עבור לתוכן

בעיה ברשת נייחת, ויסטה לא יכול לגשת לתוכן XP-PRO

Featured Replies

פורסם

ברשת נייחת ויסטה אולטימט 64 עם XP-PRO

ה- XP יכול לגשת לויסטה

הויסטה רואה את מחשב ה-XP לאחר שביטלתי ב-XP את הפיירוול,

אבל הויסטה לא רואה משאבים משותפים ב- XP (מוציא הודעה: לא יכול לגשת למחשב XP

ובבדיקה מדווח שלא נמצאו בעיות)

גם בויסטה הורדתי את הפיירוול.

כל עזרה תתקבל בברכה

פורסם

תבדוק פינג בין שני המחשבים

ותבדוק אותו משני המחשבים לא רק ממחשב אחד.

ותראה אם אתה מקבל ריפליי בפינגים או הודעה שגיאה כגון

Request Time Out

פורסם

תבדוק פינג בין שני המחשבים

ותבדוק אותו משני המחשבים לא רק ממחשב אחד.

ותראה אם אתה מקבל ריפליי בפינגים או הודעה שגיאה כגון

Request Time Out

נראה לי שזאת לא בעיה של RTO כי הוא רואה את המחשב השני

לדעתי הוא בטח שכח להפעיל את השיתוף הקבצים, אני הייתי מציעה להריץ את אשף הרשת

בתוכניות -> עזרים -> תקשורת -> אשף רשת או תקשורת או איך שזה נקרא.

פורסם

אבל ככה הוא יכול לבדוק את זה...

אם הוא מקבל Destenation host unreachable - זה אומר שהמחשבים לא רואים אחד את השני....

ואם הוא מקבל RTO - זה אומר שהמחשבים רואים אחד את השני אבל משהו חוסם את התקשורת....זאת בדיקה בסיסית שעושים ברשתות...י

בויסטה יש ב "מרכז השיתוף והרשת" אפשרות לסמן "וי" על שיתוף קבצים ואז פתאום התקשורת נפתחת....

ויש עוד אופציה לסמן "וי" באיפשור ICS בכרטיס אלחוטי באקס פי או בויסטה גם בקטגורית "advanced" נראה לי ואז זה גם מאפשר

זאת בעיה שהייתה לחבר שלי ופתרנו את הבעיה הזאת ב-2 הדברים האלו....

לא היה פינג בין המחשבים ואז פתאום אחרי שעשינו את שני הצעדים הללו פתאום נהיה פינג וחבר שלי יכל לגשת מויסטה למחשב אקס ואפילו ההפך ולקחת קבצים..

פורסם

אבל ככה הוא יכול לבדוק את זה...

אם הוא מקבל Destenation host unreachable - זה אומר שהמחשבים לא רואים אחד את השני....

ואם הוא מקבל RTO - זה אומר שהמחשבים רואים אחד את השני אבל משהו חוסם את התקשורת....זאת בדיקה בסיסית שעושים ברשתות...י

בויסטה יש ב "מרכז השיתוף והרשת" אפשרות לסמן "וי" על שיתוף קבצים ואז פתאום התקשורת נפתחת....

ויש עוד אופציה לסמן "וי" באיפשור ICS בכרטיס אלחוטי באקס פי או בויסטה גם בקטגורית "advanced" נראה לי ואז זה גם מאפשר

זאת בעיה שהייתה לחבר שלי ופתרנו את הבעיה הזאת ב-2 הדברים האלו....

לא היה פינג בין המחשבים ואז פתאום אחרי שעשינו את שני הצעדים הללו פתאום נהיה פינג וחבר שלי יכל לגשת מויסטה למחשב אקס ואפילו ההפך ולקחת קבצים..

אם הוא היה מקבל RTO או DHU (או DUI לשם שינוי :) ) הוא לא היה רואה את המחשב

וכשאני אומר רואה את המחשב אני מתכוון לראוה אותו במיקומי רשת שלי

גם בXP יש אפשרות לסמן שיתוף קבצים, אבל האשף הזה עושה עבודה יותר מקיפה.

ומה בכלל קשור ICS לשיתוף קבצים?

פורסם

אין ספק שעדיף לעשות עם באשף...

אבל אמרתי לך אצל חבר שלי גם אחרי האשף אני לא חושב שעבד לו הפעלנו את הICS וזה משום מה התחיל לעבוד...

אולי זה משהו ספציפי במחשב של חבר שלי?

וב RTO

הוויסטה יראה את האקס פי אבל האקס לו יוכל "לומר" לו איזה תיקיות משותפות...

בשגיאה הזאת הפאקט מגיע ממחשב אחד לשני-רק שהמחשב השני לא מחזיר לו תשובה מסיבה כלשהי ולכן לשגיאה קוראיםן איך שקוראים לה...

פורסם

PING זה בדיקת תקשורת נטו, אין דבר כזה שאני שולח לX הוא לא מקבל והוא שולח לי ואני כן מקבל

אלא אם כן יש חסימה כלומר יש FW.

אבל אם הוא ביטל את הFW וגם רואה את המחשב השני אבל לא מצליח להכנס למשאבים שלו (כלומר הוא רואה אותו במיקומי רשת שלי)

אז יש כבר תקשורת לכן בדיקת תקשורת עם פינגים מיותרת.

ICS זה הקיצור של INTERNET CONNECTION SHARING כלומר אם למשל אין לך נתב יש לך רק מודם עם כניסה אחת

אז אתה יכול להפוך את המחשב שלך למעין נתב ולחבר עליו מחשב נוסף שיגלוש דרכו - מיותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים