פורסם 2003 ביוני 2822 שנים מתי שאני סוגר את הWINAMP השיר שהשמעתי ממשיך לרוץ אז לחצתי קונטרול אלט דיליט כדי לראות אם הWINAMP כן פועל ולהפתעתי הוא לא פעל אז השיר ממשיך לרוץ והפיתרון היחיד שחשבתי עליו זה ריסטרט או לסגור את הרמקולים.יש פיתרון יותר טוב?
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים האם השיר ממשיך לנגן למשך כמה שניות או עד הסוף? תבדוק ב-processes (בתוך המסך של CTRL+ALT+DEL) או Winamp מופיע (ייתכן שזה תחת שם אחר דומה).
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים מחבר זה מה שעשיתי והWINAMP לא מופיע ולצערי הרב שמתי גם את השיר בלופ אז זה לא מפסיק גם אם אני מפעיל שוב את הנגן ושם שיר אחר זה מפעיל את שניהם באותו הזמן.גם עכשיו שמתי לב שהצלילים של הווינדוס נהיו עם הד אני מתכוון לציפצופים האלו כשאני לוחץ על משהו לא במקום הנכון או צליל של EROR
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים מחבר אההה בקשר לצליל עם ההד זה נפתר- יש לי ארבע רמוקלים ושניים מהם (הטובים יותר) היו מכוונים בGAME VOICE לאוזניות אז הסאונד היה פחות טובאבל עדיין לא נפתרה הבעיה של הWINAMP
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים איזה ווינאמפ זה?שיחקת עם ההגדרות שלו או שאלו ההגדרות default?זה קורה גם עם windows media player?
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים מחבר איזה ווינאמפ זה?שיחקת עם ההגדרות שלו או שאלו ההגדרות default?זה קורה גם עם windows media player?פתרתי את הבעיה הWINAMP הופיע בPROCECER אז סגרתי אותו משםתודה VEGA
פורסם 2003 ביוני 2822 שנים האם אני טועה וזהו ווינאמפ 3 המהולל? מומלץ מאוד לחזור ל2.9+ מפני שאין להם באגים כאלה וכוללים את רוב הפיצ'רים
פורסם 2003 ביוני 2922 שנים גם לי זה קורה!!אני פשוט הולך ל alt+ctrl+deleteלתהליכים ושמה תבטל את winampאוwinampaאו את שניהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.