פורסם 2008 בדצמבר 117 שנים שלום לכם,הגדרת את הרשת דרך הכלי של windows אבל יש מחשב אחד שאינו נקלט על ידי האחרים...יש שלושה מחשבים ברשת...1 2 ו31קולט את 2 ו32קולט את 3ו3 קולט את 2מישהו יכול לעזור?
פורסם 2008 בדצמבר 117 שנים איזו מערכת הפעלה יש בכל אחד?איך הם מוגדרים ברשת? (כרטיסי רשת מוגדרים סטטית\ דינמית? אם סטטי - מה ה SUBNET MASK בכל אחד?)הכוונה לא רואה אותם במיקומי רשת? או לא מצליח להיכנס אליהם?
פורסם 2008 בדצמבר 117 שנים מחבר מחשב 1 xpמחשב 2 xpמחשב 3 vistaלפי מה שרשמתי בכותרת...ה subnet mask הוא 255.255.255.0 לפחות נראה ליוהינה מפה של הרשתחיבור לקיר-מודם-ראוטר-שלושת המחשבים...לא מזהה את המחשב הראשון..תודה על העזרה!
פורסם 2008 בדצמבר 117 שנים תנסה לשלוח ping בין המחשבים תראה אם הם יכולים לתקשר אחד עם השני ברשת.ותוודא שהם באותו SUBNET.
פורסם 2008 בדצמבר 117 שנים מחבר איך אני בודק את זה?אני יגדיר את הבעיה נראה לי לא הבנתה אותי נכון...יש לי שלושה מחשבים שמחוברים ברשת 1 חוטי 2 אל חוטי...כולם מתחברים דרך ראוטר...לכולם יש אינטרנט אבל כשאני מנסה לעשות רשת למטרת שיתוף קבצים ומדפסות אחד המחשבים מחובר לרשת(הוא מזהה את השאר) אבל הם לא מצליחים לזהות אותו...כולם באותו קבוצת עבודה..אותו subnet...אני לא מתליח להבין מה הבעיה!
פורסם 2008 בדצמבר 117 שנים קודם כל תגדיר ידנית לכל מחשב:Ip addresssubnet maskDefault Gatewayלדוגמא:אם הראוטר שלך נותן כתובות אוטומטיות של 10.0.0.1 ואילךואתה נכנס אליו דרך 10.0.0.180אז אתה מגדיר למחשבים איי פיים של10.0.0.110.0.0.210.0.0.3(דבר שגם בעתיד יאפשר לך לפתוח פורטים לכל מחשב בקלות יתרה)אחר כך אתה בודק פינגים ביניהם אתה נכנס לחלון דוס דרך"Start -> run -> "cmd.exeוכותב<ping <ip-addressתוודא שוב שכולם באותה קבוצת עבודה.ואם צריך תריץ שוב את האשף של ההגדרת רשת ביתית על כל מחשב.בוויסטה שים לב שבחלון עם החיבורי רשת שלך מסומן"Enable file sharing"או משהו כזה לא זוכר את הנוסח המדויק.בנוסף, אם הבעיה ממשיכה ואתה לא מצליח לתקשר בין המחשבים 2 ו3 עם מחשב 1תתחיל לבדוק איזה תוכנות יש לך במחשב הראשוןיכול להיות שיש שם איזה פיירוול או חוסם תקשורת אחרשמאפשר למחשב שלך להוציא מידע(לראות את המחשבים האחרים ) אבל חוסם תקשורת זרה פנימה (להלן: המחשבים האחרים לא מצליחים לראות ולהיכנס או לתת פינג למחשב הראשון)סביר להניח שאם תעשה את כל זה הכול יהיה בסדר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.