא הדרגה ממש לא משנה

וזה יפה להגיד שארה"ב יכלה לנצח אבל...

הם לא ניצחו וחלק מהסיבות זה שאין שם שר הגנה מבין ויודע מתי לדפוק עם היד על השולחן ומתי לא

ומי שפה הסביר על אמלח"ים וימ"ח-אני לא יכול להגיד כי גם אני לא רוצה להתחייב וגם כי אי אפשר לדבר על זה אבל כן,צה"ל מפוצץ ומעודכן מבחינת האמלחים שלו

על הנייר -אם מחר מישו שם למעלה משתגע אפשר למחוק את איראן סוריה ולבנון במבצע מטורף.

במציאות-ההתייפיפות שלנו מול העולם למרות שאין מדינה אחת שמבינה באיזו סכנה אנחנו עומדים כי אנחנו היחידים בעולם שמותקפים ככה גורמת לכך שאנחנו בובה על חוטים ובמקום להיות מרכז העיניינים אנחנו אומרים "כן כן נעשה ונשמע"

ועוד דבר-מי שכתב שניצחנו בכל מערכות ישראל,ניצחון זה דבר יחסי

מלחמת כיפור אומנם "ניצחנו" אבל באיזה מחיר?

מלחמת של"ג אותו דבר..כמה נעדרים??

לא רשמתי שארה"ב יכלה לנצח רשמתי שהם ניצחו את צבא עירק ויפה, דבר אחר זה להשליט סדר במדינה כגודלה של עירק

ולמרות שהם מסוגלים לכך זה לא מתפקידה של ארה"ב להפך המטרה זה לתת לצבא עירק להתמודד עם הבעויות הללו

וכמה שיותר ביעיות כך הם היו חזקים יותר בעתיד

דבר אחר שאפשר לטעון שבזמן שהם ניצחו צבאית מבחינה פוליטית אזורית הם הפסידו ואם זה אני אסכים.

נכון שניצחון זה דבר יחסי ועבורנו כל הרוג נחשב, אבל מבחינת יחסי הכוחות ותוצאות המלחמה אנחנו ניצחנו בכול המלחמות.

המלחמה הכי קרובה להפסד היתה ב73 שבה באמת הערבים בחזית המיצרית הציגו עליונות כל עוד הם ישבו על התעלה

והיו מנצחים אם הם לא היו עושים את הטעות ונמסים להכנס לעומק סיני (לא משנה מה הסיבות)

בסופו של דבר גם אחרי גיוס מילואים לערבים היתה עדין עלינות מספרית עלינו ומבחינת אבדות היחס כפול והפוך.

דווקא המלחמה היחידה שהביא לנו להשג ממשי כל שהוא בדמות הסכם שלום עם מצרים.

פורסם

לא רשמתי שארה"ב יכלה לנצח רשמתי שהם ניצחו את צבא עירק ויפה, דבר אחר זה להשליט סדר במדינה כגודלה של עירק

ולמרות שהם מסוגלים לכך זה לא מתפקידה של ארה"ב להפך המטרה זה לתת לצבא עירק להתמודד עם הבעויות הללו

אם הם היו מסוגלים לכך, הם כבר מזמן היו עושים את זה וחוסכים לעצמם 4,200 הרוגים (מתוכם רק 140 נהרגו בזמן הפלישה עצמה, דרך אגב).

כח צבאי הוא מוגבל, תתחילו להפנים את זה.

פורסם

חשוב לציין שהאלימות בעיראק יורדת בהתמדה, ורוב החיילים שמתים שם (כ 15 בחודש) מתים מתאונות / התאבדויות

פורסם

http://icasualties.org/oif/

כאן יש סטטיסטיקה מאוד מפורטת. הרוב עדיין נהרגים מפח"ע.

פורסם

נובמבר: 17 הרוגים 10 מתוכם "Non Hostile"

אוקטובר: 14 הרוגים 7 מתוכם "Non hostile"

ספטמבר: 25 הרוגים 17 מתוכם "Non Hostile"

אוגוסט: 23 הרוגים 13 מתוכם "Non hostile"

פורסם

אם הם היו מסוגלים לכך, הם כבר מזמן היו עושים את זה וחוסכים לעצמם 4,200 הרוגים (מתוכם רק 140 נהרגו בזמן הפלישה עצמה, דרך אגב).

כח צבאי הוא מוגבל, תתחילו להפנים את זה.

בשביל לעשות את זה הם היו צריכים לשלוח עוד הרבה חילים ולבזבז עוד הרבה כסף

ובשביל התרחה הם היו מקבלים יותר עירקים שהיו רוצים אותם בחוץ וצבא עירקי אינפוטנטי שהאמריקאים עושים הכול בשבילו.

כך אם לנתח את זה בצורה קרה אז אחרי כל הפיצוצים יש יותר עירקים שמוכנים להלחם ב'צד שלהם'

וכיוון שחיי אדם הם זולים יחסית אז WIN WIN SITUATION עבורם.

זה כמו המצב בארץ, אנשים לא צריכים לרצות שלום הם צריכים להלחם בשביל השלום בשביל המדינה שלהם

השלום שאנחנו כולנו כל כך רוצים יהיה רק אחרי שהערבים יקמו ויקחו את הגורל שלהם בידים שלהם

זה שיש כמה ערבים שתופחים על שכמם של אנשי מחנה השמאל הקיצוני ושרים על שלום באוזניהם זה בולשיט

רק כאשר ערבים יקומו וילחמו בקיצונים שלהם כמו שאנחנו נלחמים בקיצונים שלנו יתחיל לזוז פה משהו

קיום הדבר היחיד שהערבים עושים זה תומכים או לא מתנגדים לחמאס ואלו גם התוצאות בשטח.

פורסם

בשביל לעשות את זה הם היו צריכים לשלוח עוד הרבה חילים ולבזבז עוד הרבה כסף

ובשביל התרחה הם היו מקבלים יותר עירקים שהיו רוצים אותם בחוץ וצבא עירקי אינפוטנטי שהאמריקאים עושים הכול בשבילו.

אתה מאוד לא מדויק. מצב הבטחון בעיראק משתפר בהתמדה והאמריקאים מסתגרים בבסיסים שלהם מחוץ לערים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים