פורסם 2008 בדצמבר 416 שנים מחבר TE UIC RWN JUS VER TE LAY DGXDDD איזה חרא מקלדת יש לי מסתבר...אבל לא הבנתי מה זה אומר?שלשיפט ולכפתורים שלא נלחצו יש אותו מעגל חשמלי?טוב פעם הבאה אני קונה רק לוג'יטק חח...תסתכל על ה WAVE שלי, (הודעה ראשונה) גם המצב שלה לא מזהיר...ככה שלוגי'טק זה לא בדיוק הנקודה..
פורסם 2008 בדצמבר 416 שנים HE QUIC BROWN OX UMP OVER HE Z OGמקלדת A4-TECH kbs-26 , מקלדת מעפנה ב- 50 שקל.
פורסם 2008 בדצמבר 416 שנים THE QUICK BROWN FO JUMPS OVER THE LAZY DOG לוגיטק אלחוטי לא יודע איזה דגם....
פורסם 2008 בדצמבר 416 שנים XDDD איזה חרא מקלדת יש לי מסתבר...אבל לא הבנתי מה זה אומר?שלשיפט ולכפתורים שלא נלחצו יש אותו מעגל חשמלי? טוב פעם הבאה אני קונה רק לוג'יטק חח... הלוג'יטק שלי נתנה את התוצאה הכי גרועה (עמוד 5 למעלה).
פורסם 2008 בדצמבר 416 שנים אני שם לב שהמצב של לוג'יטק לא הכי טוב (ביחוד במדובר בחברה בעל מוניטין ממש גבוה בתחום הזה)גם המקלדת שלי ועוד כמה שראיתי כאן עם לוג'יטק ואחד עם G15 עם תוצאות נוראיות שמקלדות של מחשבים ניידים ומקלדות פושטיות עוקפותמה זה אומר על לוג'יטק?
פורסם 2008 בדצמבר 416 שנים אני שם לב שהמצב של לוג'יטק לא הכי טוב (ביחוד במדובר בחברה בעל מוניטין ממש גבוה בתחום הזה)גם המקלדת שלי ועוד כמה שראיתי כאן עם לוג'יטק ואחד עם G15 עם תוצאות נוראיות שמקלדות של מחשבים ניידים ומקלדות פושטיות עוקפותמה זה אומר על לוג'יטק?G15 כתום 2008THEQCKBRWFXJVERTHELAZYGאממ, כלום.אז מה אם יש מעגלים משותפים, ואם אין לי רווח בG15 עם השיפטים, לא הפריע לי בחיים ואני בטוח שגם לא בעתיד,מי שהולך לקנות לפי המעגלים מקלדת, עושה את הבחירה הלא נכונה לדעתי.
פורסם 2008 בדצמבר 416 שנים ואם אין לי רווח בG15 עם השיפטים לא תדע, יום אחד זה עוד יכול להציל אותך ממות בטוח(תשאל את מק'גיוור)....
פורסם 2008 בדצמבר 416 שנים TE UIC VRWN JUS VER TE LAY DGמקלדת מולטימדיה שחורה של logitech (לא יודע את שם הדגם)
פורסם 2008 בדצמבר 516 שנים לוג'יטק חוטית Logitech Internet Pro בת כמה שניםH UICK BON FOX JUMPS OV H LAZ DOGF/A - 18,אולי תסכם בהודעת הפתיחה שלך איזה מקלדות הם יותר מוצלחות, אחרת מה הטעם בדיון.ציין לצורך מה צריך בכלל כאלה מקלדות - משחקים בזוגות?כי באמת לרוב המשתמשים לא ממש איכפת כמה מקשים ניתן ללחוץ ביחד.כמו כן ספר מאיפה המבחן הזה ולמה לדעתך הוא משקף את מצב המקלדת.
פורסם 2008 בדצמבר 516 שנים דווקא שה spacebar הוא במעגל משותף עם ה shift ב G15 זה קצת מאכזב, למרות העובדה שהיא מקלדת לגיימרים.. אם תיתקל בסיטואציה שתצטרך להגן למשל ( l shift + r shift ) ואז לקפוץ?
פורסם 2008 בדצמבר 516 שנים the quick brown fox jumps over the lazy dogTHE QUICK BROWN FO JUMPS OVER THE LAZY DOGחסר לי רק Xמקלדת: מיקסורופט אל-חוטית 4000 COMFORT.
פורסם 2008 בדצמבר 516 שנים HE QUIC BROWN OX UMP OVER HE Z O מקלדת בשקל 90 של silver line בדיוק שמתי לב לזה שאי אפשר לפנות שמלאה וללחוץ על נייטרו בניד פור ספיד החדש באותו הזמן... מעצבן עכשיו אני מבין למה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.