פורסם 2008 בדצמבר 116 שנים שלום לכולם,ביצעתי קצת חיפוש בפורום לגבי צורבי DL וקראתי את הפוסט על המלצות הצורביםאבל אני אשמח לשמוע נסיונות כושלים ובעיות שאנשים נתקלו בהם עם הצורבים שלהם בניסיון לצרוב DVD DL.יש לי LG GH22NP20 שקניתי מIVORY וצרבתי איתו בערך 10 מדיות של MEMOREX ולאחרונה עברתי לTEAC,הבעיה שהצורב סירב לצרוב לי את הדיסקים ולאחר שהחלפתי את הצורב לאחד חדש (ניצול של אחריות) הוא צרב דיסק אחד וסירב לצרוב עוד.אז לפני שאני מעיף את הצורב הזה רציתי לקבל קצת המלצות מניסיון אישי עדיף..אני שוקל לעבור לצורב של samsung כי היה לי צורב DVD רגיל שלהם והאמת אני הייתי די מבסוט ממנו.האם מישהו הוא הבעלים הגאה של Samsung SH-S223F?שאלה אחרונה, האם העובדה שהצורב מתחבר בחיבור SATA הוא משפיע על אמינות העברת המידע או רק על המהירות? תודה מראש על התגובות.
פורסם 2008 בדצמבר 116 שנים הצורב שרשום לי במפרט עדיין בועט... בכל הסוגים - CD/DVD/DVD DLלגבי ה-SATA - לא משפר כלום... - המהירות המקסימלית CD *52/DVD *18 נתמכת גם ב- IDE
פורסם 2008 בדצמבר 116 שנים מחבר קראתי עכשיו על העדכון קושחה (firmware למי שלא מכיר ) של ה - LG GH22NP20 בתקווה שזה מה שיתקן לי את היכולת צריבה DL של הצורב. יש מישהו שעשה זאת? איפה אני יכול למצוא מה בדיוק הם תיקנו שם? (לא מופיע שום פירוט על העדכון באתר של LG וגם לא בreadme)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.