עבור לתוכן

המחשב נפל על הרצפה...

Featured Replies

פורסם

שלום

איך אומר את זה בפשטות, המחשב נפל לי מהשולחן כשהוא פועל (אל תשאלו איך זה קרה... :kopfpatsch:), מגובה של 70 סנטימטר בערך, ונחת על הצד העליון של המארז. כיביתי את המחשב מיד וניתקתי לגמרי את החשמל.

המארז עצמו מסוג Thermaltake Soprano ספג פגיעה רצינית, והחלק הקדמי שלו (הדלת) נשבר לגמרי, אבל המארז קשוח מאוד ונראה בסדר.

הסידירום נדחף פנימה לתוך המארז מעוצמת המכה אבל נראה בסדר.

כשפתחתי את המחשב נדהמתי לראות שהמאוורר האחורי בגודל 120 עף לגמרי מהתושבת שלו, וכנראה שהוא פגע במאוורר של המעבד, כי אחד מהלהבים שלו נשבר (של המאוורר למעבד).

חוץ מהנזקים הללו לא ראיתי עוד משהו שנפגע, כרגע המחשב פועל כרגיל (אני מקווה :-\) אבל המאורר של המעבד מרעיש מאוד מאוד מאודדדד ומרעיד את כל השולחן.

את המאוורר 120 חיברתי חזרה לתושבת שלו והוא פועל כרגיל.

אחרי שצחקתם :P, עכשיו אני צריך לדעת... האם להמשיך כרגיל כאילו כלום לא קרה? בסך הכל המחשב עובד... מרעיש מאוד אבל עובד... יכול להיות שנגרם עוד נזק שאני לא מודע אליו?

אני אחליף את המאווררים כמובן, אבל חוץ מזה ממליצים לבדוק איזה משהו?

תודה

פורסם

תחליף דחוף את המאוורר של המעבד, כי הוא יצא מאיזון בגלל הלהב שנשבר. חוץ מזה, גרוע יותר כבר לא יהיה, אז תשתמש במחשב הזה כל עוד הוא סוחב, אבל תגבה את המידע שלך.

פורסם

אישית - אם מחשב שלי נופל על הריצפה אני בועט בו כדי שלא יהיה סיכוי שיקום !

תחליף מאורר למעבד (לא יותר מ100 שקל בכל מקום).

פורסם

אני באמת הייתי ממליץ לגבות את המידע. כי אולי עכשיו הכל בסדר אבל הרדיסקים ממש רגישים. ויכול להיות שהוא יעשה בעיות בעתיד.

בנוסף תבדוק טמפרטורות ותראה ויזואלית אם אין נזק לתושבת של ההיטסינק של המעבד.

פורסם

אם המאוורר הוא סטוק, תשתמש בהזדמנות הזו כדי להשתדרג לAC freezer 7. עולה כולה 50-60 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

הטמפרטורה של המעבד עומדת על 30+-. חוץ מזה הכל בסדר.

אם המאוורר הוא סטוק, תשתמש בהזדמנות הזו כדי להשתדרג לAC freezer 7. עולה כולה 50-60 ש"ח.

מה זה סטוק? המאוורר שלי הוא של זלמן:

CNPS7000.jpg

פורסם

סטוק זה המאוורר המקורי של אינטל שמגיע עם המעבד.

במקרה שלך חבל, כי היה לך מאוורר שיותר טוב מהסטוק, ואני מתאר לעצמי שגם עלה קצת יותר.

פורסם
  • מחבר

סטוק זה המאוורר המקורי של אינטל שמגיע עם המעבד.

במקרה שלך חבל, כי היה לך מאוורר שיותר טוב מהסטוק, ואני מתאר לעצמי שגם עלה קצת יותר.

לא זוכר כמה הוא עלה אבל היה לו מחיר מכובד...

אז בעצם ה AC 7 הזה נחשב שדרוג לעומת הסטוק, אבל לא משהו לעומת מאווררים כמו זלמן? נראה לי שאני אקנה אחד של זלמן וזהו 8)

פורסם

ממליץ לך גם לעשות גיבוי למידע שלך וגם לבדוק עם כל החומרה יושבת במקום ובטח ובטח להחליף את המאורר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים