עבור לתוכן

Segate או WD של 1TB ?

Featured Replies

פורסם

אני חושב שאף אחד לא היה רוצה לקנות כונן קשיח שנפל למוכר/מחסנאי לפני כן..

ומבחינת המשלוח מחו"ל אל היבואן זה לא משנה כ"כ כי הם נמצאים בארגז עם קלקר (או חומר דומה) שמייצב אותם כמו שצריך.. זה מספיק לרוב

פורסם

הקטע של ה clamshell די שטותי, אבל ניחא. ואכן דיסקים של WD באים ארוזים היטב בקלקר עבה מאוד שנועד בדיוק למטרה זו.

לגבי ההחזרות של סיגייט- את הנתונים לקחתי מחנות שעבדתי בה בעבר, ומהיבואן עצמו. מלך התקלות הוא ה 3500320AS הידוע לשמצה (לא צריך ליצור קשר עם היבואן אפילו, תעיפו מבט ברייטינגס של הלקוחות ב newegg. כבר מספר פעמים גיליתי שהמצב שם לרוב משקף את הנתונים מהיבואנים עצמם.....). בנוסף, אני מדבר על סמך נסיון אישי איתם (הרבה אנשים מהסביבה נעזרים בי להמלצות לקניית מחשב, ולהרבה מהם אני גם בסופו של דבר מרכיב ובא לטפל שיש תקלה. לא מעט סיגייטים 320AS היו תקולים, עד שאמרתי לכל מי שאני מכיר פשוט להתרחק מהם.... קיצוני אבל יעיל)

לגבי האחריות של סיגייט, שלחו להם מייל עם השאלה הזו, הם לא טורחים להחביא את זה. תרימו אפילו טלפון לאחת החנויות בארץ או ליבואן עצמו, זה נתון שנועד להתפרסם, לא משהו שמחביאים.....

עכשיו שלא תתבלבלו, גם בנעה וגם ב IQPC הדיסקים של WD באים מהיבואן הרשמי של WD, טק דאטא. אני לא יודע מה הסיבה למחיר המפלצתי בפנדה, והאמת- גם לא מעניין אותי במיוחד.

ה 640 שלי (סאמסונג, קושחה 012) נגמר בקצב מבהיל, יש לי הרגשה שעוד שבועיים WD חביב של ג'יגה ינחת פה אצלי.

ארורים אתם סרטי HD, אין מנוס מלקנות הארדיסקים בלי סוף :\

פורסם

בקיצור, 1TB לאחסון רגיל... ST31000333AS שעולה 580ש"ח.

ואם דרוש שקט... WD10EACS שגם עולה 580ש"ח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים