פורסם 2008 בדצמבר 217 שנים אני צריך לעשות שקובץ EXE (מצגת פלאש) יעלה אוטומטית עם הכנסת ה DISC ON KEY לכונן ה USB.הבעייה היא שקובץ AUTORUN מיועד רק ל CD-ROM ...למישהו יש רעיון כל שהוא ?
פורסם 2008 בדצמבר 217 שנים לשאול בפורום תוכנה / WINDOWS זו התחלה טובה. חוץ מזה, דרך USB אתה יכול רק דרך U3 לעשות את זה (ומה זה כונן USB)..
פורסם 2008 בדצמבר 217 שנים מחבר שאלתי בפורום הזה כי אני בטוח שצריך ליצור EXE כל שהוא או קובץ INF ..בכל מקרה אני ישאל גם בפורום תוכנה נראה מה הם יגידו ..ויכול להיות שטעיתי, רק "USB" בלי "כונן" ...
פורסם 2008 בדצמבר 217 שנים אין מה לשאול גם, צריך להעביר את השאלה. אין מה ליצור EXE או INF כי במחשבים רגילים מוגדר שאין AUTORUN ב USB ולכן צריך U3. (אם אתה רוצה את זה למחשב ספציפי, אז אפשר להגדר לי שיהיה את זה).
פורסם 2008 בדצמבר 317 שנים מחבר רק כדי לידע אתכם ..AUTORUN בסופו של דבר עובד לי על הכל מחשב עם USB ווינדוס XP.הויסטה לא קוראת COMMANDLINE ב USB ולכן זה לא עובד כמו שצריך, זה פשוט לא מעלה בצורה אוטומטית אבל עשיתי שיפתח חלוןעם בדיוק מה שאני רוצה שיהיה בחור - ולמשתמש רק נשאר ללחוץ על אנטר.אם אתם רוצים את קובץ ה AUTORUN רק תגידו ..תודה בכל זאת על העזרה.
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים היי mwalker03 מחפש בדיוק את הפתרון שמצאת!!!תוכל לשלוח לי את הקובץ? ל - quan12 (at) gmail (dot) com תודה!!!
פורסם 2009 באפריל 316 שנים היי mwalker03 גם אני מחפשת את הפתרון שמצאתהאם תוכל בבקשה לשלוח לי את הקובץ? ל - tami@ravgonee.co.il זה מאד יעזור ליתודה רבה
פורסם 2009 ביוני 416 שנים רק כדי לידע אתכם ..AUTORUN בסופו של דבר עובד לי על הכל מחשב עם USB ווינדוס XP.הויסטה לא קוראת COMMANDLINE ב USB ולכן זה לא עובד כמו שצריך, זה פשוט לא מעלה בצורה אוטומטית אבל עשיתי שיפתח חלוןעם בדיוק מה שאני רוצה שיהיה בחור - ולמשתמש רק נשאר ללחוץ על אנטר.אם אתם רוצים את קובץ ה AUTORUN רק תגידו ..תודה בכל זאת על העזרה.אם עדיין זכור לך הפתרון, אשמח אם תשלח אותו אלי.כתובתי בדוא"ל -ECHEQFVJUEXO at spammotel.comתודהרן
פורסם 2009 ביוני 416 שנים למה שלא פשוט תפרסם את הקובץ בפורום? הוא בטח לא ארוך, ונראה שהרבה אנשים מעוניינים.
פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים האם תוכל לשלוח גם לי?אודה לך מאוד.[br]פורסם בתאריך: 17.09.2009 בשעה 15:27:20אודה לך אם תוכל לשלוח את הפיתרון ל moreli@pamam-scp.co.ilתודה רבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.