עבור לתוכן

בעייה מעצבנת עם 7600GS AGP

Featured Replies

פורסם

אני אומנם טכנאי PC ורשתות מוסמך, אבל גם אני זקוק לעיתים לקצת ייעוץ.

הנה המפרט של המחשב הנוכחי שלי:

pentium 4 2.40GHz socket 478 533mhz

1.5GB RAM (ddr1 400mhz)

asus p4pe 533mhz

geforce 7600gs agp ddr2 512mb

excelstar technology j680 80GB 8mb buffer ide

WDC WD1200JB-00DUA3 120GB 16mb buffer ide

LG 1900J

הוא די ענתיקה, זה נכון, אבל המחשב החדש מג'ון ברייס הרבה יותר טוב ויכול להשתדרג למחשב עם מעבדי quad core למיניהם, אבל זה לא לעכשיו. עכשיו אני מדבר על המחשב הנוכחי שלי. בלוח האם של המחשב הנוכחי שלי יש 3 סלוטים לזכרון ddr1. בראשון היה ddr1 256mb ram 333mhz, בשני היה ddr1 512mb ram 400mhz והשלישי היה ריק. בשלישי הוספתי ddr1 1GB RAM 400mhz, ואז המסך, המקלדת והעכבר לא זוהו. לאחר שהחזרתי את הכרטיס מסך הישן יותר (fx5200, באמת ענתיקה...) רק בשביל לקבל תמונה מהמסך, וגם אז לא קיבלתי תמונה וגם העכבר והמקלדת לא זוהו. הוצאתי את ה- ddr1 400mhz 1gb ram מהסלוט השלישי, והדלקתי שוב, ואז קיבלתי תמונה מהמסך, עכבר ומקלדת זוהו. הוצאתי את ה- ddr1 333mhz 256mb ram, ובמקומו שמתי את ה- ddr1 400mhz 1gb ram וזהו. המחשב פעל כשורה, למעט מספר מקרים של bsod עם הערת memory dump ואח"כ ה- post לא זיהה את ההארד דיסקים וכתב לי boot disk failure, ואת זה פתרתי ע"י כיבוי המחשב, חיזוק החיבורים של צמות ה- ide והחשמל ולא ע"י פקודת fixmbr. הקטע הוא שבזמן האחרון המחשב נותן לי הערה בשם nvidia power warning, שאני כבר מכיר אותה ולפיה הכרטיס מסך ירד לרמה נמוכה של ביצועים כדי לא להרוס את שאר הרכיבים במחשב, ושאני צריך לבדוק את חיבור ספק הכוח לכרטיס מסך. בדקתי אותו עשרות פעמים ואפילו החלפתי בין הכבלים (כי היו 3 יציאות למפצל), ועדיין ההודעה הזו מופיעה על המסך! הדרייבר של הכרטיס מסך מעודכן, אז חשבתי לקנות ספק כוח יותר חזר מזה שיש לי כרגע. מה אתם אומרים?

אני אצרף תצלום של ההודעה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

ההודעה ברורה דיה.

לדעתי הלך לך משהו בספק כח.

אם ניסית חיבורים שונים מהספק לכרטיס וזה עדיין אותה הודעה לפי שיטת האלימינציה נסה ספק אחר ותשלול אפשרות שהספק תקול.

תמשיך משם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים